אפליקציית וייז באנדרואיד 7.1
-
אני מנסה להפעיל את האפליקציה ורשום מחפש רשת.... (גלישה תקינה
לא הצלחתי להבין מכאן
https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באפליקציית_Waze
האם צריך להתקין ידנית תעודת אבטחה או לא.
אשמח לסיוע מבעלי הנסיון
תודה מראש -
היות ויש לך אנדרואיד גירסה 7. תעודת האבטחה של נטפרי לא עובדת באופן מלא. ולכן רוב האפליקציות שדורשות אינטרנט לא יעבדו לך בצורה תקינה. הפיתרון המוצע בדרך כלל הוא לבצע רוט למכשיר.
כאן http://forum.netfree.link/topic/7118/פיתרון-להתקנת-תעודת-אבטחה-באנדרואיד-8/4 מוצע לך פיתרון לבעית האבטחה באנדרואיד 7 (אני לבינתיים לא הצלחתי לבצע אותו) -
@מאןדהו שם נאמר כבר שהפיתרון לא יעיל
נ.ב. וויז לכאורה אמור לעבוד גם ללא תעודת האבטחה -
@a0533057932 אצלי לא עבד בלי תעודת אבטחה. (אולי המצב השתנה כבר)
-
@a0533057932 הפתרון יעיל, בדקתי אותו בכמה מקומות.
אם מישהו חושב שהוא לא יעיל שיכתוב בדיוק באיזה מכשיר או באיזה אפליקציה זה לא עבד לו. ונוכל לבדוק אם הפיתרון לא טוב או שמא המתקין! -
@אלחנן-12 לא עובד לי HUAWAI P10 LITE
-
סופו של סיפור שאחרי הרבה נסיונות נאלצתי להשתמש במכשיר בלי סינון נטפרי בשביל זה
הלוואי שימצא פתרון לנושא -
@בן-עזאי אמר באפליקציית וייז באנדרואיד 7.1:
סופו של סיפור שאחרי הרבה נסיונות נאלצתי להשתמש במכשיר בלי סינון נטפרי בשביל זה
הלוואי שימצא פתרון לנושאבמק"א כתבתי ש 99% מהמכשירים עובד עליהם וייז לא תעודת אבטחה. אחד ראיתי שעשה בעיות אך הספיק להתקין לו תעודת אבטחה בלי רוט - רק תעודת 'משתמש'. ועוד אחד בודד לא עבד רק עם גרסה מיוחדת של וייז שהתעודה כבר מוטמעת בפנים אבל אם אני זוכר נכון רק תעודות של RL הכנסתי שם.
חבל בשביל זה להשתמש במכשיר ללא סינון (אולי התכוונת שיש סינון אך לא נטפרי?)
הרבה פעמים חושבים שהבעיה בתעודת אבטחה אבל בסוף מתברר שהבעיה בסים (למשל לא הפעילו אותו), בגרסת וייז ישנה, נטסטיק זול ולא תקין, נטסטיק של הגדירו לו APN ונדידת נתונים וכו' -
@מנתק האמת שניסיתי ממש הרבה כולל באנדרואיד בגרסה נמוכה מ7 וכמה גרסאות שונות של וייז עם נטסטיק ועם הכנסה ישירה של הסים
ושום דבר לא עבד לצעריחבל בשביל זה להשתמש במכשיר ללא סינון (אולי התכוונת שיש סינון אך לא נטפרי?)
לא טרחתי לפרש זאת כי זה לא עניינו של אף אחד אבל משהזכרת את זה אציין שזה היה עם סינון של חברה אחרת