019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?
-
@bbn המציאות היא, שכשהם ביצעו לי את ההתקנה, הם ניתקו לי את האינטרנט של 019 (לא התכוונתי לנתק במובן של לעזוב את החברה, אלא לנתק פיזית), כשהתרעתי על כך בפניהם אמרו לי שאין ברירה ועלי לבחור בתשתית שלהם (סלקום, כלשונם) או בתשתית של 019 (בזק).
לטענתך, אני אמור להסתמך על כך שאצליח להתחבר בחזרה ל-019 על גבי הראוטר שלהם. (וכנ"ל, הם טוענים בתוקף שלא אוכל. הם מודים שפעם היה אפשר 2 תשתיות או משהו כזה אבל היום השתנה, לא הצלחתי להבין למה ומה).
לכן אני רוצה לדעת בבירור שזה אכן עובד כך, שלא אשלם סתם על התקנה, וכן שלא אתקע אחר כך בלי אינטרנט עד שטכנאי של 019 או שלהם יבוא שוב לחבר או לנתק.
@bbn תוכל לשאול את חבר שלך הנ"ל איך זה עבד אצלו? -
@יותר שניה משהו לא מובן לי ..
שאתה אומר תשתית של 019 (בזק) אתה מתכון לספק של האינטרנט ?
כי אני יגיד לך מה באמת הם צודקים ולא ניתן לחבר שתי תשתיות כלומר שתי קוים של טלפון על תשתית אחת
אם אני מבין נכון אתה מדבר פה שיש לך קו בזק בבית פיזי עליו אתה רוצה לעשות טלפון של נטויזן ולהתחבר לנטפרי דרך 019 שזה בעצם הספק(שם משתמש וסיסמא שאותם אתה צריך להכניס ברווטר) שזה כלל לא קשור לקו טלפון ולתשתית
אם זה כך ללא כל ספק אתה יכול להתחבר .. -
אין לי כיום קו טלפון בכלל
יש לי רק אינטרנט, כלומר: תשתית+ספק של 019
כרגע אני רוצה להוסיף קו טלפון של נטויז'ן -
@יותר מוזר אני חשבתי שהספק חייב לשבת על קו מסיום
בכל מקרה אתה מבקש מנטויזן שיחברו לך תשתית בלי הספק שלהם
ואחרי זה אתה ניכנס לרווטר מכניס את השם משתמש וסיסמא של 019 .. -
@bbn אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
@יותר מוזר אני חשבתי שהספק חייב לשבת על קו מסיום
מה אתה מתכון? ברור שיש לי בארכיון איזה מספר קו
בכל מקרה אתה מבקש מנטויזן שיחברו לך תשתית בלי הספק שלהם
ואחרי זה אתה ניכנס לרווטר מכניס את השם משתמש וסיסמא של 019 ..הבנתי, אני רק רוצה לדעת מישהו מניסיון שעשה כך
אני מודה לך מאד -
@יותר אצלנו בבית כנסת יש קו שחיברו לנו נטויזן ..
כולל רווטר שלהם ..
ואנחנו מחוברים לספק של נטפרי ..
פשוט ניכנסתי לרווטר הוספתי את השם משתמש והסיסמא וזה עובד.. -
@bbn אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
@יותר אצלנו בבית כנסת יש קו שחיברו לנו נטויזן ..
כולל רווטר שלהם ..
ואנחנו מחוברים לספק של נטפרי ..
פשוט ניכנסתי לרווטר הוספתי את השם משתמש והסיסמא וזה עובד..איזה ספק של נטפרי?
ומתי עשית זאת? בתקופה האחרונה?
היה לך ספק לפני הנטויז'ן, או שאחרי הנטויז'ן הוספת ספק? -
פוסט זה נמחק! -
@יותר אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
הבנתי, אני רק רוצה לדעת מישהו מניסיון שעשה כך
אני מודה לך מאדאני עשיתי את זה וזה עובד מצויין.
-
יש לי כמה חברים שעושים את זה
-
@יותר
בשביל לעשות חיים קלים ...תבקש מנטוויזן שאתה רוצה גם טלפון וגם ספק וגם תשתית ואחרי שהכל מסודר אפשר לנייד לך רק את התשתית עם הספק ל 019 והטלפון נשאר של נטוויזן -
@יותר יש לי כזה שילוב.
תהיה רגוע אפשר להגדיר את 019 בראוטר של נטוויגן.
תגיד להם שאתה מוותר על 019.
ייתכן שהם יגדירו לך גם אינטרנט של סלקום. את זה אתה צריך לבטל אח"כ גם בשביל לחסוך בעלויות.
ותגדיר בראוטר את השם משתמש של 019.
מומלץ אח"כ לעדכן אותם עם השם משתמש החדש שלא יתאפס באתחול הראוטר.למעשה אם תגיד שאתה רוצה רק טלפון, בד"כ יגידו לך שאין כזה חבילה.
אבל אפשר להזמין הכל, ולנתק אח"כ את האינטנט והטלפון נשאר. -
@WWW אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
למעשה אם תגיד שאתה רוצה רק טלפון, בד"כ יגידו לך שאין כזה חבילה.
אבל אפשר להזמין הכל, ולנתק אח"כ את האינטנט והטלפון נשאר.אני הזמנתי רק טלפון, וקיבלתי, הם אכן הציעו לי לעשות גם אינטרנא דרכם, אבל אמרתי שאני צריך חסימה מסוימתשאין להם הם קיבלו זאת בהבנה.
-
@סופר אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
אני הזמנתי רק טלפון, וקיבלתי,
הם הביאו לך ראוטר חינם?
-
זה ידוע שבנטוויז'ן אתה צריך ליפול על הנציג המתאים כדי שתבינו אחד את השני.
יש שם הרבה עמי ארצות שלא מבינים כלום.
פשוט לנתק ולהתקשר שוב.. -
נעשה טיפה סדר
בנטוויז'ן אפשר להזמין קו טלפון בלבד בלי תשתית וספק, אם לא הולך במכירות לנסות בשירות לקוחות, ואז אתה מקבל מהם ראטאור שלהם ששם אתה מכניס את השם משתמש מנטפרי.
בשאר החברות אין קו טלפון לבד, צריכים להזמין חבילה שלמה ואז פשוט להחליף הספק.
בבזק בינלאומי כהיום לאל ניתן להחליף לספק פרטי בתוך הראואר שלהם אז הפתרון הוא לבקש מתאם שיחות נפרד ולהשתמש עם ראטאור פרטי עם הספק של נטפרי -
@zeevgros אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
@יותר
בשביל לעשות חיים קלים ...תבקש מנטוויזן שאתה רוצה גם טלפון וגם ספק וגם תשתית ואחרי שהכל מסודר אפשר לנייד לך רק את התשתית עם הספק ל 019 והטלפון נשאר של נטוויזןלדעתי זה הכי קל
כי ככה הם נותנים לך הכל...
ואז אתה מנייד תשתית + ספק... רק צריך לוודא שזה מתנתק שם אוטו' -
יש לי נטוויזן עם ראוטר שלהם, ועליו הגדרתי ספק (011 ואחר כך RL) וזה אפשרי בהחלט.
גם לי אמרו בהתחלה שאי אפשר ועברתי כמה נציגים עד שקלטתי שפשוט לא צריך לספר להם את כל התכניות שלך, רק לבקש טלפון, וכשישאלו אם יש לך אינטרנט, תגיד שכן. כשיבוא הטכנאי אם הוא יזרום ויגדיר את הראוטר על הספק שלך, מה טוב, ואם לא, תעשה את זה לבד. הספק ידריך אותך.
אגב, הנציגה אמרה לי שהמחיר של קו בנטוויזן הוא 50, והתעקשה על כך. ניתקתי והתקשרתי שוב, וגם הנציגה השנייה התעקשה, אבל למחרת, ראה זה פלא, התקשרתי שוב ואמרו לי 30. -
@סיבוב
לעשיית כל החבילה בנטוויזן כולל ספק ותשתית ואז לעבור, יש מחיר בעייתי. לזמן המעבר אתה עם אינטרנט פרוץ לחלוטין. -
@המנונא
זמן המעבר הוא מיידי