האם קיים ספק נטפרי לתשתית בזק, ללא בנדל?
-
תקציר
עד היום גלשתי על 15MB עם באנדל של 019 (תשתית בזק).
שלשום ביקשתי מהם (019) להעלות את המהירות, עשו בדיקה ואמרו שאני יכול לקבל באיזור שלי עד 25MB...
ביקשתי להגדיר ל40MB ומה שאקבל, אקבל...
הגדירו 40MB, אבל בפועל המהירות נשארה 15MB.בשיחה הבוקר עם תמיכה של 019 אמרו לי שבזק אומרת שאפשר רק עד 18MB באיזור שלי (מה שלא נכון בעליל, כי שכן שלי גולש על 100MB בתשתית בזק - לא נטפרי).
שוחחתי עם תמיכה של בזק, שכמובן אמר שממוצע הגלישה באיזור שלי עומד על 64MB ואם רק ארצה, הוא יקח את שירותי התשתית (והתשלום כמובן) אליו ויסדר לי כל מה שאני צריך...
הפתרון המומלץ הוא לשלם לבזק על התשתית ולשלם על ספק נטפרי בנפרד.השאלות כדלהלן:
א. האם מישהו כבר נתקל בבעיה דומה מול 019 ויודע לעזור בעצה טובה להתמודד מול חוסר היכולת (והרצון?) שלהם לעזור?
ב. האם יש ספק שמוכן לגבות תשלום על שירותי ספק בלבד?
תודה לכל העונים
-
@ElazarFessel אמר בהאם קיים ספק נטפרי לתשתית בזק, ללא בנדל?:
תקציר
עד היום גלשתי על 15MB עם באנדל של 019 (תשתית בזק).
שלשום ביקשתי מהם (019) להעלות את המהירות, עשו בדיקה ואמרו שאני יכול לקבל באיזור שלי עד 25MB...
ביקשתי להגדיר ל40MB ומה שאקבל, אקבל...
הגדירו 40MB, אבל בפועל המהירות נשארה 15MB.בשיחה הבוקר עם תמיכה של 019 אמרו לי שבזק אומרת שאפשר רק עד 18MB באיזור שלי (מה שלא נכון בעליל, כי שכן שלי גולש על 100MB בתשתית בזק - לא נטפרי).
שוחחתי עם תמיכה של בזק, שכמובן אמר שממוצע הגלישה באיזור שלי עומד על 64MB ואם רק ארצה, הוא יקח את שירותי התשתית (והתשלום כמובן) אליו ויסדר לי כל מה שאני צריך...
הפתרון המומלץ הוא לשלם לבזק על התשתית ולשלם על ספק נטפרי בנפרד.השאלות כדלהלן:
א. האם מישהו כבר נתקל בבעיה דומה מול 019 ויודע לעזור בעצה טובה להתמודד מול חוסר היכולת (והרצון?) שלהם לעזור?
ב. האם יש ספק שמוכן לגבות תשלום על שירותי ספק בלבד?
תודה לכל העונים
אם לא אכפת לך עוד כמה שקלים תעבור לRL
ממש מצויין
כשאפשר זה מגיע למקסימום הורדה על פי התשתיתזה מעכשיו, יש לי תשתית של 40
-
@ElazarFessel
נשמח לחבר לך ספק לבד לפי המהירות שתרכוש מבזק
או במייל SK088021818@gmail.com או בטלפון 088021818 -
@ElazarFessel לפעמים יכול לקרות
אם אתה צריך עזרה תשלח לי פרטים במייל -
בסוף לאחר אין ספור שיחות עם התמיכה, כשהמהירות נשארת על 15.05MB בכל בדיקה, למרות כל מה שניסו לעזור, התייאשתי וביקשתי הגדלה ל100MB... רק בשביל הטסט...
הגדילו ולאחר שעתיים... קסם!!! יש מהירות יפה מאוד...
בעוד יומיומיים אבקש לחזור ל40MBיהיה מעניין
הישארו איתנו!
אל תלכו לשומקום. -
רק לידיעה בRL רונן טוען כבר כמה שנים שלא כדאי ללכת על 100 מגה אפילו כשבזק טוענים שאפשר כי יש יותר נפילות
אם כי לא הצלחתי להבין למה בדיוק -
לי RL אמרו שהראוטר לא עומד בעומס והוא מתנתק דבר שגורם ניתוקים קצרים ולכן עדיף 40 מ"ב מאשר 100