הדרן עם נטפרי
-
קניתי הדרן הפקדת שיקים בלבד, משתמש עם WI-FI של תשתית נטפרי.
בנק הפועלים ובנק פאג"י עובד מצוין
לעומת זאת בנק דיסקונט ובנק לאומי, אינו מצליח לחבר אותי למערכת, כלומר אני מזדהה עם שם משתמש וסיסמה, קופץ לי הודעה "הבקשה נכשלה, זמנית לא ניתן לספק שירות זה אנא נסו שוב מאוחר יותר", ניסיתי להתחבר לא דרך נטפרי, ואז הכל בסדר, מה הפתרון לזה? האם מישהו יודע משהו? -
@אבי-לוי אמר בהדרן עם נטפרי:
לעומת זאת בנק דיסקונט ובנק לאומי, אינו מצליח לחבר אותי למערכת, כלומר אני מזדהה עם שם משתמש וסיסמה, קופץ לי הודעה "הבקשה נכשלה, זמנית לא ניתן לספק שירות זה אנא נסו שוב מאוחר יותר", ניסיתי להתחבר לא דרך נטפרי, ואז הכל בסדר, מה הפתרון לזה? האם מישהו יודע משהו?לשלוח הקלטת תעבורה במערכת פניות, במידה וזה עובד בהדרן.
-
@hagai-w אמר בהדרן עם נטפרי:
@אבי-לוי אמר בהדרן עם נטפרי:
לעומת זאת בנק דיסקונט ובנק לאומי, אינו מצליח לחבר אותי למערכת, כלומר אני מזדהה עם שם משתמש וסיסמה, קופץ לי הודעה "הבקשה נכשלה, זמנית לא ניתן לספק שירות זה אנא נסו שוב מאוחר יותר", ניסיתי להתחבר לא דרך נטפרי, ואז הכל בסדר, מה הפתרון לזה? האם מישהו יודע משהו?לשלוח הקלטת תעבורה במערכת פניות, במידה וזה עובד בהדרן.
לא עובד אין לי דפדפן ולא כלום
-
@אבי-לוי אז איך אתה כותב כאן?
באותה צורה תעשה הקלטה, לא צריך מאותו מכשיר דווקא אלא מכל מכשיר שמחובר לאותה רשת. -
-
@קריקטורה אמר בהדרן עם נטפרי:
@6262 אמר בהדרן עם נטפרי:
מה זאת אומרת איך, ממכשיר אחר כנראה לא?
אני כותב ממחשב רגיל באותה רשת,
אתה בטוח ש@6262 אמר בהדרן עם נטפרי:
באותה צורה תעשה הקלטה, לא צריך מאותו מכשיר דווקא אלא מכל מכשיר שמחובר לאותה רשת.אני כותב ממכשיר אחר, מחשב רגיל באתה רשת.
אתה בטוח שאפשר לעשות הקלטת תעבורה גם במכשיר אחר ככל שזה באותה רשת?
זה נשמע לי לא הגיוני כי הקלטה על פעולות המכשיר ממנו מתבצע ההקלטה. -
@6262 ניסיתי אותך, צדקת, עזרת לי, הבעיה שלי נפתרה, תודה לך