חיבור קווי בתשתית הוט- ללא תקלות
-
-
@עומד-בפרשת-דרכים אמר בחיבור קווי בתשתית הוט- ללא תקלות:
@אנוממי ואיזה מודם נתנו לך?
הוטבוקס 2 -
בינתים שני משתמשים בהוט אומרים שחובה להשתמש דווקא בנתב הוטבוקס 2.
נשמח לעדות של משתמשים נוספים בעניין.
אולי כדאי לעדכן בויקי? -
תודה רבה לשניכם.
דיברתי עם 2 נציגים בהוט שאמרו שאין אפשרות להחליף את הנתב אלא רק בשדרוג לחבילה של 500 מגה שבה מקבלים HotBox 4.
לא אמרתי נואש ושלחתי פניה דרך האתר ונציג מהתמיכה העסקית חזר אליי (אני לקוח עסקי) ואחרי שהסברתי לו מה זה נטפרי ואת הבעיות שחזרו אצל מס' לקוחות המחוברים באופן דומה והעובדה שמודם hotbox 2 פתר את הבעיות הוא לא דרש אפילו לבצע בדיקות (בניגוד לנציגים הקודמים שסירבתי לבדיקות, אין לי זמן לזה) הוא חזר אליי לאחר מספר דקות ותיאם לי טכנאי להחלפת המודם ביום א'.אעדכן תוצאות לאחר ההחלפה ואכן אם גם אצלי זה יפתור את הבעיות יהיה נדרש לעדכן בויקי + לדרוש מהמשווקים שידאגו לזה כבר במעמד ההתקנה.
-
@maor אמר בחיבור קווי בתשתית הוט- ללא תקלות:
דיברתי עם 2 נציגים בהוט שאמרו שאין אפשרות להחליף את הנתב אלא רק בשדרוג לחבילה של 500 מגה שבה מקבלים HotBox 4.
אני התלוננתי על תקלות לכן החליפו!
-
@maor אני לא רואה איך החלפת הראוטר תפתור את הבעיה בגישה לאתר של נטפרי.
-
אולי כדאי לעדכן בויקי?זה לא נכון
חובה להשתמש בהוטבוקס 2 רק כשיש לך 200 מגה
כשהייתי עם 100 הכל עבד מעולה עם הוטבוקס 1
זה מעניין שהם לא הסכימו להחליף כי אני כשעברתי מ100 ל200 הם אמרו לי שעד שיגיע ההוטבוקס 2 הם משנמכים את המהירות כי יהיה לי ניתוקים
לנטפרי זה לא קשור
תראו פה (עיינו גם בעמוד 2)
אבל זה מעניין כי לי הביאו הוטבוקס 2 בלי ויכוח (הסבירו לי שאני חייב) -
@shraga יש לי צד שזה יעזור כי נטפרי שמים איזה שהיא חסימה שלא יוכלו לגשת לאתר הוט פרוץ
יכול להיות שזה גם חלק מהמשחק פה -
@יעקב-ישראל אמר בחיבור קווי בתשתית הוט- ללא תקלות:
אולי כדאי לעדכן בויקי?זה לא נכון
חובה להשתמש בהוטבוקס 2 רק כשיש לך 200 מגה
כשהייתי עם 100 הכל עבד מעולה עם הוטבוקס 1
זה מעניין שהם לא הסכימו להחליף כי אני כשעברתי מ100 ל200 הם אמרו לי שעד שיגיע ההוטבוקס 2 הם משנמכים את המהירות כי יהיה לי ניתוקים
לנטפרי זה לא קשור
תראו פה (עיינו גם בעמוד 2)
אבל זה מעניין כי לי הביאו הוטבוקס 2 בלי ויכוח (הסבירו לי שאני חייב)כך או כך, כדאי לעדכן בויקי
-
הייתי עובר בשמחה לבזק אבל אני צריך מהירות העלאה גבוהה (בחבילה של 200m בהוט נותנים העלאה של 5mb) ומנסיון מהירות ההעלאה בקווי ADSL היא באיזור ה-1.5mb.
לפי מה שרשום כאן גם בבזק יש מהירות העלאה של 5 מגה
-
עדכון
אני כרגע שבוע לאחר החלפה להוטבוקס 2 וכלל התופעות שהזכרתי בפוסט נעלמו! אין ניתוקים, סרגל נטפרי תקין, תפריט משתמש תקין, תוצאות גוגל תקינות.לדעתי חובה לעדכן בויקי + ליידע את המשווקים שייקחו את זה כתנאי בסיס בהזמנת התקנות מול הוט.
-
לדעתי חובה לעדכן בויקי + ליידע את המשווקים שייקחו את זה כתנאי בסיס בהזמנת התקנות מול הוט.
פעם שלישית שאני מדגיש רק בלקיחת תוכנית של 200 מגה