חסימה על המחשב
-
@ישראל-ג למה ללכת לרימון? תיקח רשת נטפרי פלוס vpn נטפרי
זה לא צורת עבודה תקינה
וזה לכאורה לא כוונת השואל -
אתה צודק, אבל אתה לא צודק אתה צודק בזה שעדיף רשת עם ספק של נטפרי [ואז כבר לא צריך VPN של נטפרי,] אבל אתה לא צודק מכיון שאני עניתי על השאלה של השואל, הוא שאל האם אפשר באותה רשת שני רמות חסימה, קרי לא רק נטפרי, מפני שידוע לכל בר בי רב (אפי' דחד יומא) שלנטפרי יש רק רמת חסימה אחת, אלא בהכרח שהשואל התכוון לשאול האם ניתן על רשת אחד, גם סינון של נטפרי וגם סינון של אתרוג\רימון\נטספרק.
-
ואין אתה יכול לומר דאפשר על הספק לשים נטפרי ועל המחשב השני שאר חסימות....... מכיון שזה לא יעבוד, מנסיון.
-
@ישראל-ג לא מבין מה אתה רוצה
Vpn של נטפרי נותן לך על גבי נטפרי רמה אחרת
כלומר הרשת רמה x והvpn רמה y -
@a0533057932 אמר בחסימה על המחשב:
כלומר הרשת רמה x והvpn רמה y??????????????????????????
-
לנטפרי יש חסימה אחת, בין בספק ובין בVPN
-
@ישראל-ג אבל אפשר להגדיר כמה רמות סינון. ולכן במידה ויש לך 2 חיבורים תוכל לעשות 2 רמות סינון אחרות
-
כלומר הרשת רמה x והvpn רמה y@aiib אמר בחסימה על המחשב:
@ישראל-ג אבל אפשר להגדיר כמה רמות סינון. ולכן במידה ויש לך 2 חיבורים תוכל לעשות 2 רמות סינון אחרות
צודקים אני רק לא מזמן עברתי לנטפרי ואני על הנטפרי הרגיל [הכי "פתוח] (אפשר לחשוב איזה פתוח זה ) ולי עמד בראש שזה הכי הרבה שנטפרי פותחים (לא עלה על דעתי שמישהו חוסם עוד דברים חוץ ממה שנטפרי חוסמים) ולכן כשמישהו אמר שהוא רוצה שני סוגי סינון היה ברור לי שהוא מתכוון לעוד חברה חוץ מנטפרי.
אשריכם ישראל. -
למה ללכת לרימון? תיקח רשת נטפרי פלוס vpn נטפרי
זה לא צורת עבודה תקינהרשת נטפרי +VPN נטפרי גם לא יעבוד, משום שהוא לא יחיב את המשתמש להתחבר לVPN
מה שאין כן ברשת אחרת ,
לכאורה הפתרון הדחוק הוא רימון כרשת +VPN שונה של נטפרי מכל מחשב , כך שהוויפרי יחייב להתחבר דרך הVPN
ויהיו שני חיבורים
רק שנטפרי לעולם לא יאשרו משתמש לאניוואר בכזה מצב.. -
@548499758 נכון
הפתוח יותר הוא הvpn -
הפתוח יותר הוא הvpn
אין הבדל בין VPN לנטרפי רגיל. הכל תלוי בהגדרות
-
@aiib @548499758 דיבר על זה שלא עוזר VPN כי אין איך לחייב את האדם לגלוש דרכו
ולכן כתבתי לו שאם זה הנקודה
שיתקין את הסינון היותר חסום כברירת מחדל
והוא שמעוניין ביותר פתוח ישתמש דרך הVPN