פתיחת וידאו "בעייתי" על ידי חסימת התמונות "הבעייתיות"
-
@Bechor אמר בפתיחת וידאו "בעייתי" על ידי חסימת התמונות "הבעייתיות":
הדרך שבה netfree בודקת את הסרטונים היא באמצעות הערכת התמונות בסרטון.
מנין לך?
זה אומר שסרטון של 24fps של שעה מעמיס על המערכת בעוד 86,400 תמונות. -
-
הדרך שבה netfree בודקת את הסרטונים היא באמצעות הערכת התמונות בסרטון. אני מציע לסנן את התמונות הבעייתיות כמו באתרים. רעיון גאוני !!! לא?
השאלה איך זה בר ביצוע. א"א לשנות וידואים באתרים של אחרים. אולי נטפרי יכולים להקים מקום אחסון שלהם ולאחסן אותם לכמה ימים תחליף נקודה וכו'.
רק עדיין לא ברור שמותר לשנות וידאוים של אחרים וגם לאחסן אותם ללא רשותם. -
הדרך שבה netfree בודקת את הסרטונים היא באמצעות הערכת התמונות בסרטון. אני מציע לסנן את התמונות הבעייתיות כמו באתרים. רעיון גאוני !!! לא?
וואי באמת שאני חושב על זה עכשיו יש קליפים של זמרים שבגלל כמה שניות נחסמים וזה ממש יעזור לקטע הזה
-
במידה וזה מותר קניינית,
נטפרי תוכל להעלות את הסרטון המדובר ליוטיוב שוב. -
דובר בפורום רבות.
@ליכט -
השאלה איך זה בר ביצוע. א"א לשנות וידואים באתרים של אחרים.
רק עדיין לא ברור שמותר לשנות וידאוים של אחרים וגם לאחסן אותם ללא רשותם.אז איך הם חוסמים תמונות באתרים של אחרים? ואיך הם סוגרים חלקים מאתרים של אחרים?
-
האם ניתן לעשות זאת ברמה של המסך?
-
האם ניתן לעשות זאת ברמה של המסך?
כלומר?
-
@Bechor צודק, כמו שכאשר המשתמש רוצה לראות תמונה מסויימת, היא לא מגיעה כמות שהיא אלא חסומה, כך כאשר ירצה לראות סרט מסויים הוא לא יגיע כמות שהוא אלא מצונזר, והסרטים המצונזרים יאוחסנו בשרת איחסון מיוחד של נטפרי.
-
@Bechor לא רק חוסמים תמונות וסוגרים חלקים, אלא גם מוסיפים חלקים, כמו פירסומות בגוגל, וכמו הכרטיסיה בצד שמאל שמופיעה בכל האתרים. וזה לגיטימי לגמרי, ולא רק נטפרי עושה את זה אלא כל תוכנות הסינון [של יהודים ושל גויים] ותוספים לכרום כמו אד-בלוק וכדומה. ויש כאלה שאפילו רשמו פטנט על אלגוריתם הסינון שלהם לדפי האינטרנט.
-
@רחמים אז למה אנחנו מחכים?
-
@Bechor אם זה היה תלוי בי...
אפשר להוסיף את זה לתור של הפיתוחים
https://netfree.link/user#/tools/feature-request -
לקחת תמונה ולחסום אותו מאוד שונה מלערוך סרטון ולאחסן את זה בשרת שלך,
רק מעיז לחשוב כשנטפרי יסנן הסרטון בדף הזה מה יקרה -
אתה יכול לאחסן כל דבר בענן בזול מאוד ב- bubble.io