משהו נוסף בנטסטיק
-
שלום, ביומיים האחרונים נוסף לי משהו במסך הנטסטיק, מישהו יודע מה זה?
יש לציין שכשאני מתנתק ומתחבר שוב זה נעלם, אבל יכול לחזור שוב.
יש לציין דבר מוזר, שכעת אני רואה בצילום מסך שצילמתי גם כתוב ויפי מוד. למרות שבהגדרות הגדרתי דולנג מוד ולא ויפי, ובאמת בדר"כ לא מופיע ויפי מוד אלא קונקטד. -
@netanel
זה אומר שזה מצחבר ע''י הווייפי שיש בנטסטיק כי הוא על מצב של ווייפי -
@zeevgros אמר במשהו נוסף בנטסטיק:
@netanel
זה אומר שזה מצחבר ע''י הווייפי שיש בנטסטיק כי הוא על מצב של ווייפיבמוד הבחירה היא בדולנג מוד ולא ויפי. וגם אין לי ויפי במחשב. אני פשוט מתחבר ישירות ע"י הנטסטיק. אבל כאשר אני מחבר את הנטסטיק עוד לפני ההתחברות הוא מראה את הויפי מוד ומה שכתוב למטה ואז אני מתחבר. האם הסימן הזה מראה שהויפי שלי פעיל? או שפשוט זה מראה שהנטסטיק שלי תומך ויפי, אבל בפועל אין אפשרות להתחברות דרך הויפי כי סימנתי אחרת במוד?
-
@netanel
זה אומר שאפילו שאין לך ווייפי במחשב עצמו אבל יש לך בנטסטיק ודרכו הוא מתחבר לווייפי שבנטסטיק -
@netanel אמר במשהו נוסף בנטסטיק:
@zeevgros אמר במשהו נוסף בנטסטיק:
@netanel
זה אומר שזה מצחבר ע''י הווייפי שיש בנטסטיק כי הוא על מצב של ווייפיבמוד הבחירה היא בדולנג מוד ולא ויפי. וגם אין לי ויפי במחשב. אני פשוט מתחבר ישירות ע"י הנטסטיק. אבל כאשר אני מחבר את הנטסטיק עוד לפני ההתחברות הוא מראה את הויפי מוד ומה שכתוב למטה ואז אני מתחבר. האם הסימן הזה מראה שהויפי שלי פעיל? או שפשוט זה מראה שהנטסטיק שלי תומך ויפי, אבל בפועל אין אפשרות להתחברות דרך הויפי כי סימנתי אחרת במוד?
ולמה זה מתחבר דרך הויפי, אם סימנתי במוד שלא רוצה ויפי.
-
חבר'ה יש מישהו שיש לו נטסטיק כבר תקופה וקלט את העניין הזה עם הויפי.זה חשוב לי, כי אני רוצה לדעת בודאות שאין חיבור לויפי היינו שאחרים לא יוכלו לגלוש דרכי.
-
@netanel
אחרים לא יכולים לגלוש כי צריכים לדעת את הסיסמה שלך של הווייפי -
אם זאת הסיסמא שמופיעה מאחורי הנטסטיק אז זה מאוד מטופש הסיסמא הזאת, מאוד פשוטה ודי למבין... מישהו יכול לתת איזה הסבר מעמיק על הנושא? כי ב-019 תקבל מכל אחד תשובה אחרת לגמרי.....
-
@netanel למה שיהיה קשור ל019? קנית מהם את הסטיק?
-
@a0533057932 אמר במשהו נוסף בנטסטיק:
כן... בכסף מלא....
-
@netanel
אני יכול לתת לך הסבר בטלפון.
תתקשר אלי ואשתדל לעזור לך -
@netanel אמר במשהו נוסף בנטסטיק:
@a0533057932 אמר במשהו נוסף בנטסטיק:
כן... בכסף מלא....
עכשיו אני רואה שכאן כתבת שקנית דרכם.
מאוד מצטער שקנית דרכם.
באמת 019, הם בידיוק כמו כמעט כל חנות תקשורת שמכורים נסטיקים ולא מבינים מהמודם כלום.....
מבין את הבעיה שלך... אבל עדיין אתה צריך לומר שזה תחום אחר לגמרי מהשירות הנורמלי של חברה תקשורת אמורה לתת..
אני יסביר מה אני מתכיון.
זה דומה למאפיה שהחליטה למכור גם כלי אוכל... ואז אתה טוען שחברה נותנת שירות זבל על הכלים ולכם אתה מסיק שיש לעבור חברה תקשרות..........
אז זה נכון, שההחלטה למכור נסטקים לדעתי היא טעות כי זה לא כמו טלפון שכולם אותו דבר וגם לא תלוי במחשב שמתקינים... אבל גם אחרי שיש טענות על החברה מצד המכירה של הנסטיק... עדיין על התמיכה של שירות תקשורת אין לזה קשר ולא אמור להשפיע על האינטרט עצמה...
בכל אופן... גם כשתעבור חברה לא יתנו לך תמיכה על מודם שנקית אצל אחרים.... (תעדכן אותי אם אני טועה...) -
@zeevgros לא אמרתי שאני עובר.... אבל קצת ציפיתי ליותר יחס הגון מהם. כי ברגע שהם לא מבינים משהו, הם זורקים אותך עם סתם אמירות סתמיות, כמו השטות שניג אמר לי שבכדי להתחבר לויפי שלי צריך שיהיה לו את התוכנה של נטסטיק.... בקיצור אתה מרגיש שהם אפילו לא מתיעצים עם טכנאים אחרים, אלא בלעע בלע...
-
@netanel
לא הבנתי....
תתקשר ואני יעזור לך -
סליחה. התגובה שלי היתה למה שכתב @frize37 לגבי עזיבה, אז כתבתי שלא תכננתי לעזוב.
בטעות ציינתי zeevgros אז לא הבנת מה הקשר למה שכתבתי.