טבלאות גוגל
-
שמתי לב שטבלאות גוגל המתפרסמות לציבור, נחסמות אוטומטית. ולא נפתחות אלא אם שלחת בקשת פתיחה.
רציתי לשאול, הרי אם יכולה להיות בעיתיות זה רק בטקסט, ובשביל זה יש הרי רובוט סינון? -
אמנם ישן מאוד אבל השאלה בעינה עומדת. @administrators
הטבלאות נחסמות באופן אוטומטי ברגע שהם מקבלות "הרשאת צפייה לכל מי שיחפוץ".
לדעתי יש הבדל גדול בין טבלאות גוגל, לבין גוגל דוקס,
בעוד שבמסמכים כל מסמך חדש הריהו כאתר חדש הטעון בדיקה,
בטבלאות, אין חשש כזה (ואם כן, הוא רחוק ביותר) כי ממילא זה משמש רק למספרים ונתונים יבשים בד"כ. אז לכאורה ניתן לסמוך על הרובוט.אני אישית נתקלתי בבעיות של חסימת טבלאות תו"כ עבודה בצוות, וזה קצת מטריד להמתין עם העבודה באמצע היום בגלל שכל הצוות אין להם נטפרי (חבל מאוד!) ורק אני צריך להמתין (אפי' כמה דקות) עד שיפתחו לי במערכת הפניות (היעילה והזריזה).
-
@מטעמים איך שאני הבנתי, הרובוט האוטומטי לא מצליח לגשת למסך דוקס וטבלאות, אלא רק למסמכי pdf. ואתה לא חושב שניתן לפתוח את הטבלאות של גוגל ללא בדיקה כלל.
-
@מאןדהו אמר בטבלאות גוגל:
@מטעמים איך שאני הבנתי, הרובוט האוטומטי לא מצליח לגשת למסך דוקס וטבלאות, אלא רק למסמכי pdf.
יש לך סימוכין לקביעה הזאת?
מדובר פה על קבצים שהתפרסמו לכלל הציבור.
-
@מטעמים זה לא קביעה, זה השערה.
בין השאר, על סמך השאלה שאתה מעלה. -
אני מעדיף תשובה מוסמכת.
-
עברה כבר שנה מאז הפוסט הראשון,
הבוקר פניתי למערכת הפניות
ושם הקשיבו לי ברוב קשב, (וגם, שלחו אותי ..... "להעלות את הנושא בפורום")התגובה שקיבלתי היתה שזה נושא לדיון וכו' (בקיצור, המקום לדון בזה הוא לא מערכת הפניות)
אני מתייג את @magicode אם זה בסדר?
מס' הפניה הוא: #1626522אני אגדיר מה מפריע לי:
טבלאות גוגל הם למעשה טבלאות "אקסל" שיתופיות.
בכל מקרה אלו טבלאות נתונים בלבד, (אין אפשרות בכלל להעלות תמונות לקבצים כאלה וכ"ש לא וידאו או משהו דומה)אני מבין את הבעיתיות שעלולה להיות בשיתופי קבצי גוגל האחרים, אבל כאן מדובר על טבלאות, שהם בכלל עם קידומת שונה משאר סוגי השיתוף:
אולי אפשר לבודד את סינון טבלאות משאר מסמכי השיתוף.
וכמו שהסברתי לעיל,
שלפעמים זה ממש מציק שטבלה שיתופית נחסמת לפתע פתאום באמצע עבודה משותפת,
ורק הנטפרים מחכים שזה ייפתח,
שלעיתים חלק מהעובדים אין להם בכלל מושג איך יוצרים קשר עם מערכת הפניות, והם מחכים שהמנהל יגיש בקשה לנטפרי, וכו -
@מטעמים אני רק אוסיף שגם העובדה שבגוגל דוקס ושאר יישומי דרייב, תמונות נחסמות באופן מוחלט גם במסמכים שאינם פתוחים לציבור מפריעה מאד בשימוש מיטבי ביישום הזה על שלל רכיביו כגון שאלונים וכו'
-
@6262 אמר בטבלאות גוגל:
@מטעמים אני רק אוסיף שגם העובדה שבגוגל דוקס ושאר יישומי דרייב, תמונות נחסמות באופן מוחלט גם במסמכים שאינם פתוחים לציבור מפריעה מאד בשימוש מיטבי ביישום הזה על שלל רכיביו כגון שאלונים וכו'
אין קשר.
זה נושא אחר, שנדון כבר ארוכות, כי יש מגבלה טכנית לגביו.
אתה מוזמן להצביע על הפיתוח שלו כאן: https://netfree.link/app/#/tools/feature-request?r=11