מערכת מולטימדיה לרכב עם סינון של נטפרי..
-
אני יודע שדיברו על זה כמה פעמים, אך זה בעיקר שרשורים ישנים, ולא רוצה להקפיץ.
אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לרכב, שיהיה בה סים של נטפרי, בשביל וויז וקול חי מיוזיק וגוגל מפות וכו', האם ישנה אפשרות?
@מנתק הבנתי מהשיטוט בפורום, שאתה המומחה בנושא.
אשמח אם תוכל לעזור לי.תודה!!!
-
מצטרף לבקשה
אשמח אם יהיה אפשר ליצור איתך קשר
נא כתוב מייל @מנתק
תודה! -
המייל של מנתק נמצא בפרופיל שלו KDOSHATMCHNE@GMAIL.COM
-
@חיים-כהן אמר במערכת מולטימדיה לרכב עם סינון של נטפרי..:
אני יודע שדיברו על זה כמה פעמים, אך זה בעיקר שרשורים ישנים, ולא רוצה להקפיץ.
אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לרכב, שיהיה בה סים של נטפרי, בשביל וויז וקול חי מיוזיק וגוגל מפות וכו', האם ישנה אפשרות?
@מנתק הבנתי מהשיטוט בפורום, שאתה המומחה בנושא.
אשמח אם תוכל לעזור לי.תודה!!!
אם תקנה מערכת עד אנדרויד 6 תוכל להתקין את הרשימה שכתבת והם יעבדו אחרי התקנת תעודת אבטחה במערכת (קול חי לא בדקתי אם פתוח בנטפרי). אם האנדרויד מגרסה 7 ומעלה (ועפ"י רוב רק כאלו ניתן להשיג כי הרי אנחנו אוחזים היום כבר באנדרויד 10 וקשה למצוא פחות מ 8 ), אחרי התקנת תעודת אבטחה רק וייז ודפדפן יעבדו וכל השאר לא יעבדו. מייל ניתן לצפות דרך הדפדפן ולא דרך אפלקציית גימייל.
יש לציין שחלק מהמערכות לא ניתן בכלל להתקין תעודת אבטחה אך זה נדיר. כמו"כ לצורך התקנת תעודת אבטחה המערכת מחייבת להגדיר קוד PIN על המכשיר ויש כאלו שמפריע להם להקיש קוד בכל הדלקה.איך שלא יהיה ב 99 אחוז מהמערכות וייז עובד בלי התקנת תעודת אבטחה ובלי להגדיר קוד PIN.
-
-
האם יש מצב ליצור גם נט פרי בסמרט פון עם אפליקציות מסויימות כמו של הדרן
-
@nm039431028 אמר במערכת מולטימדיה לרכב עם סינון של נטפרי..:
האם יש מצב ליצור גם נט פרי בסמרט פון עם אפליקציות מסויימות כמו של הדרן
וייפרי לא ניתן להתקין על סמארטפון אך אם תשים את הסים בסמארטפון אכן רק מה שהם אישרו יעבוד ומה שלא לא יקבל רשת
כמובן רק אחרי התקנת תעודת אבטחה בצורה הנכונה ויעילה ע"י רוט או דומיו -
@מנתק אשמח שתגיד לי עם יש אופציה לקנות סים של נטפרי למכשיר שיאומי qin 1s ואז יעבוד לי רק האפליקציות המותרות בנטפרי .
שאלה נוספת לנייד את המספר הכשר שלי לסים עם סינון נטפרי אפשרי?
בקיצור מספר כשר ללא סמס רק עם אפליקציות המותרות בנטפרי.
בתודה מראש! -
אין אפשרות לשיחות בסים של נטפרי
-
@ר-חיים האם יש תכנון כזה וגם למה שלא הרי הסינון הוא די מוצלח ולמה שלא ינתנו אפליקציות כמו בנקים וקופות חולים
-
@ר-חיים איך עובד הסים חייב להיות שיש לו קו.
-
זה חסום ע"י הספק עיינו כאן
http://wiki.netfree.link/wiki/דרישות_מספק_אינטרנט_שרוצה_לספק_נטפרי
בסעיף האחרון -
@ר-חיים זה אמור להיות חסום, מה בפועל אני לא יודע, המציאות שיש ספקים שמאפשרים sms, אז אולי גם שיחות.
-
@mashav SMS נכנס
שיחות לכאוה נכנסות יעבוד גם לא ניסיתי אבל יוצא אין -
@a0533057932 לי היה באחד הספקים SMS נכנס ויוצא.