WhatsApp Web
-
רציתי להבין מדוע האתר WhatsApp web חסום בנטפרי?
הרי למי שאין ואטסאפ אין מה לעשות באתר הזה, ולמי שממילא יש סמארטפון ( כמובן באישור ועדה לצרכי פרנסה) עם וואטסאפ זה בסכ"ה אתר שמעתיק את מה שיש בטלפון למחשב וזה מאוד מאוד נוח ומקל לעבוד עם זה..
אני מאוד ישמח לשמוע מה הסיבה שנטפרי בכל זאת חוסמים את זה.. -
@נחNן אז אם אתה יכול לראות יוטיוב בפלאפון שלך זה אומר שתוכל לעשות את זה גם דרך נטפרי ?
-
אני לא חושב שזה השוואה נכונה, וואטסאפ יותר דומה למייל..
אבל האתר של וואטסאפ ווב זה נטו שכפול של הוואטסאפ הקיים ומי שיש לו וואטסאפ אז כשהוא יושב במשרד הוא מתכתב בוואטסאפ באמצעות המחשב ואני לא רואה סיבה מוצדקת לחסום את זה..
אדרבה אני רוצה לשמוע הסבר למה זה חסום.. -
@נחNן שאלות למה זה מערכת הפניות בלבד
-
@נחNן ישגם אפשרות לאימולטור אנדרואיד על המחשב
-
@נחNן אני יסביר לך משהו מאוד פשוט..
אתה יוצא מנקודת הנחה ש"מי שממילא יש סמארטפון עם וואטסאפ", אז ממילא הוא רשאי לקבל היתר פתיחה מנטפרי, ושהוא יכול להשתמש בוואצפ גם במחשב שמסונן עם נטפרי.
וזו בדיוק הטעות. גם אם ישנן וועדות רבנים שהתירו את השימוש בוואצפ לצרכי פרנסה, עם כל זאת וועדת הרבנים של נטפרי לא התירה את השימוש בוואצפ [מטעמים שלא קשורים לדיון הנוכחי]. ומכיון שכך, אם המחשב גולש דרך נטפרי, אין לך אפשרות להשתמש עם וואצפ ווב במחשב, כי נטפרי לא מאשרים וואצפ.השאלה שלך היתה רלוונטית רק במקרה שנטפרי היו מאשרים וואצפ, אז היה שייך לשאול "הרי זה בסה"כ אתר שמעתיק את מה שיש בטלפון למחשב"...
-
@חיים-כהן תסלח לי שאני לא מסכים איתך,
אני יוצא מנקודת הנחה שנטפרי הוקמה כדי לספק אינטרנט נקי וזך לאנשים שנזקקים לכך לצרכי פרנסה,
ולכן אני שואל מדוע לא וואטסאפ וואב לא פתוח, שהרי זה אתר מאוד חיוני דווקא לאלה שנזקקים לאינטרנט לצרכי פרנסה, ואני אישית מכיר רבים שזה הסיבה שהם עדין לא בנטפרי...
ולא מדובר באתר בעייתי.. זה סכ"ה אישי שמעתיק את ההואטסאפ מהנייד למחשב (רק למי שיש בנייד) ומאפשר לעבוד מהמחשב במשרד.. ופה מדובר בצורך עיסקי אמיתי בשונה מאתרי חדשות וסירטונים למיניהם שנועדו נטו לצרכי בלוי ופנאי שפתוחים בגאון בנטפרי... -
@נחNן אמר בWhatsApp Web:
אני יוצא מנקודת הנחה שנטפרי הוקמה כדי לספק אינטרנט נקי וזך לאנשים שנזקקים לכך לצרכי פרנסה,
ולכן אני שואל מדוע לא וואטסאפ וואב לא פתוח, שהרי זה אתר מאוד חיוני דווקא לאלה שנזקקים לאינטרנט לצרכי פרנסה, ואני אישית מכיר רבים שזה הסיבה שהם עדין לא בנטפרי...
ולא מדובר באתר בעייתי.. זה סכ"ה אישי שמעתיק את ההואטסאפ מהנייד למחשב (רק למי שיש בנייד) ומאפשר לעבוד מהמחשב במשרד.. ופה מדובר בצורך עיסקי אמיתי בשונה מאתרי חדשות וסירטונים למיניהם שנועדו נטו לצרכי בלוי ופנאי שפתוחים בגאון בנטפרי...כי נטפרי מצהירים שאין להם דרך לסנן שם, אז הם לא פותחים. לא בנייד ולא במחשב.
חברה אחרת שמצהירה שיש לה דרך לסנן - יכולה לפתוח. לנטפרי אין. -
@dLive נ.ב. אין סינון לוואצפ ווב
-
מכיוון שנטפרי לא מאשרת שימוש בווטצאפ היא לא יכולה לעזור לך להשתמש בווטצאפ כדוגמה אם יהיה ביוטיוב את האפשרות להעתיק את האפליקציה גם תשאל למה הם לא מאשרים?
-
אני בכל זאת חושב שיש הבדל בין יוטיוב לוואטסאפ
וואוטסאפ זה פלטפורמה אישית ושימושית להעביר הודעות ומסמכים וזה נצרך מאוד לצרכי פרנסה בשונה מיוטיוב -
אני גם חושב כך,
אבל המציאות היא שיש שם גם מלא זבל, וזה לא כמו מייל.
לכן חשוב למצוא דרך לסנן, ולהגדיר הגדרת סינון של דברי תועבה רח"ל וכו', ולא סינון מוחלט כשאר האינטרנט, שתשאר האפשרות למשלוח תמונות משתחתיות וכה"ג. -
@יעקב-ישראל אמר בWhatsApp Web:
@נחNן אז אם אתה יכול לראות יוטיוב בפלאפון שלך זה אומר שתוכל לעשות את זה גם דרך נטפרי ?
מחילה מכבודו, עם ככה שגם יחסמו את התוכנה TeamViewer כי אפשר להתחבר למחשב בלי סינון. וגם אפשר להתחבר לווצפ!!! שיש לך בנייד!!!
-
@dLive אמר בWhatsApp Web:
@נחNן אמר בWhatsApp Web:
ולא מדובר באתר בעייתי.. זה סכ"ה אישי שמעתיק את ההואטסאפ מהנייד למחשב (רק למי שיש בנייד) ומאפשר לעבוד מהמחשב במשרד.. ופה מדובר בצורך עיסקי אמיתי בשונה מאתרי חדשות וסירטונים למיניהם שנועדו נטו לצרכי בלוי ופנאי שפתוחים בגאון בנטפרי...כי נטפרי מצהירים שאין להם דרך לסנן שם, אז הם לא פותחים. לא בנייד ולא במחשב.
חברה אחרת שמצהירה שיש לה דרך לסנן - יכולה לפתוח. לנטפרי אין.גם בTeamViewer אין דרך לסנן? למה דווקה נגד ווצפ???
-
@ארגנטיני אין מה לענות על דבר כזה
ההבדל ברור ביותר
(ללא קשר לנקודה העצובה שגם בנתיב \ הדרן \ נטספארק
שהוואצפ יהיה הכי מוגן שיש ללא קבוצות ללא תמונות פרופיל וכו' וכו
ברגע שהדלקת וואצפ ווב הכל פתוח -
@ארגנטיני מי ביקש ממך בטים להתחבר למחשב ללא סינון?
-
@a0533057932 אמר בWhatsApp Web:
@ארגנטיני מי ביקש ממך בטים להתחבר למחשב ללא סינון?
וכן מי ביקש ממך להיכנס לקבוצות לא מתאימות??? בגלל שאולי מישהו ישלח גם במייל וגם בדרייב יש את הבעייה הזאת??
-
@ארגנטיני יש הבדל
בטים אתה צריך מחשב שיהיה ללא סינון
ושבעל המחשב יתן לך גישה
ולגלוש תוך כדי שהוא צופה למקומות בעייתיים
(ואין איך למצוא לזה פיתרון בכלל)
משאכ בוואצפ שכל אחד יכול לחבר אותך לקבוצות
ואין איך לסנן סרטונים הנשלחים בו
(במייל קובץ מצורף הינו עד 25 מגה משאכ בוואצפ)
וואצפ מחייב מכשיר שצמוד אליך כל הזמן
וכהנה וכהנה
ההתממות כאילו מה הבעיה ומה זה שונה מייל וכד' זה טפשות -
לא אימצאו לזה פתרון בכלל
-
@a0533057932 אמר בWhatsApp Web:
@magicode האם זה נכון ?
ואם כן למה לא מודיעים לאלו שמבקשים שזה אפשרי עם אישור ?