מה אדם מבקש כשהוא מצטרף לנטפרי?
-
@מאוכזבת בעקבות דברייך אני מציע הצעה לנטפרי להכניס באתר הראשי, שורה עם הכיתוב למשל 'מה עלול להיות חסר לי בנטפרי' או 'האם נטפרי מתאים לדרישות ולצרכים שלי' (או כל נוסח שיראה לנכון להנהלת נטפרי) ולשים קישור למקום המתאים בויקי
יחסוך עוד עגמת נפש ממשתמשים אחרים
@administrators מה דעתכם ? -
אולי "גוי של אינטרנט" יוכל לעזור בזה?
(ניתן להוריד את כל הסרטונים ולשלוח אותם בגמבו מייל, ללא שיצטרכו לפתוח אותם לכלל הציבור.)
כמובן, אם נטפרי יסכימו להקצות לזה משאבים כ"כ גדולים בשביל משתמש בודד. -
@מטעמים אם נטפרי לא הציעו לה את זה, כנראה שזה לא אפשרי
-
@מעמד אמר במה אדם מבקש כשהוא מצטרף לנטפרי?:
@מאוכזבת בעקבות דברייך אני מציע הצעה לנטפרי להכניס באתר הראשי, שורה עם הכיתוב למשל 'מה עלול להיות חסר לי בנטפרי' או 'האם נטפרי מתאים לדרישות ולצרכים שלי' (או כל נוסח שיראה לנכון להנהלת נטפרי) ולשים קישור למקום המתאים בויקי
יחסוך עוד עגמת נפש ממשתמשים אחרים
@administrators מה דעתכם ?זה לא מספיק בולט?:
-
@מטעמים אם נטפרי לא הציעו לה את זה, כנראה שזה לא אפשרי
מאיפה אתה יודע?...
אולי התומך התורן שענה שאי אפשר וזהו.
(זה נשמע שהיא מפסידה מזה הרבה כסף. לא על כל פניה הופכים את העולם. לפעמים כן. מנסיון אישי) -
-
@מטעמים אמר במה אדם מבקש כשהוא מצטרף לנטפרי?:
אולי התומך התורן שענה שאי אפשר וזהו.
גם המנהלים בפורום @magicode ו @MacroShadow לא ביקשו ממנה מספר פניה כדי לבדוק אם יש מה לעשות, אז כנראה אין מה לעשות
ובמיוחד ש@magicode כתב
@magicode אמר במה אדם מבקש כשהוא מצטרף לנטפרי?:ומה לעשות שעדיין לא מצאנו פיתרון לבעיה.
אם זה היה פתרון כמו שאתה מציע, יכול להיות שהוא היה מציע לה את זה במערכת הפניות ופה היה מבקש מס' פניה
-
כעת רואים כמה טוב היה לו ישמו את הרעיון שלי כאן
-
גם המנהלים בפורום @magicode ו @MacroShadow לא ביקשו ממנה מספר פניה כדי לבדוק אם יש מה לעשות, אז כנראה אין מה לעשות
לא הבנתי מה אתה רוצה?
@MacroShadow ו @magicode הם ילדים גדולים. הם יכולים לענות לבד. (גם הם מחוברים לפורום)
אז כנראה אין מה לעשות
"כנראה"
-
@מטעמים אני קצת חולקת עליך. סליחה. יש אנשים שלא מבינים כלום במגבלות שרשומות שם. אין לי שמץ של מושג על איזו תוכנה שמורים הסרטונים. (אגב מבדיקה שערכתי עכשיו אחרי שהבנתי את הנושא הם שמורים על מס' תוכנות) בדיוק בגלל זה לפני ההתחברות פניתי לנטפרי ושאלתי. ביקשתי שהם יבדקו את הנושא. כואב לי מאוד בגלל שבחברה אחרת כשפניתי לא קיבלתי תשובה של כן/לא. לקחו ממני את שם המשתמש והסיסמא של האתר עשו בדיקה אמרו לי איפה תהיה בעיה ואיפה לא. רק מכיוון שהסינון שם לא הספיק לי לא יכלתי להתחבר אליהם. ואני אישית לא הייתי מתחילה עם כל הנושא הזה ומוציאה כ"כ הרבה כספים אם הייתי יודעת מראש שאין לי פתרון.
-
@מאוכזבת את מעלה בעיה ואפשר בהחלט להבין לרוחך.
אבל כשאת פונה לנטפרי עם שאלה לגבי סרטונים שאת צריכה בלי שאת מבינה כלום בתחום הסינון את לא יכולה לצפות שמי שיענה לך ידע לאבחן מה את יודעת ומה את לא ולמה בדיוק את זקוקה.
כדי לבדוק נושא כזה צריך דו שיח בין שני אנשים שמבינים לחלוטין מה הם רוצים מה הדרך לממש את הרצון הזה ואז אפשר לבדוק אם זה אפשרי או לא.כשמבררים לגבי טיפול בבעיה רפואית ל"ע לא שולחים בנאדם שלא מבין כלום ברפואה לברר לגבי רופא מתאים או בית חולים מתאים, הולכים למשהו שמכיר היטב את מצב החולה או מביאים את כל המסמוך הרפואי למי שזה תחום העיסוק שלו בכדי לקבל את ההחלטה הראויה.
אז נכון שזה קצת מסובך אבל לא תמיד יש ברירה אחרת.
במקרה הזה לדעתי הדרך הישרה היא לנסות למזער נזקים, כם אם תהיה קצת טרחה בענין, והאופציה של גוי של אינטרנט שווה בדיקה, זה אומר שכל סרטון יורד עבורך ויועלה לאתר שיתוף קבצים למספר ימים, תוכלי להוריד אותו ולשמור בכל מקום שתרצי לאורך זמן, ואולי אפילו להעלות ליוטיוב כדי שאם יהיה משהו שיצטרך את זה הוא יוכל להשתמש בעבודה שלך.
בכל אופן שווה לבדוק עם מומחים בתחום או להתייעץ עם ועדת הרבנים לביצור חומות הדת מה כן אפשרי לעשות כדי למזער את הנזק ולא לקבוע מראש שיש הפסד של כל הסכום שהושקע בלימודים. -
@magicode אמר במה אדם מבקש כשהוא מצטרף לנטפרי?:
@סופר אמר במה אדם מבקש כשהוא מצטרף לנטפרי?:
@מאוכזבת
ניסיתם לפנות לועדת חריגים ?
תשלחו מייל מפורט עם כל הצרכים שלך, ותראה מה הם אומרים
charigim@chomat.org.ilאין כבר וועדת חריגים.
תפסיקו לשלוח לשמה אנשים ולאכזב אותם.
ומעולם לא היה כזה דבר להחריג וימאו או יוטיוב בנטפרי.חבל !!!
למה לא ?!
לפעמים יש אדם שרוצה אינטרנט הכי מסונן שיש, אבל לגבי אתר אחד או שניים הוא צריך שיהיה פתוח מלא, אז יש לו שתי אפשרויות, או לעבור לסינון פחותה ולהיות פרוץ לגמרי, או להיות בנטפרי ורק אתר אחד או שתיים יהיה לא הכי מהדרין - כמובן לאחר היתר מרב מוסמך.
לדוגמא מיודעינו @מאוכזבת , היא רצתה את הסינון הכי טוב, ולכן פנתה לנטפרי, אבל לצורך הלימודים שלה היא צריכה מאות סרטונים באופן שלא שייך לשלוח הכל לבדיקה, ויתכן שיש כאלו עם מרצות שלא יפתח בנטפרי. אז יש לה שתי אפשריות, או ללמוד על מחשב פרוץ, או על מחשב מסונן בהיתר וועדת חריגים ובאישור רב מוסמך לפתוח באופן חופשי פלטפורמה של סרטונים מסויימים.יתכן שאין רב שמתיר דבר כזה, אז אני חוזר בי. אבל אם יש, היה מן הצדק שוועדת חריגים ימשיך ויפעל לצורך החריגים שבינינו.
בהצלחה -
@מאוכזבת לא ניתן להוריד את הסרטונים?
כי א"כ פעם בחודש אפשר לבקש ממישהו עם סינון קצת פחות טוב ואיכותי שיוריד את כל הסרטונים ויביא לך.
כל זה כמובן בתנאי שהסרטונים מצד עצמם כן טובים -
@מאוכזבת אולי פשוט תעלי לכאן כמה קישורים או הוראות איך מגיעים לסרטונים הנדרשים
אולי יש מישהו שיוכל לעזור. להוריד אותם עם IDM או משהו בסגנון.
פשוט תעלי איזה קישורון כדי לתת כיוון. -
יש כאלה שצריכים אתרים ,שעדיין נטפרי לא מצאה אפשרות לפתוח אותם בצורה טובה .
אבל זה לא ימנע אותם מלהתחבר לנטפרי... -
די כבר להטריל.
כל פוסט בפורום הזה זוכה לתגובה בסגנון "כמה נטפרי טובים\צדיקים\יפים\וכו'".
אני לא אומר שזה לא נכון, אבל זה לא נושא לפורום! למי זה עוזר תגיד לי? זה עוזר לך להרגיש טוב שאתה בנטפרי? (כנראה, כי אתה עושה את זה)
די עם זה. זה סתם מטריל כל נושא שנפתח. בנאדם מעלה בעיה שיש לו - מיד כולם מסבירים לו כמה נטפרי מוצלח וכו'. אז ככה - כולם יודעים כמה נטפרי מוצלח ולכן הם כאן.
בכל אופן גם אם רוצים לשבח את נטפרי יש בשביל זה קטגוריות אחרות.
על כן בבקשה הפסיקו עם זה. -
@chv מה זה להטריל ?
אם אני לא טועה מדובר על אחד שעושה וגורם לויכוחים בפורום ...אני כזה ?
זה כנוי גנאי ,ולא מתאים סתם לכנות כך ,כי רק לך נראה שזה כך . -
@גישה-חיובית לא התכוונתי דווקא אליך
אלא לתופעה כאן בפורום -
@chv אז אני מתנצל ,כך זה היה נראה מהודעה ,תעבור שוב ...
-
@גישה-חיובית עכשיו טוב?
נו באמת