תעודת אבטחה באנדרואיד
-
שלום וברכה אני מנסה להתקין תעודת אבטחה במולטימדיה לרכב אנדרואיד 9 נונטפרי דורש נעילת מסך ואין לי מושג מה הסיסמה הקיימת ולכן אני רוצה להתקין דרך אחרת אולי דרך רוט או אם יש עוד דרכים אשמח אם מישו יוכל להדריך אותי מה לעשות זה ממש ממש חשוב לי תודה רבה @מנתק אולי אתה תוכל לעזור?
-
@יונתן-הקטן אמר בתעודת אבטחה באנדרואיד:
שלום וברכה אני מנסה להתקין תעודת אבטחה במולטימדיה לרכב אנדרואיד 9 נונטפרי דורש נעילת מסך ואין לי מושג מה הסיסמה הקיימת ולכן אני רוצה להתקין דרך אחרת אולי דרך רוט או אם יש עוד דרכים אשמח אם מישו יוכל להדריך אותי מה לעשות זה ממש ממש חשוב לי תודה רבה @מנתק אולי אתה תוכל לעזור?
א. לפני כן אתה צריך לדעת שהמקסימום שתרויח כאן זה דפדפן פעיל אבל שאר האפלקציות לא יעבדו אפי' לא ג'ימייל (למעט בודדים).
ב. סתם מערכת, לא התקינו בו סיסמת PIN לפניך וככל הנראה הוא לא מבקש את הישן אלא שתקבע חדש. זה מה שמצוי שבאים להתקין תעודה. מה שכן קורה לפעמים הוא נעילה על "אחסון האישורים" ואז לא ניתן להתקין תעודות נוספות ללא הקשת קוד. העצה לזה להקיש סתם סיסמא כמה וכמה פעמים עד שהמערכת בעקבות זה מאפסת לבד את הסיסמא. לא תמיד זה עובד אבל אפשר לנסות. -
@מנתק אמר בתעודת אבטחה באנדרואיד:
סון האישורים" ואז לא ניתן להתקין תעודות נוספות ללא הקשת
ניסיתי המון ולא עזר אדרבה אם אתה מבין בזה אני יקפוץ אליך
ודווקא חשבתי שיעזור ע"י רוט להכניס לתוך השורש ולעקוף את הסיסמה -
@יונתן-הקטן אמר בתעודת אבטחה באנדרואיד:
@מנתק אמר בתעודת אבטחה באנדרואיד:
סון האישורים" ואז לא ניתן להתקין תעודות נוספות ללא הקשת
ניסיתי המון ולא עזר אדרבה אם אתה מבין בזה אני יקפוץ אליך
ודווקא חשבתי שיעזור ע"י רוט להכניס לתוך השורש ולעקוף את הסיסמהנכון אבל לא תצליח לעשות רוט על מערכת 7 ומעלה (וגם בשש בד"כ לא הולך)