קוד מחמיר בפלאפון
-
@רוצה-לדעת זה ממש חבל, כי אין לי מושג איפה אני אוחז מבחינת ניצול החבילה.
-
גם באתר של אראל היה ניתן לבדוק כמה נשאר, ועכשיו זה לא עובד.
דרך אגב, אין לי מושג איזה מספר יש לי [בסים של נטפרי,] איך אני בודק את זה? -
@ישראל-ג אמר בקוד מחמיר בפלאפון:
דרך אגב, אין לי מושג איזה מספר יש לי [בסים של נטפרי,] איך אני בודק את זה?@shraga אמר במידע שימושי | צפיה בניצול נפח חבילת הגלישה בחברות השונות:
כניסה באמצעות sms (המספר של הקו מופיע בחשבונית החודשית, אפשר גם לבקש מהם) או באמצעות דוא"ל (יש להגדיר באמצעות השירות לקוחות שלהם את הדוא"ל על המנוי שלכם).
> יש לבקש משירות הלקוחות של RL את מספר הקו, ולהיכנס באמצעות sms. (כמו"כ מספר הקו מצוין בהודעת התראה בsms שנשלחת אוטומטית כשמגיעים לאחוזים ניכרים מהחבילה) . -
באתר של פלאפון אחרי שנכנסים באמצעות sms התר דורש עוד סיסמה
-
כשמחברים את הסטיק למחשב אז אצלי עולה הדף שלו: http://192.168.8.1/html/statistic.html
ואז לבחור בסטטיסטיקה. יתכן שרשום שם את כל הנפח שהשתמשת אי פעם, אני מאתחל את זה כל חודש -
@האברך אמר בקוד מחמיר בפלאפון:
דרך אגב, אין לי מושג איזה מספר יש לי [בסים של נטפרי,] איך אני בודק את זה?@shraga אמר במידע שימושי | צפיה בניצול נפח חבילת הגלישה בחברות השונות:
כניסה באמצעות sms (המספר של הקו מופיע בחשבונית החודשית, אפשר גם לבקש מהם) או באמצעות דוא"ל (יש להגדיר באמצעות השירות לקוחות שלהם את הדוא"ל על המנוי שלכם).
> יש לבקש משירות הלקוחות של RL את מספר הקו, ולהיכנס באמצעות sms. (כמו"כ מספר הקו מצוין בהודעת התראה בsms שנשלחת אוטומטית כשמגיעים לאחוזים ניכרים מהחבילה) .איך אני מקבל SMS הסים נמצא בסטיק לא בפלאפון.
-
איך אני מקבל SMS הסים נמצא בסטיק לא בפלאפון.
דרך ממשק הנטסטיק. אצלי זה נראה כך:
-
@האברך
??? -
פוסט זה נמחק! -
@ישראל-ג תנסה קצת לדפדף בין הלשוניות אם אתה רואה משהו שקשור לSMS.
-
@האברך אין.
-
-
@רוצה-לדעת אמר בקוד מחמיר בפלאפון:
בשרות לקחות הפנו אותי לבדיקה באתר שלהם גם היא לא עבדה, אבל מצאתי שם את ההודעה הזו מעניין מה הפשט?
-
בשרות לקחות הפנו אותי לבדיקה באתר שלהם גם היא לא עבדה, אבל מצאתי שם את ההודעה הזו מעניין מה הפשט?
תודה!
אבל מה זה 'מזהה סים'?
עריכה: מצאתי. זה המספר שנמצא על הכרטיס סים מאחורה.
וגם (למי ששמר) על ה"מסגרת" של הכרטיס סים, המספר נמצא למטה מעל הברקוד. מס' בן 19/20 ספרות. -
כי אין לי מושג איפה אני אוחז מבחינת ניצול החבילה.
יש תוכנות לזה, הרבה יותר נוח -
אני משתמש עם https://softwares.center/networx/
יש גם פירוט לפי שבועות / ימים / שעות
יש התראות על ניצול גלישה יתיר (למשל, מוגדר לי לכל שבוע רבע מהחבילה. כשאין התראה אני רגוע), מד מהירות ועוד. -
@מעלה-ומוריד אמר בקוד מחמיר בפלאפון:
כי אין לי מושג איפה אני אוחז מבחינת ניצול החבילה.
יש תוכנות לזה, הרבה יותר נוח -
אני משתמש עם https://softwares.center/networx/
יש גם פירוט לפי שבועות / ימים / שעות
יש התראות על ניצול גלישה יתיר (למשל, מוגדר לי לכל שבוע רבע מהחבילה. כשאין התראה אני רגוע), מד מהירות ועוד.יש מצב להדרכה קלה לתוכנה? אני לא מצאתי שם את ידיי ואת רגליי. ייש"כ.