torahanytime.com
-
@chaimmarkowits אמר בtorahanytime.com:
מישהו התקשר אליהם?
שלחתי להם פנייה אתמול דרך האתר, בינתיים עוד לא קיבלתי מענה.
@מ-פינחסי אמר בtorahanytime.com:
האם אפשר להשתמש בתוסף בכל אתר שהסרטונים שלו הם בוימאו?
לא. אתר זו מאחסן את הוידיאו גם בדומיין שלהם בפירוש עבור המסוננים. יש קוד באתר שאמור לזהות אם מישהו מסונן, אבל הקוד לא עובד עבור משתמשי נטפרי.
-
@yzahn מה הפירוש שהוידאו מאוחסן גם בוימאו וגם אצלם?
-
@מ-פינחסי כן, כך אני מבין.
-
@yzahn יש"כ
נא לעדכן כאן כשתקבל מענה מהם -
בינתיים ענו לי, ובצדק, שהפתרון שהצעתי (אם היו עושים את זה בדיוק כפי שכתבתי) לא טוב...
(מכיון שהבקשה נעשה עם אופצייתmode: no-cors
, אי אפשר לבדוק כלל את המענה של האתר. אם היו עושים כהצעתי, אף אחד לא היה מקבל את הוידיאו מוימיאו, מה שגורם להם הפסד)
צריך לחשוב על פתרון טוב (@נטפריס ?). -
.then(function(response) { if(response.ok) { console.log("vimeo connects") cb(); } else { console.log("vimeo dont work") cb("vimeo fails"); } })
-
או יותר אלגנטי:
fetch('https://www.vimeo.com/', { mode: 'no-cors' }).then(function (response) { return response.ok; }).catch(function (error) { return false; }).then(function (success) { if(success){ console.log("vimeo connects") cb(); } else { console.log("vimeo fails"); cb("cant load vimeo"); } });
-
@נטפריס, זה מה שהצעתי להם, הבעיה היא שעם
mode: 'no-cors'
הערך שלresponse.ok
הוא תמידfalse
. -
@yzahn אמר בtorahanytime.com:
@נטפריס, זה מה שהצעתי להם, הבעיה היא שעם
mode: 'no-cors'
הערך שלresponse.ok
הוא תמידfalse
.מאה סליחות, לא ראיתי את הקוד שלך הנכון (האחרון זה קוד שלהם).
אכן בעיה (הבעיה היא גם בלי הno-cors בגלל שבפועל יש שגיאת cors. הפתרון היה לגשת למשאב שאין בו שגיאת cors כמו css שחסום בנטפרי). -
@נטפריס לכאורה הכי "robust"-י יהיה שבמקום לעשות ניסוי ל-URL מסויים (שזה דבר שהתוצאה שלו יכול להשתנות ולא בהכרח מצביע על קיימות סינון או לא) הם יאזינו לשגיאות מנגן Vimeo ויפעלו בהתאם. אבל זה כבר שינוי יותר מורכב.
-
-
יש כתובת אוניברסלית לבדוק אם גולש בנטפרי, אפשר להשתמש בה:
fetch('/~netfree/is-netfree').then(function (response) { return !response.ok && fetch('https://www.vimeo.com/', {mode: 'no-cors'}); }).catch(function (error) { return false; }).then(function (success) { if(success){ console.log("vimeo connects") cb(); } else { console.log("vimeo fails"); cb("cant load vimeo"); } });
-
אני רוצה לשלוח להם הפטרון שהם יכולים לתקן אני לא טכנאי אם א' יכול לשלוח לי בדיוק מה לכתוב להם וגם לאיזה מייל לשלוח להם
תודה -
@chaimmarkowits הם מודעים לבעיה ולפתרונות. שלחתי להם את הפתרון שכתבתי פה וקיבלתי מענה שזה לא טוב, שוב שלחתי כמה פתרונות חילופיים (כולל מה ש@נטפריס הציע) ולא קיבלתי מענה... גם אחרי מייל חוזר...
מן הסתם צריך שעוד כמה משתמשים פשוט יתלוננו ... -
@yzahn
אדרבה אם אתה יכול לכתוב לי מה לכתוב להם -
@chaimmarkowits תכתוב פשוט שאתה משתמש בנטפרי והוידיאו חסום לך.
-
@chaimmarkowits https://www.torahanytime.com/#/contact-us
-
נושא זה קצת ישן אבל עדיין מאוד רלוונטי
קודם כל, תודה רבה לכל העוזרים כאן להקל על משתמשי נטפרי!
שנית, שלחתי עכשיו פנייה להם כפי שהציע @yzahn .
הסיבה שאני כותב כך כי כדאי שאחרים יראו וגם יכתבו... אולי יעזור -
כתבו לי תשובה כבר, אבל התשובה אינה רוצויה... כאילו שלא יודעים בענין ואינה בעיה אצלם כלל.
וכך כתבו:Most filters block videos on Torahanytime because we use vimeo. If you call your filter company, they should be able to help you unblock vimeo just on torahanytime.
-
כרגע אין צורך להתקין את התוסף לכרום שפותר את הבעיה, זה מובנה בנטפרי.