נטוויז'ן + 011 הילכו יחדיו ?!?!?
-
בהשראת הפוסט: http://forum.netfree.link/topic/6169/019-נטויז-ן-הילכו-שניהם-יחדיו/82
אני כבר תקופה ארוכה סובל מבעיות מחיבור של 011 וונטוויז'ן.
הבעיה היא שנטוויז'ן מספקים טלפון במחיר טוב, ול - 011 יש תשתית ספק במחיר טוב. חיברתי בין שניהם.
אממה שהקו טלפון של נטוויז'ן עובד רק על תשתית, ולכן הכניסו לי את היוזר של 011 לראוטר של נטוויז'ן.
מה שקורה שפעם בכמה ימים זה לא עובד.
ואז.. אני מתקשר ל 011 והם אומרים לי שמבחינתם הכל תקין, ואין להם גישה לראוטר של נטוויז'ן. (מה שנכון, כי כשאני מחבר את הראוטר שלהם זה עובד).
וכשאני מתקשר לנטוויז'ן הם אומרים לי שהיות והם לא נותנים לי את התשתית ספק אז אין להם מושג מה הבעיה, עברתי כבר הרבה סבבים כאלו, העבירו אותי לטכנאים, ולטכנאי בכיר, כולם בטוחים שהנה הם פותרים את הבעיה, ושוב....
האם יש כאלו שיש להם את החיבור הזה בין החברות, והכל תקין???
האם יש חלופה אחרת לקו טלפון שלא עובד על תשתית אינטרנטית (כמו נטוויז'ן) ולא עובד על סים (כמו 011) במחיר טוב?? -
האם יש חלופה אחרת לקו טלפון שלא עובד על תשתית אינטרנטית (כמו נטוויז'ן) ולא עובד על סים (כמו 011) במחיר טוב?? -
ביממה האחרונה עלו על משהו שיכול להיות ויפתור את הבעיה. אם שבוע הבא זה ממשיך תבקש שם בתמיכה את אייל או אור, ותבקש שיעבירו אותך לכתובות IP החדשות שמוקצות למשתמשי נטפרי. אני חושב שזה אמור להסתדר אוטומטית לכולם, כך שרוב הסיכויים שלא תצטרך את זה.
אלא אם כן אתה מדבר על סוג תקלה אחר ממה שאני מכיר. -
@מישווו התחברתי לדבר כזה בתחילת השבוע והיו לי ניתוקים בלי סוף ועוד תקלות, לפני שלשה ימים דברתי עם התמיכה של 011 ומאז עובד חלק.
http://forum.netfree.link/post/85156 -
-
@מישווו אמר בנטוויז'ן + 011 הילכו יחדיו ?!?!?:
האם יש חלופה אחרת לקו טלפון שלא עובד על תשתית אינטרנטית (כמו נטוויז'ן) ולא עובד על סים (כמו 011) במחיר טוב??יש לי 011 ונטוויז'ן, והכל עובד מצויין.
יתכן שיש לך ראוטר פשוט (מתאם שיחות), תגיד לנטוויז'ן שבטלפון מתנתק כל הזמן (אל תזכיר את האינטרנט) תנסה לבקש שיבואו להחליף לך את הראוטר. -
@סופר שמח לשמוע שלך עובד תקין.
הקו שלי חדש, ויש לי ראוטר החדש שלהם.
ועדיין הכל בלאגן.