תוסף | "אניוואר בקליק" - התחברות מהירה לנטפרי אניוואר | כרום / פיירפוקס
-
יצרתי תוסף זה לעצמי, ומטעם אל תמנע טוב מבעליו מפרסם אותו כאן, יכול להיות שעוד אנשים יכולים להנות ממנו.
להתקנת התוסף בכרום לחצו כאן למעבר לחנות (פתוח בנטפרי)
להורדת התוסף לפיירפוקס לחצו כאן
הסבר קצר על התוסף:
בכל פעם שאניוואר מתנתק, מכל סיבה שהיא, צריך להיכנס לדף ההגדרות של התכנה וללחוץ על "שמור והתחבר מחדש", להמתין עד להתחברות/תקלה בחיבור וללחוץ שוב. התהליך הזה ארוך - וגם תופס עוד כרטיסיה בדפדפן, מה שמציק לי במיוחד (מחשב נייד).
יש פתרון להימנע מכניסה לדף ההגדרות, וזה על ידי סימניה מורכבת מפקודת javascript עם fetch לדף ההתחברות לאניוואר. הבעיה בדרך זו היא שלא רואים הודעה אם התהליך הצליח או נכשל, פשוט צריך לנחש.בתוסף הזה - בלחיצה על סמל התוסף הדפדפן מתחבר לדף החיבור של אניוואר, ובסוף התהליך גם מחזיר את תשובת התכנה - במקרה של חיבור שהצליח תופיע ההודעה success ובמקרה של תקלה - error עם פירוט. במקרה של error פשוט לוחצים עוד פעם על התוסף והוא יחזור על התהליך.
בלחיצה על התוסף התכנה תיצור בקשת חיבור לצורת החיבור שמוגדרת אצלכם כבר באניוואר. לשינוי צורת החיבור (PPTP, openVPN וכו') תצטרכו להיכנס לדף ההגדרות הרגיל של אניוואר.שימו לב: במקום ללחוץ כל פעם על סמל התוסף, אתם יכולים להגדיר קיצור-דרך (צירוף מקשים). הקיצור כבר מוגדר כברירת מחדל על ctrl+Q, אם אתם רוצים לשנותו היכנסו למנהל התוספים (ctrl+shift+A) לחצו על תפריט ההגדרות (גלגל שיניים) לחצו על הגדרת קיצורי דרך להרחבות ושנו את הקיצור.
בהצלחה!!
להערות, הצעות וכו' כתבו לי בגיטהב שפתחתי לתוסף. כמו כן יש שם גרסה באנגלית
-
למי שרוצה את זה לכרום - יכול להוריד מהגיטהב הנ"ל את הקובץ זיפ "any", לחלץ אותו החוצה לאיזו תיקייה, להיכנס בכרום לתפריט > כלים נוספים > תוספים, להדליק מצב מפתחים (בצד למעלה), ואז ללחוץ על טען פריט unpacked, ולבחור את התיקייה שאליה חילצתם את הקבצים.
הבעיה בצורת העבודה הזאת היא שמצב מפתחים כל הזמן משגע את השכל אם אתה בטוח שאתה לא רוצה להשבית את התוספים וכו', מי שמסתדר עם זה שיערב לו, בהצלחה!!
נ.ב. גם בכרום הקיצור הוא ctrl+Q וכו'
תמונות:
כשעומדים עם הסמן על התוסף
ככה זה נראה כשמתחברים איתו:
תהנו!! -
@chv במקרה של error אולי כדאי להוסיף או היכנס לדף http://127.61.3.61:31613/ כדי לשנות צורת החיבור, וכך זה יקל יותר לשנות את זה בקלות.
ואם זה אפשרי, כדאי לבצע את זה עם קישור, ולכתוב או היכנס בדף זה וכו'. -
@שלו מלכתחילה כשרציתי לעשות לעצמי תוסף, זה היה כדי ליצור לו פקודה שכל error שהוא מקבל, הוא חוזר שוב לreconnect (פקודת החיבור לאניוואר). הרי אני רוצה להתחבר אז מה זה עוזר לי שכתוב שקרתה תקלה? שינסה שוב.
בכל אופן עוד לא עשיתי את זה, אולי בהמשך - צריך להתעסק עם jQuery ואני לא בראש. (יש מצב שזה בכלל לא אפשרי עם אניוואר כי צורת התגובה שלה היא לא JSON רגיל. ככה זה משום מה. אני לא מבין בזה)מה שאתה מבקש זה פשוט לינק לדף ההגדרות של אניוואר - אוקיי הוספתי את זה. עדכנתי את הקובץ בגיטהב (של כרום, לא של פיירפוקס) אפשר להוריד ישירות מכאן, לחלץ וכו'.
-
עודכן קצת (פיירפוקס). הורדה כאן. בלי קשר - אני מעדכן את קישור ההורדה בהודעה הראשונה כל עדכון.
-
@chv
jquery מקבל פרמטר של dataType או contentType (אחד מהם, אני לא זוכר בדיוק), שזה הסוג של המידע שחוזר מהajax,
האפשרויות הן:
json
html
xml
text -- סתם טקסט - אף פעם לא יכשל.אם אתה משתמש בפרמטרים לפי מיקום, אז אתה לא צריך לדעת את השם של הפרמטר
כמובן שגם HTML ו-XML אף פעם לא יכשלו, כי גם סתם טקסט זה XML\HTML
$.post(url, data, onsuccess, type);
jquery גם טוענים שאם אתה משמיט את הפרמטר של הcontentType אז הם יעשו בחירה "חכמה", מניסיון זה תמיד JSON, גם שזה נכשל לפרסר אותו..
-
@hagai-w ניסתי נראה לי את כל האפשרויות שהבאת (אם הבנתי נכון את מה שכתבת. נראה שיש לך עניין מיוחד לקצר בדברים) ושום דבר לא עובד.
אני ינסה בהמשך עוד אופציות או אולי היה לי שגיאות בsyntax. -
עדכון חשוב לכל הכרומאים...... התוסף עלה לחנות של כרום. ניתן לחפש בגוגל "אניוואר בקליק" או ללחוץ כאן. נפתח כבר בנטפרי.
עדכנתי גם בהודעה הראשונה.
תהנו!!