הצעה: שדרוג\שיפור ממשק המשתמש בנטפרי אניוואר 2
-
שלום רב!
אני לא יודע אם רק לי זה מציק, ואני גם לא יודע אם זה מאוד מסובך לפתור את זה (השערה גסה שלא מאוד מסובך..):
משום מה הממשק של אניוואר 2 עובד כך שדף השליטה של התוכנה: עובד כדף ווב - כלו' שהוא נפתח לך בדפדפן ושם צריך לעשות "שמור והתחבר מחדש" כל פעם שמתנתק\מתחברים בפעם הראשונה.
לי זה מאוד מציק, כי יש ימים שאני עם רשת שנופלת מידי פעם, וכל פעם לפתוח את הדף הזה ולעשות שמור והתחבר מחדש, ולחכות שיתחבר (כי אי אפשר לסמוך על זה שיתחבר כי לפעמים עושה שגיאה וצריך ללחוץ שוב).
אם זה היה בצורה של פופ-אפ שנפתח משורת המשימות (כמו tray icon כזה) שהיית לוחץ על זה פשוט והיה נפתח לך חלונון קטן שאתה לוחץ שם שמור והתחבר, ויוצא לך הודעה קטנה שהתחבר או שגיאה - זה לדעתי יהיה מאוד נוח!!
(בכלל חשבתי על זה שזה יכול להיות משולב על הtray icon של וייפרי, ביחד עם התפריטים שלה אולי. אם כבר נטפרי תופס מקום בשורת המשימות לפחות שיעשו עם זה משהו.. סתם..)אני לא יודע עד כמה זה מפריע לעוד אנשים, ועד כמה יש זמן וכוח להשקיע בשביל קצת ממשק בנטפרי.. אבל אם זה אפשרי אשמח מאוד!!
מצפה לתגובות בנושא
-
א. מותקן אצלך הגירסה האחרונה של התוכנה? בגירסה האחרונה שינויים ברשת אמורים להיות מנוטרים באופן אוטומטי כך שזה אמור להיות חלק יותר בלי צורך בהתחברות ידנית.
ב. ההצעה שלך עדיין בעינה עומדת במידה מסוימת, אך אפשר לפתור אותה באופן אחר, הייתי מציע לשפר את המצב הקיים על ידי התראות פוש של הדפדפן בכל שינוי סטטוס בפעילות התוכנה (בכל פעם שיש console.log).
-
@shraga
א. נראה לי מותקן הגרסה האחרונה. אבל זה לא באמת עובד שמתחבר אוטומטית בניתוק. לפעמים זה עובד ולפעמים לא (לא יודע מה אצלכם - אצלי זה המציאות)
ב. פושים זה רעיון חמוד אבל לא יותר פשוט ונוח tray icon? כמו להגביר את הווליום או להתחבר לוויפיי, מתחברים לנטפרי. לא פשוט?
בכלל אם אני לא טועה ככה היה הגרסה הראשונה של אניוואר תקנו אותי אם אני טועה.אגב, אם יש למישהו מושג איך הפקודות של התכנה עובדות, אם יהיה אפשרי ליצור סקריפטים פשוטים שיהיו לי בטסקבר, או בסימניה בכרום או באיזה משהו כזה, להתחבר בלחיצה אחת לחיבור הרגיל (העיקר בלי לפתוח על זה כרטיסיה נפרדת בכרום. זה מעצבן!).
-
מה שמפריע הוא הנקודה שזה לא עובד אוטומטי, ברגע שמפעילים המחשב זה יתחבר אוטומטי בלי צורך לעשות כלום.
-
@Chocolate דווקא לי זה עובד. רק כשמתנתק אחר כך - אז לא מתחבר אוטומטית.
אבל כמובן שזה לא הוכחה. -
-
זה אמור להתחבר אוטומטית,
תוודאו שמותקנת אצלכם הגירסה האחרונה.
תסירו את הגירסה הנוכחית דרך הסרת תוכנות של windows, לאחר מכן תפעילו את המחשב מחדש, ולאחר ההפעלה מחדש תתקינו את הגירסה האחרונה מכאן https://netfree.link/pc/windows/NetFreeAW2.exe.אם עדיין יהיו בעיות אתם מוזמנים לפנות דרך מערכת הפניות.