-
יש לי מחשב ניד שאאוטנט הוציאו ממנו את כרטיס הווי פי הפנימי שלו ואני קולט את נטפרי ע''י נטסטיק
האם כשאני נמצא במקום עם קליטת ווי פי אוטומאטית אני על ווי פי ולא מתבזבז לי מהחבילה או שצריך להגדיר כל פעם מחדש וא''כ איך מגדירים -
@נוני אם אין לך כרטיס WIFI לא תוכל לקלוט אינטרנט באמצעות WIFI. נטסטיק זה דבר אחר לגמרי ולא מאפשר לך קליטת WIFI.
-
@נוני קודם כל תצטרך אפשרות ויפי למחשב המנוטרל. אם בנית על הוויפיי בנטסטיק אז זה לא קשור. הנטסטיק משדר וויפיי ולא קולט.
אח"כ תוכל להתחבר לרשת הוויפיי החינמית בתנאי שהיא נטפרי. [ואם לא הורדת והתקנת וויפרי - אז זה הזמן] אם היא לא נטפרי, לא תהיה לך גלישה.
ואין צורך להגדיר, פשוט תשלוף את הנטסטיק מהמחשב וגחוש בחינם ברשת החינמית. -
ואיך אני מחזיר את אופציות הווי פי למחשב המנוטרל???
-
אווט נט מסירים את הויפי במה של חומרה, ולכן מי שרוצה ויפי צריך לקנות מודם אלחוטי ולהחזיר אותו למחשב. אבל דרך אגב, לא נראה לי ששוה לך לחבר מודם חדש כי אם אתה רוצה סינון ואתה שם את התוכנה של נטפרי אז היא חוסמת כל חיבור שהוא לא של נטפרי, וכמה אנשים משאירים ויפי פתוח בסביבתך וגם יש להם סינון של נטפרי? אז תבדוק אם זה שווה.
ומצד שני אם אתה לא מתחכנן לשים את התוכנה של נטפרי במחשב אז ודאי שאל תחזיר את המודם כי אז אתה חשוף לאינטרנט פתוח לחלוטין.