גמח למנויי מייל
-
האם אפשר לייצר מערכת שתעבוד כך שמי שיש לו מייל בלבד יוכל לשלוח שאלה או בקשה לכתובת מסוימת, ובאופן אוטומטי זה יופיע כהודעה בפורום מיוחד לזה, והתשובות שיעלו שם יישלחו אל המייל שלו באופן אוטומטי, לדוגמא- אני מחפש מטפל מקצועי בענין פלוני ורוצה המלצות, וכו' וכו', כל מיני בקשות מידע, שיוכלו להיענות על ידי כל מי שנמצא בפורום ונדבה רוחו אותו לענות.
מקוה שהובנתי, והובנה התועלת שבענין.
תודה! -
@מאיר52 יש
רק היום אולי היא לא כל כך פעילה
http://forum.netfree.link/topic/2873/אינדקס-המידע-לשירותים-במייל-גמ-ח-במייל -
@מאיר52
והנה נושא כמו שלך שדובר עליו כבר
http://forum.netfree.link/topic/4481/שיתוף-פרוייקט-שמתבשל-במוחי-זה-זמן-רב -
יפה.
נדמה לי שאם זה יהיה בצורה של פורום כמו שהצעתי, זה יוריד הרבה מהסירבול שיש בהצעות הנ"ל.
אבל אני מבין שעדיין זה לא ככ פשוט... הלואי שזה יהיה בכל זאת. -
@מאיר52 אמר בגמח למנויי מייל:
האם אפשר לייצר מערכת שתעבוד כך שמי שיש לו מייל בלבד יוכל לשלוח שאלה או בקשה לכתובת מסוימת, ובאופן אוטומטי זה יופיע כהודעה בפורום מיוחד לזה, והתשובות שיעלו שם יישלחו אל המייל שלו באופן אוטומטי, לדוגמא- אני מחפש מטפל מקצועי בענין פלוני ורוצה המלצות, וכו' וכו', כל מיני בקשות מידע, שיוכלו להיענות על ידי כל מי שנמצא בפורום ונדבה רוחו אותו לענות.
תודה!פעם חשבתי על זה, והסבירו לי שיוצא שמי שיש לו מייל בלבד יהיה לו אינטרנט מושלם, רק קצת מסורבל, יוכל לשלוח לפרוג הודעות ולקרוא את ההודעות של כולם, יוכל לשלוח מוצר לעלי אקספרס ולקבל את הצעות המחיר, יוכל לשלוח לאתר חדשות ולקבל אינדקס שבלחיצה עליו יקבל חדשות בנושא שמעוניין, וכו' וכו', ובכך נהרוס לכל אלו ששומרים על עצמם ומתחברים לאינטרנט בלבד.
אשמח לשמוע את דעתכם בזה, אך בהתחשבות כמובן בזה שזה אמור להיות למסלול במייל בלבד. -
@גד אמר בגמח למנויי מייל:
תודה!פעם חשבתי על זה, והסבירו לי שיוצא שמי שיש לו מייל בלבד יהיה לו אינטרנט מושלם, רק קצת מסורבל, יוכל לשלוח לפרוג הודעות ולקרוא את ההודעות של כולם, יוכל לשלוח מוצר לעלי אקספרס ולקבל את הצעות המחיר, יוכל לשלוח לאתר חדשות ולקבל אינדקס שבלחיצה עליו יקבל חדשות בנושא שמעוניין, וכו' וכו', ובכך נהרוס לכל אלו ששומרים על עצמם ומתחברים לאינטרנט בלבד.
אשמח לשמוע את דעתכם בזה, אך בהתחשבות כמובן בזה שזה אמור להיות למסלול במייל בלבד.כמדומה שיש לומר
"נו".. -
@גד
לא מבין כ"כ את החשש,
למי ששולח בקשה במייל לא תהיה אפשרות לראות כלום, רק תשובות מהפורום שמיועדות לענות על השאלה שלו יישלחו אליו למייל.
היות ולמשתמשים הרגילים זה ייראה פורום רגיל כמו איש את רעהו למשל, לכן לא נראה לי שמישהו ישלח בקשה לקבל את כל החדשות היום וכדומה, ודאי שלא על בסיס קבוע (וכידוע בכל מקרה אפשר לקבל למייל את כל החדשות) -
זה פשוט גוגל גרופס
ודרך אגב אפשר לנהל קבוצות באופן בסיסי בנטפרי למי שיש G SUITE עם דומיין הניהול קבוצות שלו פתוח בנטפרי ויכול להתרחב גם מחוץ לדומיין
-
@אפר-שריפה אני התכוונתי למשהו אחר לגמרי, עיין לעיל.
-
@אפר-שריפה אני התכוונתי למשהו אחר לגמרי, עיין לעיל.
לגוגל גרופס יש אתר
ואם אתה שומר היסטוריה זה בדיוק אותו דבר