דף השוואת מחירים למעונינים
-
אם יש למישהו מידע איך אני מעלה את זה בצורה שכולם יוכלו לערוך אצלי זה בקובץ וורד אשמח
-
-
אם יש למישהו עוד הוספות או עדכונים אפשר להגיב
-
@אליהו-התלמיד-חכ שים לב שב 019 ישלך טעות בכל המחירים של מייל בלבד כתבת בכולם מחיר יקר יותר ב 5 שקל.
-
אפשר לשנות אבל על פי המידע שלי נטפרי לוקחים 5 ש"ח על מייל בלבד שכתבתי זה כולל הסינון
-
@אליהו-התלמיד-חכם מה לגבי מחירים של X2one?
-
אם יש לך מחירים שלהם תעלה לפה נוסיף את זה גם
-
@אליהו-התלמיד-חכם בגדול: 55 ש״ח ל- 10 ג׳יגה (כולל סינון), 65 ש״ח ל- 40 ג׳יגה
-
@אליהו-התלמיד-חכם מה עם IB?
-
@אליהו-התלמיד-חכם
לא..אתה ממש טועה -
מה שאני העלתי זה התמונה עם המחירים בתוספת 5 ש"ח למייל בלבד ו 15 ש"ח לאינטרנט מסונן אם על התמונה יש לך הערות תעלה לפה ונתקן את זה לטובת כולם
-
ובכללי למי שיש עוד מידע אדרבה שיעלה לפה לטובת כולם נתקן זאת
-
איך ניתן לעדכן את המחירים?
-
@אליהו-התלמיד-חכם למה שלא תעדכן את זה בוויקי לטובת כולם
http://wiki.netfree.link/wiki/השוואת_מחירים -
@אליהו-התלמיד-חכם
ב 019 בנטו מייל : 3גיגה-25 ש"ח. 10גיגה-40 ש''ח. 40גיגה-50 ש''ח. 100גיגה-65 ש''ח. -
לא הבנתי זה המחירים של 019 ואני הוספתי עוד 5 ש"ח כי עד כמה שידוע לי זה המחיר שנטפרי לוקחת על סנון מייל בלבד מה שהעלתי זה כולל מחירי הסינון
-
אם מישהו יודע איך אני מעלה את זה בצורה שכולם יוכלו לעדכן מחירים באם יהיה שינוי וכן להוסיף עוד מחירים לשאר חברות אשמח אם יגיד לי איך אצלי זה על קובץ וורד
-
תודה רבה על הסקירה המושקעת!
אם אני רוצה להחליף ספק, ולהשאר באותה חברה (פרטנר) האם תהינה השלכות אפשריות על הקליטה?
עלויות ? (נניח ב019 יש עלות חד"פ של 10 שח במעבר מסלול)
עלות סים ? -
לגבי הקליטה זה לפי חברה לא משנה איזה ספק מה המחירים הח"פ אני לא יודע בכל חברה כמה לוקחים
-
נכון להיום יש לי את כל המחירים על קובץ EXEL מלבד IB תקשורת וX2one למי שמעוניין ויש לו עוד מחירים שיעלה לפה