עוד מעט אני קונה סמרטפון עם ווצפ!!! *התראה אחרונה*
-
@ארגנטיני
נראה לך שבפורום תקבל משהו שלא קיבלת במערכת הפניות ? -
@ארגנטיני אם אתה נמצא בחו"ל יתכן שיש פתרון מסוים
@ארגנטיני אמר בעוד מעט אני קונה סמרטפון עם ווצפ!!! *התראה אחרונה*:
אני ילך לרב שלי והוא יגיד לי כן תחזיק ווצפ לכתחילה!! מה השתגתם? איך אני יסביר לו שאני עובד עם בעלי תשובה, מלמד להם תורה.
אני כבר הולך להשתגע למה לא???רק ברשותך לא הבנתי אותך, אם רב מאשר לך אז למה אתה מתעקש בנטפרי ?
-
פוסט זה נמחק! -
אני צריך לשתמש ווצפ לצורך זיכוי הרבים!!!
הבנתי שאתה מאיים על נטפרי שיפתחו לך ווצאפ.
אז תדע שהם יודעים שאם יפתחו לך הם מאיימים על כל משתמשי סינון שלהם. -
פוסט זה נמחק! -
@קרש ממש לא!
רק באתי לטובת אלו שהם צריכים הזבל (ווצפ) הזה!!!
מה לעשות? זאת המציאות! -
@ארגנטיני למה נראה לך שאין פיתרונות??
ברור שעדיף שתלך לאתרוג ושם אתה יכול להכניס למחשב וואטצאפ ומשם לעשות את כל "זיכוי הרבים" שלך!!
מאשר שיהיה לך סמארטפון צמוד אליך כל היום (ללא סינון??) שחוץ מהתמכרות יש לו הרבה בעיות... -
אני ילך לרב שלי והוא יגיד לי כן תחזיק ווצפ לכתחילה!! מה השתגתם? איך אני יסביר לו שאני עובד עם בעלי תשובה, מלמד להם תורה.
התפקיד של כל יהודי באשר הוא, הוא לעשות את רצון ה'. אתה מניח שרצון ה' הוא שיהיה לך וואטסאפ על שלל הבעיות שבו, מכיון שמטרה (קירוב רחוקים (רק תחשוב איזה דוגמא טובה אתה מעמיד למתחזקים)) מקדשת את האמצעים. אולי אתה צודק, אולי לא. הרב אמור לדעת טוב מאיתנו מה הוא רצון ה', מלבד שהוא אובייקטיבי בשונה ממך שאולי מעורבים לך שיקולים אחרים כגון כבוד וכדו'.
אם הרב שלך לא יודע מה רצון ה', אני מציע לך להחליף רב. אם הרב יודע מה רצון ה' אני מציע לך להכניע עצמך לדעת תורה וכך תוכל לקיים את רצון ה' באמת.
כל הנוטל עצה מן הזקנים אינו נכשל.
אה, ואגב, אתה לא באמת מאיים על מישהו מלבד על עצמך ועל משפחתך שיהיו הראשונים לסבול מתוצאותיו ההרסניות של הוואטסאפ אם תכניס אותו הביתה.
-
פוסט זה נמחק! -
המדיניות של נטפרי היא לא לאשר.
וזכותם המלאה להחליט מה המדיניות שלהם.
לפעמים אנו טועים, וחשבים שהם הקימו את פורום נטפרי כדי שנעזור להם לנהל את נטפרי...
הקמת הפורום הוא כדי לשמוע משוב מהציבור בצורה חופשית וכדי לקבל את חכמת ההמונים ואת דעתם הלא מחייבת...אגב, גם לי ווצאפ למחשב מאוד חסר, אבל לדעתי אין מה לאיים או לגעור בהנהלת נטפרי, ועוד תחת האכסניה של נטפרי,
בכל מקרה זה לא מקדם את זה, ואולי אפילו הפוך. -
@אביב-לוי אמר בעוד מעט אני קונה סמרטפון עם ווצפ!!! *התראה אחרונה*:
ברור שעדיף שתלך לאתרוג ושם אתה יכול להכניס למחשב וואטצאפ ומשם לעשות את כל "זיכוי הרבים" שלך!!
סליחה מכבוד תורתו!
אני רוצה רק נטפרי, אבל כולם צריכים להבין יש כאלו שהם חייבים את זה
בחו"ל אין כמעת אנשים שאין להם סמרטפון. אני מדבר על חרדים.מאשר שיהיה לך סמארטפון צמוד אליך כל היום (ללא סינון??) שחוץ מהתמכרות יש לו הרבה בעיות...
נכון! נכון! נכון!
ולכן אני אומר שעדיף שמי שצריך את זה הווצפ יהיה על המחשב! -
@מטעמים אמר בעוד מעט אני קונה סמרטפון עם ווצפ!!! *התראה אחרונה*:
אגב, גם לי ווצאפ למחשב מאוד חסר, אבל לדעתי אין מה לאיים או לגעור בהנהלת נטפרי, ועוד תחת האכסניה של נטפרי,
בכל מקרה זה לא מקדם את זה, ואולי אפילו הפוך.רק באתי לומר מה שאני מרגיש והמציאות שיש!
אני לא מאיים על אף אחד אבל זה טיפשי להחזיק סמרטפון (אם סינון מאוד קל) ולגלוש במחשב דרך נטפרי!!! -
פניתי למערכת הפניות והם לא רוצים לפתוח לי את זה בקלות.
אני כבר הולך להשתגע למה לא???הפתרון הפשוט הוא לקנות סמרטפון, ושלום על ישראל!!!
לא באתי לעיים אבל מה לעשות זאת המציאות!!!עם למשהו יש לו רעיון אחר איך לשלוח להם הודעות דרך ווצפ אני מוכן לשמוע!
בנתיים הכי פשוט הוא לקנות סמרטפוןלווצאפ יש את נתיב- טענו שהחסימה שלהם על סמארטפונים יותר חזקה [ושונה] מאשר על המחשב,
רק כדאי שתברר קודם מה נוהל הווצאפ אצלם כי זכור לי שיש הגבלות,
[אאל"ט חבר שלי בצרפת אמר לי שיש לו שם נתיב כך שנראה שיש תמיכה בינ"ל]
בהצלחה
נ.ב. לכל התוקפים אנחנו בא"י ב"ה אין סמארטפונים כמעט לציבור כאן אבל תבינו שבחו"ל המצב שונה לחלוטין. -
@MERS בתור ידע כללי
גם כל מי שהצליח לעשות איזשהו סינון לוואצפ בסמארטפון
ברגע שעושים וואצפ ווב הסינון נעלם לחלוטין
ועל כן כפי הנראה מבחינת ההלכה עדיף שיקח סמארטפון שעליו יהיה וואצפ
(ויחסום את כל שאר הדברים) מאשר שנטפרי יפתחו את זה -
פניתי למערכת הפניות והם לא רוצים לפתוח לי את זה בקלות.
אני כבר הולך להשתגע למה לא???הפתרון הפשוט הוא לקנות סמרטפון, ושלום על ישראל!!!
לא באתי לעיים אבל מה לעשות זאת המציאות!!!עם למשהו יש לו רעיון אחר איך לשלוח להם הודעות דרך ווצפ אני מוכן לשמוע!
בנתיים הכי פשוט הוא לקנות סמרטפוןלא שאני מעודד וואטסאפפ אבל אם החלטת כבר ללכת על זה תפנה באישי (דוא"ל)
-
@ארגנטיני
איך זה קשור לנטפרי? גם אם יש לך אינטרנט בשלי שום סינון, לא יהיה לך ואצאפ כל עוד שאין לך סמרטפון. -
@a0533057932 אמר בעוד מעט אני קונה סמרטפון עם ווצפ!!! *התראה אחרונה*:
ועל כן כפי הנראה מבחינת ההלכה עדיף שיקח סמארטפון שעליו יהיה וו
ממש לא! לא יתר טוב לרקח סמרטפון הסינון שיש במחשב הוא הרבה הרבה יותר חזק מאשר הסמרטפון!
-
@ארגנטיני ?
קח סמארטפון אנדרואיד 6
תיתן ל@מנתק או מישהו דומה להשאיר עליו רק וואצפ
וזהו -
@a0533057932 אמר בעוד מעט אני קונה סמרטפון עם ווצפ!!! *התראה אחרונה*:
@MERS בתור ידע כללי
גם כל מי שהצליח לעשות איזשהו סינון לוואצפ בסמארטפון
ברגע שעושים וואצפ ווב הסינון נעלם לחלוטין
ועל כן כפי הנראה מבחינת ההלכה עדיף שיקח סמארטפון שעליו יהיה וואצפ
(ויחסום את כל שאר הדברים) מאשר שנטפרי יפתחו את זהב"ה אני ממש לא מבין בווצאפ וכדו' כך שכתבתי מסברא בעלמא- תודה על המידע
-
פוסט זה נמחק!