בעיות בהתקנת נסטיק בוינדוס 10
-
@MAndMGittler השאלה היא אם בכלל יש לו wifi... כי אם זההפתרון, גם בחיבור למחשב הוא יכול היה לקבל אספקת חשמל....
-
לא התכוונתי מבחינת אספקת החשמל, אלא מבחינת האפשרות לעבודה עם הנטסטיק כמודם כשהבעיה בדרייבר. אם יש לו בעיה בדרייבר וכן קיימת אפשרות לwifi והנטסטיק שלו יכול לשמש כמודם, אז הפתרון שלי רלוונטי.
-
@MAndMGittler וזה מה שאני אומר, שעד שהוא מחבר אותו לקיר ומתחבר בwifi, הוא כבר יכל להתחבר בwifi בחיבור למחשב. לכן על כרחך חייב לומר שזה לא מה שיפתור את הבעיה. או בגלל שזה סטיק בלי wifi, או שאין לו wifi.
עניין אחר שיכול להיות (אם יש לו wifi והכל כמו מה שאתה הנחת) זה שהוא רואה שגיאה במנהל ההתקנים, כי מבחינת הגלישה, אין שום הבדל. -
@yair-na אני הבנתי מתיאורו ששם הבעיה :
@אבי-גולן אמר בבעיות בהתקנת נסטיק בוינדוס 10:
@bbn יש לי וינדורס גירסה 1909 זה לא בעיה של הוינדוס,
אני מחבר את המודם למחשב עם כבל usb והמחשב לא מזהה אותו לגמרי, אלא רק מראה כאילו התחבר דיסק נשלף בלי אפשרות לפתוח אותו,
הפלא בגדול הוא שבמחשב אחר זה מתחבר טוב,
הורדתי את הדרייבר ממחשב אחר וניסיתי להתקין אותו, הוא מבקש אישור להתקנה אני נותן לו אישור אך בפועל הוא לא מריץ את התוכנה,
חבר שמבין טוב במחשבים השתלט לי על המחשב וניבה במשך שעה ארוכה להתקין אותו ללא הצלחה,
מדובר5 במודם של הוואי דגם 609
יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה? -
@MAndMGittler וממקום שאתה בא, אני מבין אחרת, כי אם היה כל צד של wifi, אז הוא לא היה נתקל בבעיה בגלישה. עכשיו אני נזכר שיש סטיקים של הואוי שאין להם wifi בכלל.. אולי זה אחד מהם
השאלה שלי ל @אבי-גולן למה אתה מחבר את זה ע"י כבל? כבל מאריך (הפשוט) מוריד את המתח שמגיע למכשיר וגורם לתפקוד לא תקין. אם אין לך איזו בעיה טכנית אז תחבר אותו ישירות למחשב. -
@yair-na מדובר במודם עם בטריה המשדר וויפי
במחשב המדובר אין וויפי
יש אפשרות לחבר עי כבל פשוט ובאמת במחשב א' הוא עובד מעולה
הבעיה היא במחשב ב
ששם המודם לא מזוהה בכלל (מזוהה הדיסק ריק)
נ.ב. בפעמים הראשונות הוא זוהה ככונן תקליטורים וכל ניסיון להרצת התוכנה הסתיים בכלום -
@a0533057932 אמר בבעיות בהתקנת נסטיק בוינדוס 10:
@yair-na מדובר במודם עם בטריה המשדר וויפי
במחשב המדובר אין וויפי
יש אפשרות לחבר עי כבל פשוט ובאמת במחשב א' הוא עובד מעולה
הבעיה היא במחשב ב
ששם המודם לא מזוהה בכלל (מזוהה הדיסק ריק)
נ.ב. בפעמים הראשונות הוא זוהה ככונן תקליטורים וכל ניסיון להרצת התוכנה הסתיים בכלוםבדיוק זו הבעיה!
המודם משדר וויפי אבל אין לי במחשב הזה וויפי
אבל יש אפשרות לחבר גם ע"י כבל פשוט
והמחשב פשוט לא מזהה אותו אלא כדיסק ריק
ניסתי להתקין את הדרייבר והמחשב לא הריץ את התוכנה -
@אבי-גולן קליק ימני על "מחשב זה" > ניהול > מנהל ההתקנים. תראה שם אם הכל תקין?
נ"ב גם תראה את הקישור שהבאתי למעלה. היו לי סימפטומים דומים וזה פתר לי את הבעיה -
@yair-na שם הכל תקין
הוא מזוהה ככונן תקליטורים
מה שכל סטיק מזוהה כך עד התקנת התוכנה
אין סימן של שגיאה
זה פשוט נראה שהמחשב לא מוכן לקבל את הדרייברים שהופכים אותו מכוננן למודם -
@a0533057932 ב"מחשב זה" אתה רואה אותו כונן תקליטורים?
אתה יכול להעלות לי צילום מסך של מנהל ההתקנים? -
@yair-na אני כבר לא מחובר למחשב זה
אבל תאמין לי שיש לי קצת ניסיון בנושא ואת דברים אלו בדקתי 7 פעמים כולל במצב בטוח ועוד אופציות
במחשב זה המחשב מתעקש שלא לזהות את הסטיק הזה ע"י כבל
(להתקין מערכת הפעלה שוב לא ניסיתי וזאת מחמת שהמשב לא היה תחת ידי אלא בשליטה מרחוק