הוט
-
כמו"כ סים כשר מנהלת בס"ד את השירות ללקוחות שלה ברמה הגבוהה ביותר באופן עצמאי והחברה מטפלת בבעיות מול החברות
שזה אומר זמינות נמוכה יותר של מענה מבחינת שעות זמינות וכמות תומכים?
וזה אומר גם שבמקום להסביר ישר לטכנאי אני צריך להסביר למישהו אמצעי והוא מעביר את השאלות הלאה ואז חוזר אלי עם שאלות ושב אני וחוזר חלילה?כמובן שאני לא שואל בשביל לקנטר אלא כדי להבין את הרעיון. שוקל הצטרפות אבל אני כבר עם כוויות רציניות מ019 לא רוצה ליפול שוב...
-
@aiib
בדרך כלל את רוב הבעיות הנציגים פותרים ללקוחות בשיחה הראשונה
במידת הצורך אנחנו מעלים בועידה נציג מהחברה אליה הלקוח משוייך
או לחילופין במידה וזה בעיה רחבה יותר מרימים דגל מול מי שצריך -
-
@aiib
שעות הפעילות שלנו הם מ 10 בבוקר עד 20
זה ההסכם והדרישות של החברות
הגביה של ה 180 ש"ח זה עלות שטרפל גובים על הקפצה של טכנאי בזק , לפי הידוע לי בזק גובים את זה מכל הספקים והלקוחות שלהם במקרה והבעי' לא נמצאת במגרש שלהם -
@aiib
שעות הפעילות שלנו הם מ 10 בבוקר עד 20ומ8 בערב? אין שירות בשום מקום? גם לא בחברה? זה קצת בעייתי... בדרך כלל הבעיות שאני נתקלתי זה בערב...
הגביה של ה 180 ש"ח זה עלות שטרפל גובים על הקפצה של טכנאי בזק , לפי הידוע לי בזק גובים את זה מכל הספקים והלקוחות שלהם במקרה והבעי' לא נמצאת במגרש שלהם
שום חברה איך שידוע לי לא גובה מהלקוח את הסכום הזה!! סיבה משמעותית שלא להצטרף! זה אמור להישאר תמיד? לא מבין איך יש להם לקוחות...
כשהייתה לי תקלה ב019 הם ישר שלחו לי בזק, זה מעניין כי אם בזק גובים מהם במקרה שזה לא קשור אליהם מדוע הם לא שולחים טכנאי מעצמם כדי למנוע חייוב מוגדל?
-
החברה אחרי 8 בערב לא פעילה
יש מקרים שאנחנו יכולים לעזור דרך המייל ,
גם החברות בדרך כלל לא פעילות בשעות האלו ,
לגבי הגביה של ה 180 ש"ח אני לא מכיר ספציפי את המקרה אבל לדעתי כל מקרה צריך לראות לגופו -
-
@aiib
לגבי ה 180 ש"ח כתבתי שכל מקרה צריך לברר לגופו , ואין באפשרותי לענות על המקרה
לגבי תמיכה החברה שלנו פתוחה מ 10 בבוקר עד 20 בערב -
לגבי ה 180 ש"ח כתבתי שכל מקרה צריך לברר לגופו , ואין באפשרותי לענות על המקרה
סליחה על ההתקפה...
אבל אני בכל אופן אשאל, זה לא בדיוק נקודה של כל מקרה לגופו. כי אני בתור לקוח ששוקל להצטרף צריך לדעת כדי לקחת זאת בחשבון ולכן הפרטים צריכים להיות ברורים ומפורסמים.תחשוב שאני מצטרף לחברה כדי לחסוך כמה שקלים ולבסוף מבחינה סטטיסטית סיכויים גדולים שאשלם פעם בשנה 180 שקל...
-
צר לי אבל אני לא יודע לענות לך
תוכל ביום ראשון להתקשר למוקד ולברר מתי גובים את ה 180 ש"ח
גם אני אוכל לברר את זה בעז"ה בשבוע הבא -