דף השוואת מחירים למעונינים
-
בבקשה קובץ אקסלמחירים נטפרי.xlsx
-
תוריד את זה ע"י לחיצה ותעדכן ותעלה מחדש
-
@סים-כשר תעלה מחירים מעודכנים אצלכם לכאן
-
@אליהו-התלמיד-חכם
מצורף כולל מחירים סים כשר
תודה רבה
מחירים-נטפרי.xlsx -
@סים-כשר אתה ממש לא לענין אני הייתי אצלכם ובפרטנר אין לכם מסלול של 100 ו 300 גיגה ככה אמרו שבוע שעבר אצלכם וגם איך יכול להיות שמייל בלבד יותר יקר מאינטרנט מסונן אם אתה יודע בנטפרי מייל עול 5 ש"ח וסינון אתרים 15 ש"ח ובדף כתבת אחרת ומה גם שהייתי בסים כשר פרטנר עד שבוע שעבר אתה יכול לראות ושילמתי על מסלול של 500 גיגה 100 ש"ח ו15 ש"ח סינון אז איך הגעת ל110 אתה מעלה דברים לא מעודכנים
-
אני מעוניין לעלות לכאן משהו עם כל החברות מעודכן כולל מחירי הסינון של נטפרי משהו כאן לא לענין
-
אני הכנסתי מחירים במייל כולל עלות נטפרי ובגלישה רגילה ללא עלות נטפרי הדגשתי את זה
כמו"כ תסתכל שוב מחיר 100 ג"ב ו 500 ג"ב זה אותו מחיר -
-
ולמה 500 גיגה מייל בלבד זה 110 ש"ח לדעתי זה 105 ש"ח 100 ש"ח פרטנר (סים כשר) 5 ש"ח סינון
-
@סים-כשר בקבלה מעל רשום שזה עול 100 שח והסינון למייל לדעתי עולה 5 ש"ח אז איך 110 ש"ח מה זה המחיר הזה
-
@אליהו-התלמיד-חכם המחיר ב 500 ג"ב מייל בלבד 110
-
אוקי ולמה הרחבת את העמודה הזאת ל 100 ול 300 גיגה גם. לפי הידוע לי אין מסלול כזה בפרטנר אצלכם
-
יש למישהו מחירים באקסטארוואן וביוסי תקשורת או שנעלה את זה כך
-
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בדף השוואת מחירים למעונינים:
וגם איך יכול להיות שמייל בלבד יותר יקר מאינטרנט מסונן אם אתה יודע בנטפרי מייל עול 5 ש"ח וסינון אתרים 15 ש"ח ובדף כתבת אחרת
במייל בלבד אין תשלום לנטפרי בכלל וסים כשר משלמים לנטפרי חמש שח אז הם גובים את זה מהלקוח