019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?
-
נעשה טיפה סדר
בנטוויז'ן אפשר להזמין קו טלפון בלבד בלי תשתית וספק, אם לא הולך במכירות לנסות בשירות לקוחות, ואז אתה מקבל מהם ראטאור שלהם ששם אתה מכניס את השם משתמש מנטפרי.
בשאר החברות אין קו טלפון לבד, צריכים להזמין חבילה שלמה ואז פשוט להחליף הספק.
בבזק בינלאומי כהיום לאל ניתן להחליף לספק פרטי בתוך הראואר שלהם אז הפתרון הוא לבקש מתאם שיחות נפרד ולהשתמש עם ראטאור פרטי עם הספק של נטפרי -
@zeevgros אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
@יותר
בשביל לעשות חיים קלים ...תבקש מנטוויזן שאתה רוצה גם טלפון וגם ספק וגם תשתית ואחרי שהכל מסודר אפשר לנייד לך רק את התשתית עם הספק ל 019 והטלפון נשאר של נטוויזןלדעתי זה הכי קל
כי ככה הם נותנים לך הכל...
ואז אתה מנייד תשתית + ספק... רק צריך לוודא שזה מתנתק שם אוטו' -
יש לי נטוויזן עם ראוטר שלהם, ועליו הגדרתי ספק (011 ואחר כך RL) וזה אפשרי בהחלט.
גם לי אמרו בהתחלה שאי אפשר ועברתי כמה נציגים עד שקלטתי שפשוט לא צריך לספר להם את כל התכניות שלך, רק לבקש טלפון, וכשישאלו אם יש לך אינטרנט, תגיד שכן. כשיבוא הטכנאי אם הוא יזרום ויגדיר את הראוטר על הספק שלך, מה טוב, ואם לא, תעשה את זה לבד. הספק ידריך אותך.
אגב, הנציגה אמרה לי שהמחיר של קו בנטוויזן הוא 50, והתעקשה על כך. ניתקתי והתקשרתי שוב, וגם הנציגה השנייה התעקשה, אבל למחרת, ראה זה פלא, התקשרתי שוב ואמרו לי 30. -
@סיבוב
לעשיית כל החבילה בנטוויזן כולל ספק ותשתית ואז לעבור, יש מחיר בעייתי. לזמן המעבר אתה עם אינטרנט פרוץ לחלוטין. -
@המנונא
זמן המעבר הוא מיידי -
כמה שאני יודע שבסים כשר יש ספק של טריפל סי שעובד עם נטויז'ן
-
@charoset אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
נכון.
אבל בדיוק היום בררתי ע"ז, והבנתי שאני צריך לשלם לסים כשר על ספק (+יוזר) שזה 50 שקלים, בעוד שבנטוויז'ן כשאני עושה תשתית (וטלפון) אני משלם גם על ספק.
יש אפשרות לעשות חבילה בנטוויז'ן של קו טלפון ותשתית ללא ספק?
וא"כ מה המחיר? -
יש מישהו שעשה את החיבור בין נטוויז'ן לסים כשר ויכול לומר לי האם אפשר לשלם לנטוויז'ן רק על תשתית ולסים כשר לשלם על הספק? וא"כ כמה זה עולה בנטוויז'ן?
-
@מישווו אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
יש מישהו שעשה את החיבור בין נטוויז'ן לסים כשר ויכול לומר לי האם אפשר לשלם לנטוויז'ן רק על תשתית ולסים כשר לשלם על הספק? וא"כ כמה זה עולה בנטוויז'ן?
אפשר לשלם ספק גם לנטוויז'ן, כי נטוויז'ן לא יתנו לך תשתית בלי ספק.
-
אבל אתה יכול לנייד גם את התשתית לסים כשר!
ואת הטלפון להשאיר בטריפל c -
@zeevgros אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
@יותר
בשביל לעשות חיים קלים ...תבקש מנטוויזן שאתה רוצה גם טלפון וגם ספק וגם תשתית ואחרי שהכל מסודר אפשר לנייד לך רק את התשתית עם הספק ל 019 והטלפון נשאר של נטוויזןזה סתם לסבך דברים... מה קל בזה?
בנוסף ספק לא מניידים, צריך להתקשר לבטל רק תשתית אפשרי לנייד, ואז מתחיל בלאגן מה אתה מבטל רק ספק? גם טלפון? צריך שלא יבטלו בטעות הכל.
הכי פשוט מזמינים טלפון לבד וזהו. -
אפשר הכל רק לא שווה.
אין שום בעיה שגם התשתית וגם הספק יהיו בספק נטפרי.
אגב לגבי סים כשר לא בטוח שאפשר להפעיל קו טלפון על הספק שלהם, טעון בדיקה, בתחילה בטריפל סי שזה הספק שלהם לא היה אפשרי.
כדי שיעבוד הקו צריך שהיוזר לא יהיה תחת Nat.
ב-019 עובד אצלי כאמור ללא שום בעיה. -
נכון.
אבל בדיוק היום בררתי ע"ז, והבנתי שאני צריך לשלם לסים כשר על ספק (+יוזר) שזה 50 שקלים, בעוד שבנטוויז'ן כשאני עושה תשתית (וטלפון) אני משלם גם על ספק.
וא"כ מה המחיר?לי יש בנטויז'ן טלפון לבד בעלות 35 ₪.
תשתית ספק 019 -
@6262 אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
נכון.
וא"כ מה המחיר?לי יש בנטויז'ן טלפון לבד בעלות 35 ₪.
תשתית ספק 019אודה לפירוט, היה לך תשתית ספק 019 ואח"כ הזמנת נטויז'ן או להיפך?
-
@יותר היה לי תשתית + ספק + טלפון של פרטנר.
בשלב מסוים ניידתי תשתית ספק ל 018 כשהטלפון נשאר בפרטנר.
כשזכיתי להתחבר לנטפרי ניידתי ל 019 כשהטלפון נשאר כפי שהיה.
לאחרונה המודם שבק חיים לאחר שעשה את שלו, פרטנר דרשו תשלום מופקע לטעמי על חדש, ניידתי לנטויז'ן את הטלפון בלבד, המודם מושאל בחינם.
הם יוצרים יוזר וירטואלי לטלפון ובהתקנה בקשתי מהטכנאי להכניס את היוזר שלי ב 019 עושים את זה פשוט מאד, וגם הראה לי איך לעשות את זה בעצמי. -
עדכון: לא יודע מה קורה אצל נטויז'ן ולמה ככה זה עובד, אבל אחרי שישבתי עם כמה נציגי שירות (בטלפון כמובן...), חלחלה ההבנה של הדרישה הפשוטה שלי (וכנראה גם ההבנה שלא ניתן לסבן אותי בכדי שאצטרף לשירותים נוספים ו/או לשלם יותר), נשלח אלי טכנאי מתאים, וביצע את כל הנדרש על צד היותר טוב (התקנת קו הטלפון, והכנסת שם המשתמש והסיסמא של 019 למודם שלהם), והכל על מקומו בא בשלום ב"ה
ישר כח לכל העוזרים והמסייעים! -
@סיבוב אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
ואז אתה מנייד תשתית + ספק... רק צריך לוודא שזה מתנתק שם אוטו'
אי אפשר לנייד ספק.
ולכן צריך לנייד תשתית, ולבקש שינתקו את הספק.
כי אם לא, תמשיך לשלם על זה, וגם יהיה לך אפשרות לאינטרנט פרוץ. -
מישהו יודע מה המספר הישיר של נטויז'ן?
לא של כל מיני סוכני מכירות. -
@יצחקחק אמר ב019 + נטויז'ן - הילכו שניהם יחדיו?:
מישהו יודע מה המספר הישיר של נטויז'ן?
לא של כל מיני סוכני מכירות.3031*
-