איטיות בראוטר חדש של נטוויזן תשתית ספק 019
-
@bbn אמר באיטיות בראוטר חדש של נטוויזן תשתית ספק 019:
@רמיזא אמר באיטיות בראוטר חדש של נטוויזן תשתית ספק 019:
מישהו יודע מה שם משתמש וסיסמה מתקדמים של ראוטר נטוייזן ?
זה דרך כלל שם משתמש home וסיסמא Home013
יש שם משתמש וסיסמה להגדרות מתקדמות, וזה משהו שאני מחפש כדאי להוריד את המגבלה על המהירות (אם יש לי כזאת מגבלה).
-
יש שם משתמש וסיסמה להגדרות מתקדמות, וזה משהו שאני מחפש כדאי להוריד את המגבלה על המהירות (אם יש לי כזאת מגבלה).
היוזר והסיסמה מופיעים למעלה, אם אתה מחפש גישת אדמין לראוטר זה בעייתי לכל ראוטר יש סיסמה משלו ויוזר משלו, בדרך כלל זה מופיע לטכנאי בפק"ע
בגדול אם אתה מאתחל את הראוטר להגדרות ברירת המחדל שלו לא אמורה להיות הגבלת מהירות. -
@6262 אמר באיטיות בראוטר חדש של נטוויזן תשתית ספק 019:
היוזר והסיסמה מופיעים למעלה, אם אתה מחפש גישת אדמין לראוטר זה בעייתי לכל ראוטר יש סיסמה משלו ויוזר משלו, בדרך כלל זה מופיע לטכנאי בפק"ע
בגדול אם אתה מאתחל את הראוטר להגדרות ברירת המחדל שלו לא אמורה להיות הגבלת מהירות.אז מה כן יכול להיות הבעיה אצלי ?
מאז שנטוויזן החליפו לי ראוטר יש לי איטיות בגלישה, ורק בהורדה לא בהעלאה. -
@רמיזא ניסית לאפס להגדרות ברירת המחדל?
-
@6262 כן
-
מישהו יכול להגיד האם פה הכל תקין ?
-
מישהו יכול להגיד האם פה הכל תקין ?
לא צריך לגעת בזה
-
נגמר הסיפור
שימו לב
אבל היום השגתי ראוטר של חבר שגם לו יש תשתית ספק של 019 וקו טלפון של נטוויזן, הפעלתי את הראוטר עם היוזר שלו קבלתי מהירות של 45 מ"ג, (לי זה מוזר איך מהבית שלי אני יכול להשתמש עם יוזר של מישהו אחר, אני יכול לקבל כך אינטרנט בחינם?)
ואח"כ החלפתי בראוטר שלו ליוזר שלי, ואופס המהירות צנחה ל-16 מ"ג,
התקשרתי ל019 והם פתאום עלו על הבעיה אחרי שהתקשרתי כבר כמה פעמים על אותו נושא, וכל פעם אומרים נטוויזן נטוויזן נטוויזן.אני מבקש לא להתחיל עכשיו לרכל על 019.
אני מביא את זה לתועלת הציבור. -
שיתי שחזור לראוטר כמו שכתבו לי פה,
והגדרתי מחדש את היוזר שלי בראוטר אבל הוויפרי חסם אותי, עד שהוכרחתי להוריד את הוויפרי, הוויפרי זיהה את האינטרנט כאילו הוא לא מסונן, (משהו שלא היה נכון) תומך של נטפרי אמר שה-dns שולח לנטוויזן, ובגלל זה הוא מזהה אותו כאילו הוא לא מסונן.
בכל אופן אני לא מתמצא בזה היטיב,
והשיחזור גם לא הועיל, האינטרנט נשאר איטי כמו שזה היה לפני זה,
מישהו יודע מה שם משתמש וסיסמה מתקדמים של ראוטר נטוייזן ?היה לך אפשרות להכנס לאתר של נטפרי?
כי אני מנסה להגדיר ראוטר של נטוויזון ומציג כאילו אין אינטרנט בכלל, ולא מאפשר להכנס גם לא לאתר נטפרי -
@1111sara אמר באיטיות בראוטר חדש של נטוויזן תשתית ספק 019:
שיתי שחזור לראוטר כמו שכתבו לי פה,
והגדרתי מחדש את היוזר שלי בראוטר אבל הוויפרי חסם אותי, עד שהוכרחתי להוריד את הוויפרי, הוויפרי זיהה את האינטרנט כאילו הוא לא מסונן, (משהו שלא היה נכון) תומך של נטפרי אמר שה-dns שולח לנטוויזן, ובגלל זה הוא מזהה אותו כאילו הוא לא מסונן.
בכל אופן אני לא מתמצא בזה היטיב,
והשיחזור גם לא הועיל, האינטרנט נשאר איטי כמו שזה היה לפני זה,
מישהו יודע מה שם משתמש וסיסמה מתקדמים של ראוטר נטוייזן ?היה לך אפשרות להכנס לאתר של נטפרי?
כי אני מנסה להגדיר ראוטר של נטוויזון ומציג כאילו אין אינטרנט בכלל, ולא מאפשר להכנס גם לא לאתר נטפריתיכנס מפה
http://netfree.link:1723/shortcuts
אבל כרגע הדף הזה לא עובד כרגע.