אנדרואיד בנטפרי
-
שלחתי פנייה עם 3 נקודות, ואמרו לי שזה עלול לקחת "זמן רב יותר"....
@shraga אולי תוכל לעזור לי? אודה לך מקרב לב! פנייה מס' #1127147
-
@חיים-כהן היי יש אפשרות שלוויפרי לאנדרואיד?
-
-
נראה לי צוחקים עלי...
בצהריים ענו לי בפנייה שזה יקח כמה שעות, אך בפועל לא קרה דבר, המכשיר עדיין לא אושר...חבל ששמתי 3 נקודות... תכלס זה כבר יום וחצי ותוצאה אין..
יש כאן עוד מישהו שהתקין וייפרי על טאבלט שיוכל לספר לי מרשמיו?
-
@חיים-כהן אמר באנדרואיד בנטפרי:
חבל ששמתי 3 נקודות... תכלס זה כבר יום וחצי ותוצאה אין..
התקנתי למישהו תוך איזה שעה אושר
-
זה גרוע מאוד מה שקורה כאן...
עשיתי את כל התהליך מההתחלה [היתה בעיה עם ההקלטה], והאפליקצייה לאחר כל האישורים וההקלטה, היא נטרקת ויש לבצע שוב הכל מחדש...
אתמול זה קרה לי בערך 10 פעמים, ועד שבסוף זה נשלח, היתה בעיה עם ההקלטה...מה יהיה?
אולי טלפו זמין, לשבת עם נציג 2 דקות ולגמור את הסיפור?משהו בהתקנה והרישום מסורבל להחריד, וכתוצאה מכך אין אפשרות להתקדם..
-
ב"ה בסוף אושר.
סוף טוב הכל טוב.חובה לכתוב מדריך בנושא, היות שיש כמה וכמה דברים שצריך להתקין, וזה לא הכל בלחיצת כפתור.
אם יסתייע, אכתוב בעזה"י מדריך עם תמונות, ואעלה.אבל אחרי שהכל מותקן, פשוט קילורין לעיניים.
הכל עובד מצויין. חנות אפליקציות ייעודית ומצויינת. וייפרי עובד מעולה.אין כמו נטפרי!
-
הכל עובד מצויין. חנות אפליקציות ייעודית ומצויינת. וייפרי עובד מעולה.
אולי תכתוב לטובת המעונינים מה זה כולל האפליקציות ? מה יש שם בחנות ?
-
@מעמד אמר באנדרואיד בנטפרי:
אולי תכתוב לטובת המעונינים מה זה כולל האפליקציות ? מה יש שם בחנות ?
לא הספקתי לבדוק במאה אחוז, אבל זה בגדול לעת עתה:
דפדפנים: כרום, פיירפוקס, אדג'.
ניווט ונסיעות: וייז, מוביט, רכבת ישראל, getTaxi, רב קו [רב קו אונליין, וכן HopOn]. ועוד כמה..
חניות: פנגו, סלו-פארק.
תחנות רדיו ומוזיקה: קול חי, קול חי מיוזיק, ג'ואיש מיוזיק.
מסמכים: אקרובט, יישומי אופיס, ועוד כמה..
תורה: ובלכתך בדרך, משנה ברורה, קול הלשון. ועוד כמה..
קופ"ח: מאוחדת, מכבי, כללית, לאומית.
בנקים ופיננסים: פועלים, איגוד, יהב, מזרחי טפחות, פאגי, ישראכרט, max, cal, חברת החשמל.
קניות: יד2, נקסט, KSP.
שונות: תחזית מזג האוויר, ניהול סוללה, הני דסק, סמארט אפ-לוק, gmail, יומן גוגל, סקייפ, מצפן.זו בשורת ענק לציבור שלנו שסוף סוף נטפרי הניחה ידה גם על אנדרואיד.
-
@חיים-כהן מצפים ממך לרשמים נוספים בהמשך, האם יש תקלות וכו'
-
@חיים-כהן PEPER?
-
@חיים-כהן איזה טאבלט קנית?
-
@מושט אמר באנדרואיד בנטפרי:
@חיים-כהן איזה טאבלט קנית?
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31770
התרשמות ראשונית של יומיים: מסך חד וברור. המגע מגיב היטב. מכשיר דק ויפה. אין כפתור בית פיזי, [למי שזה משנה]. אנדרואיד 9, עם הממשק החדש של סמסונג. המכשיר לא מתיימר להיות מהיר במיוחד.. אבל לשימוש הנצרך, זה בסדר גמור.
GPS מצויין. בהפעלת וייז, מתביית על המיקום בחצי רגע. וכן; מוצא מסלול, ומחשב מסלול מחדש, מסלולים חילופיים, ג"כ בחצי רגע.
מה שכן, במפרט המכשיר מצויין שהוא מגיע עם קישורית AGPS. אבל תכלס, הוא לא מוצא מיקום בתוך מבנה, אא"כ עומדים על החלון.
WIFI ג"כ טוב ויציב. עם מהירות יחסית גבוהה לטאבלט בתג מחיר שכזה.
המכשיר מגיע עם קישורית 4G, כולל כל התדרים הדרושים.בקיצור, לשימוש הבסיסי של ניווט וגלישה, המכשיר עונה על כל הדרישות, עם תג מחיר זול.
וגולת הכותרת כמובן, זה נטפרי, עם וייפרי וחנות יישומים ייעודית. תענוג. -
וגולת הכותרת כמובן, זה נטפרי, עם וייפרי וחנות יישומים ייעודית. תענוג.
תודה על הסקירה היפה.
איזה סים אתה משתמש? -
@מושט אמר באנדרואיד בנטפרי:
איזה סים אתה משתמש?
019, ואני כבר מתחיל להתחרט...
חוץ מזה שהוא לא מהיר במיוחד, גם במבחן ההשוואה המהירות של הגלישה לא משהו..
כלומר: כשאני מתחבר לוייפי בבית [40mb], הוא מהיר בהרבה [בצורה ממש קיצונית וניכרת] מהמהירות הסלולארית, ואפילו ש019 מפרסמים מעל כל במה שיש להם תמיכה מלאה בדור4.אבל אני לא מהממהרים לקבוע עובדות על סמך נסיון מועט, אז נמתין עם זה עוד קצת.
-
@חיים-כהן מה אתה רוצה, שום רשת סלולארית לא תספק לך בפועל 40 וגם לא קרוב לזה.
אבל לפי הנשמע בענין 019 אתה צודק..... הכי מהירים פלאפון, ובזה אין חולק, אבל כמובן תלוי באזור ובקליטה. -
@mashav אמר באנדרואיד בנטפרי:
@חיים-כהן מה אתה רוצה, שום רשת סלולארית לא תספק לך בפועל 40 וגם לא קרוב לזה.
אבל לפי הנשמע בענין 019 אתה צודק..... הכי מהירים פלאפון, ובזה אין חולק, אבל כמובן תלוי באזור ובקליטה.בדיוק בגלל זה הדגשתי שההפרש הוא קוטבי וקיצוני...
הגלישה ממש ממש איטית..אגב, אין לי סמארפון ב"ה, כך שאין לי דרך לדעת,
אבל נראה לי מופרך לומר שכל רשת דור4 עם כל חברה סלולארית איזו שתהיה, לא תתן 40mb ואפילו לא קרוב לזה... -
@חיים-כהן רשת דור 4 במקרה הטוב ביותר שפגשתי תיתן לך 10 מגה רצופה
יתכן ש15 ב3 בלילה
אני מדבר על בדיקה בסלקום באזור המרכז -
פוסט זה נמחק! -
@חיים-כהן זה המציאות, בדקתי המון ברבה מכשירים סמארטפונים וכו'.