Wifree לאנדרואיד - היכן אוחז
-
-
@מישווו
הוא לא שאל.
הוא קבע. -
@יצחק-HHU אמר בWifree לאנדרואיד - היכן אוחז:
@מושט כן זה יפתור את הבעיה
תודה רבה זה מוסמך?. כי אם לא יעבוד זה הולך לפח.
-
יש וויז בחנות האפליקציות של נטפרי ??
-
@אליהו700 יש
-
-
@QJDTOP
אי אפשר להוריד את החנות זה מותקן עם ההתקנה של הוויפרי -
אשמח למידע
האם את תוכנת הוויפרי אפשר להתקין בטאבלט של אמזון פייר שמבוסס על אנדרואיד בשילוב חנות אפליקציות של אמזון
טאבלטים זולים והבנתי שהם נחשבים כעמידים.
תודה -
@iba אמר בWifree לאנדרואיד - היכן אוחז:
האם את תוכנת הוויפרי אפשר להתקין בטאבלט של אמזון פייר שמבוסס על אנדרואיד בשילוב חנות אפליקציות של אמזון
למישהו יש קישור לטאבלט הכי קטן שיש עבור וייז. מייל ובנק. שיעבוד בנטפרי עם וויפרי חלק. עם סים כמובן. פה בארץ.
-
@מושט אמר בWifree לאנדרואיד - היכן אוחז:
@iba אמר בWifree לאנדרואיד - היכן אוחז:
למישהו יש קישור לטאבלט הכי קטן שיש עבור וייז. מייל ובנק. שיעבוד בנטפרי עם וויפרי חלק. עם סים כמובן. פה בארץ.
גם אני מחפש, ולא דווקא מהארץ
אם מישהו יודע על טאבלט טוב מעלי אקספרס -
@1-היה-אברהם
tb-7304i lenovo
ללא אחריות -
לא נראה לי שיעבוד באמזון פייר כיון שלא עובד על אנדרואיד, רק אפליקציות של אנדרואיד עובדים,
-
סליחה על ההקפצה. האם יש אשכולות חדשים בענין?, כי מאד מעניין אותי הנושא הזה אני ממתין לזה כבר שנים עם הטאבלט שלי.
(שאלה לדוגמא, האם חייבים לאפס את המכשיר בסיום ההתקנה??? ומה עם כל הנתונים וההגדרות שעמלתי עליהם שנים?)
-
@אחד-תם
שלח פנייה ל מערכת הפניות -
@אחד-תם
אם אתה פונה למערכת הפניות ומקבל תשובה, אנא עדכן גם כאן.
אין סיבה שכל אחד ישגע את המערכת אם אפשר לעדכן את כולם במקום אחד.
(אין לי טבלט, אבל לו היה לי הייתי מעדיף למצוא תשובה מוכנה בפורום או בויקי מאשר לבזבז את זמנם של תומכי נטפרי ... הרי לא מדובר במשהו אישי או במשהו שקשור לחשבון מסוים) -
@אחד-תם אמר בWifree לאנדרואיד - היכן אוחז:
סליחה על ההקפצה. האם יש אשכולות חדשים בענין?, כי מאד מעניין אותי הנושא הזה אני ממתין לזה כבר שנים עם הטאבלט שלי.
(שאלה לדוגמא, האם חייבים לאפס את המכשיר בסיום ההתקנה??? ומה עם כל הנתונים וההגדרות שעמלתי עליהם שנים?)
בטאבלט שלי כל האפליקציות והנתונים נשארו כמות שהם, לא השתנו כי הוא זה, מלבד העובדה שמכאן ואילך לא ניתן להתקין אפליקציות.
-
אני לא יודע מה קורה אבל באתר של RL מוכרים טאבלט עם חסימה של נטפרי
https://www.isp.net.il/?product=טאבלט-כשר-515 -
@yonatan אמר בWifree לאנדרואיד - היכן אוחז:
@אחד-תם אמר בWifree לאנדרואיד - היכן אוחז:
בטאבלט שלי כל האפליקציות והנתונים נשארו כמות שהם, לא השתנו כי הוא זה, מלבד העובדה שמכאן ואילך לא ניתן להתקין אפליקציות.
אכן, גם אצלי כך. במערכת הפניות אמרו לי שבמכשירי סמסונג בדרך כלל לא צריך איפוס.
וכך הוה.