עזרה בנוגע לגלישה בנטסטיק
-
@hilel אני כתבתי לגבי הנסטיק ההוא מזמו. ואגב, חבל שאחרי שנפלת בפח לא שאלת לפני שקנית כי MF190 הוא חמוד אבל הוא דור3 שהמהירות שלו הוא עד 4MB במקרה הטוב (גם אם בקופסה כתוב 7.2... אבל בפועל נותן מקסימום 4- 4.5)
-
@frize37 צודק. גליתי את הפורום המופלא הזה רק אחרי שקניתי את שניהם.
-
על נטסטיק ZTE MF823D אתה ממליץ?
-
@חבר הגזמת... מקח טעות? שאלת רב?
-
@hilel הוא נסטיק מצויין
-
@חבר אמר בעזרה בנוגע לגלישה בנטסטיק:
@hilel תתקשר ל957 הוא מאד מבין בזה
לי גם מכרו מכשיר כמו שלך וזה היה דור 3 וקניתי mf823d מהירות מסחררת של חברה zte
נ.ב אתה יכול להחזיר את המודם זה מקח טעות.דיברתי עם 957 והוא עזר לי מאוד! (עי' לעיל)
-
@חבר אמר בעזרה בנוגע לגלישה בנטסטיק:
נ.ב אתה יכול להחזיר את המודם זה מקח טעות
אתה צודק. אבל אחת הטעיות שלי (לבד שלא התייעצתי בפורום לפני) הייתה שהחנות שבה בחרתי לקנות את המודם היא מסוג החנוית/מחסן עם עשרות לקוחות יחד בו זמנית - וכדי שיתחילו להתייחס אליך יוצאת הנשמה - ובמיוחד, לגבי החזרות שבזה הם אלופים בתירוצים. אז אני מוותר מראש ומקווה שאצליח למכור את זה למישהו.
-
@hilel וכשתמכור את זה למישהו תגיד לו איך עובד.....
-
@frize37 ברור! ברור שאני יגיד לו. והמחיר כמובן יהיה בהתאם...
-
@hilel אמר בעזרה בנוגע לגלישה בנטסטיק:
אני משתמש בזה והוא מצוין
הבעיה שהוא מחליף כל הזמן בין סוגי חיבורים כמו בין דור 4 ל3 ובדור 3 יש שתי חיבורים שאחד מהם מאוד איטי
יכול להיות שיש אפשרות להגדיר ידנית את סוג החיבור
אם יש "מייבין" שיכול לעזור בזה יזכה במצוות ויעזור נא... -
@hilel לי יש מודם סלולרי נטסטיק דור רביעי 4 LTE ZTE MF831 שקניתי מ@frize37 במחיר מצחיק כמעט כמו באיבי עם שירות נהדר וזה מהירות מסחררת אולי יש לו גם בשבילך אחד
אם אתה מבין במהירות אז כאן בדיקה ואני רואה כרגע אולי בגלל שעות הערב מהירות ההורדה לא הכי אבל העלאה זה משהו לא מהעולם הזה ואם מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ואיך יש הבדל כזה גדול בין מהירות ההורדה להעלאה אשמח להבין -
@חבר אני לא דן את המוכרים כי באמת לא יודעים. הם קונים מספקים וזהו. הייתי בדוידקה ולא יודעים שמה כלום.... יודעים רק על טלפונים אבל באמת נסטיק זה לא דבר מאוד נפוץ
-
@zvi אמר בעזרה בנוגע לגלישה בנטסטיק:
אני משתמש בזה והוא מצוין
הבעיה שהוא מחליף כל הזמן בין סוגי חיבורים כמו בין דור 4 ל3 ובדור 3 יש שתי חיבורים שאחד מהם מאוד איטי
יכול להיות שיש אפשרות להגדיר ידנית את סוג החיבור
אם יש "מייבין" שיכול לעזור בזה יזכה במצוות ויעזור נא...מישהו יודע איך לעזור באמת בנושא הזה?
-
@hilel
יש אפשרות בהגדרות לבחור דור מסוים בלבד -
@hilel תאמת אם זה אוטומטי אז הוא משתנה לפי האנטנות שהוא מזהה
עדיפות ראשונה דור 4
שניה דור 3
כך שאם תגדיר רק דור 4 זה לא יעבוד לך כשאין לו אנטנה של דור 4
דור 4 עדיין לא מופץ בכל הארץ כמו דור 4
למשל הייתי פעם בקוממית ולא היה שמה דור 4 -
@hilel תכנס להגדרות (הסימון הוא כמו גלגל) אח''כ לnetworks ואז לבחור על ידני (Manual) ואז כשגמר לחפש רשתות לבחור את הרשת שרוצים. כמבון שאם יש פלאפון צריכים לבחור באחד מאפשרויות של פלאפון ואותו דבר אורנג.
ב019 יש שני רשתות 1. 019 2. 019+ הראשונה היא פרטנר והשניה פלאפוןבכל אופן תוכל לעשות משהו יותר קל, שיש אופציה לבחור אוטומתי רק דור3 וכדומה
-
@frize37 לא הצלחתי לעשות שם חיפוש...
אודה לך אם תוכל קצת יותר להרחיב בענין -
@zvi תשלח לי מייל. אני אחפש תמונה לשלוח לך
-
לתועלת אלה שמחפשים מודם סלולרי - נטסטיק איכותי:
עברתי 2 נטסיקים האחד של לינק מאסטר (מאוד לא מומלץ!!) והשני של ZTE MF190 (שהוא טוב אבל עד דור 3) והגלישה הייתה לי איטית ומרגיזה.
@957 המליץ לי על נטסטיק ZTE MF823D (תומך בדור 4) ומאז שעברתי אליו המהירות מסחררת!
מומלץ מאוד!!! -
איפה אפשר להשיג כזה
ומה המחיר