תעודת אבטחה באנדרואיד גרסה 9
-
יש לי פלאפון גלקסי עם אנדרואיד 9,
כרגע מותקנת עליו תעודת אבטחה ע"פ ההוראות של נטפרי ( גרסאות ישנות יותר),פועל חלקית.
הבנתי שצריך להתקין את התעודה ב'מערכת', יש לי הרשאות רוט במכשיר ואיני מצליח.
יש מישהו שיכול לסדר לי כמובן בתשלום? -
יש להוריד את זה ולהתקין את התעודה על ידו
https://netfree.link/upload-file/53d5ebb93687bd75d75f7c0d2ff8834c0f95b974 -
אפשר בבקשה לקבל פירוט איך מבצעים?
נכנסתי לאפליקציה ובסמל של התקיה למעלה לחצתי על התעודה של נטפרי ואחכ import הופיעה הודעה שהצליח אך לא מופיע ברשימה ולא נהיה אף שינוי באפליקציות שלא נפתחו...
-
@נועם2020 אמר בתעודת אבטחה באנדרואיד גרסה 9:
אפשר בבקשה לקבל פירוט איך מבצעים?
נכנסתי לאפליקציה ובסמל של התקיה למעלה לחצתי על התעודה של נטפרי ואחכ import הופיעה הודעה שהצליח אך לא מופיע ברשימה ולא נהיה אף שינוי באפליקציות שלא נפתחו...
הוא ביקש הרשאות רוט ונתת לו ? לפעמים הוא לא מבקש (תקלה)
-
לא ביקש.
איך מטפלים? -
אם יש לך רוט (אני מקוה ששנינו מדברים על אותו דבר בנוגע ל "רוט") אמור להיות אפקלציה שמנהלת את הרוט איזה אפקלציה מקבלת הרשאות אלו ואלו לא. זה נקרא בדרך כלל SUPERUSER או SU אם אין לך כזה דבר אז כנראה שאין רוט או רוט חלקי.
אם אכן אתה מוצא אותה יש לחפש שם אחר האפלקציה שהעליתי לעיל ולהתיר לו הרשאות רוט -
מצאתי את האפליקציה שמנהלת את הרוט והרשתי גחשה לאליקציה שנתת ועדין לא מתקין.
מה ניתן לעשות?
אפשר פירוט על ההתקנה? -
@מנתק יש לי מכשיר אנדרואיד 7 עם סינון של של הדרן וכשאני מתחבר לווי פיי עם סינון של נטפרי הוא לא פתוח לי חלק מהאפליקציות כמו מייל ובנקים.
הורדתי תעודות אבטחה וזה לא עזר.
יש לך איך לעזור? -
@avi5 למיטב ידעתי זה לא אפשרי
-
@avi5 אמר בתעודת אבטחה באנדרואיד גרסה 9:
@מנתק יש לי מכשיר אנדרואיד 7 עם סינון של של הדרן וכשאני מתחבר לווי פיי עם סינון של נטפרי הוא לא פתוח לי חלק מהאפליקציות כמו מייל ובנקים.
יש לך איך לעזור?רק ע"י רוט אפשר להשתיל את התעודה במערכת. וכמובן שאין אפשרות רוט במכשירי הדרן. ובקיצור אין מה לעשות...
-
פוסט זה נמחק! -
@מנתק אמר בתעודת אבטחה באנדרואיד גרסה 9:
@avi5 אמר בתעודת אבטחה באנדרואיד גרסה 9:
יש לך איך לעזור?רק ע"י רוט אפשר להשתיל את התעודה במערכת. וכמובן שאין אפשרות רוט במכשירי הדרן. ובקיצור אין מה לעשות...
מה צריך לעשות בדיוק?
אם אני יגיד להם מה צריך בדיוק יש סיכוי גדול שהם יעשו לי את זה -
@avi5 להכניס את תעודות האבטחה של נטפרי להיכן שתעודת האבטחה שלהם עומדת
(למרות שכפי הנראה. זה לא יעבוד גם אחר כך בגלל שהvpn שלהם חסום בנטפרי) -
@a0533057932 אמר בתעודת אבטחה באנדרואיד גרסה 9:
@avi5 להכניס את תעודות האבטחה של נטפרי להיכן שתעודת האבטחה שלהם עומדת
(למרות שכפי הנראה. זה לא יעבוד גם אחר כך בגלל שהvpn שלהם חסום בנטפרי)אוקיי תודה אני ינסה