גלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי
-
@aiib בזק אחראית למה?
לתקלה שקשורה בחוטים וכד' אתה מדבר איתם
אבל לתקלה באינטרנט אין לזה קשר אליהם וודאי שלא לגבי נטפריכלומר יש מעלה בשביל כל אלא שרוצים להמשיך לשלם לבזק ולא לספקים לא מוכרים
אבל באם שרתי נטפרי באייס יעשו בעיה אין לבזק איך לעזור -
@a0533057932 ברור שאם נטפרי יקרסו לא יהיה להם מה לעשות. אבל הם לא יוכלו לומר לך לך לאייס אלא הם עצמם ידברו עם אייס
-
@a0533057932 לא יודע למה אתה אומר דברים ללא מקור
אני נמצא שם וכשהיה לי בעייה בספק בזק סידרו לי את זה מול אייס
וגם כשהחסימה עשתה בעיות ונפלה בזק סידרו לי את זה מול אייס
אין לבזק כל זכות להפנות אותך לאייס כל עוד אתה משלם רק להם הם היחידים שאמורים לדאוג לך
הם לא יכולים להפנות אותך למישהו אחר שאתה לא משלם לו כל עוד אני משלם לבזק על הספק גם, אז הם צריכים לדאוג לי להכל כולל שרותי ספק -
פוסט זה נמחק! -
רציתי לדעת, אחרי כל מה שכתבתם פה אני הצטרפתי לבזק בחבילה של 100 מגה ב100 ש"ח והם אמרו לי שאם אני רוצה חסימה של נטפרי להצטרף לאייס
הצטרפתי , הגיע טכנאי , חיבר אינטרנט פרוץ ללא כל חסימה, שהתקשרנו לאייס הם לא ענו ומיד עברנו לאראל בתור ספק שיושבים על תשתית בזק כך שזה יוצא= 100 לתשתית + 15 חסימה+ ספק אראל 37 , עכשיו זה יוצא מאוד יקר ושהשגנו את אייס ,הם אמרו שא"א לשבת על בזק עם חיבור שלהם ונטפרי, האפשרות היחידה זה חיבור שלם בלבד וראוטר שלהם.
אני אשמח לקבל פרטים מדויקים וברורים האם אני יכולה להשאר בבזק ולקבל סינון או מאראל או מאייס ללא מעבר אליהם , מרוב תגובות לא הבנתי הכל. תודה -
אני זה שהעלתי את הנושא הזה מפני שאני נמצא בבזק עם נטפרי
אתה רוכש מבזק תשתית + ספק + ראוטר ומשלם על הכל לבזק לאחר שרכשת מבזק ושילמת להם וסגרת עסקה אתם אתה מתקשר לאייס אומר להם מה היוזר שלך והתעודת זהות והם מתקינים לך על התשתית והספק של בזק נט-פרי ללא כל תשלום ומכאן ואילך סיימת לגמרי עם אייס כל השרות מעכשיו הוא אך ורק מבזק
גם כשתהיה תקלה שקשורה לאייס בזק יטפלו בה לבד
מה שקרה לך וקרה פה להרבה שים לב בתחילת השיחה שהנציג אומר את שמו לזכור זאת. לאחר מכן לומר לנציג את מספר ה ת. ז. והיוזר
ולבקש ממנו שיתקין לך על הספק של בזק נט פרי באופן שהתשלום ימשיך להיות דרך בזק בלבד במידה והוא מתעקש שאין דבר כזה פשוט תחכה לנציג אחר שיעזור לך
הסיבה לכך היא שבעקבות שאתה עושה הכל דרך בזק הם לא מרוויחים ממך כלום ולכן הם ינסו תמיד להעביר אותך אליהם (לאייס)
יש נציגים שיעשו לך את זה ללא כל בעייה במקום ויש שישכנעו אותך
+++>>>>>מה שחשוב לזכור שבסופו של דבר הרשת שלך כן יושבת דרך אייס ולכן בחשבונית יהיה רשום ספק אייס אבל התשלום לאייס זה בזק ישלמו להם ולא אתה
ובגלל זה שהתשלום לאייס יהיה מבזק בזק הם אלו שיתנו לך את השרות -
ואגב אני מאד מרוצה מבזק אני כבר חודשיים עם בזק ובנתיים לא היה לי תקלה אחת כך שאני לא חושב שאי פעם תזדקקי לשרות מהם והכי חשוב בבזק הכתובות IP מחולקות נכון נתקלתי פעם אחת בלבד עם האימות של אני לא רובוט
-
אליהו אפשר גם לקחת בחשבון שיש נציגים שלא יודעים או מתעלים מהוראה שלא לעשות את זה,
כי זה החלטה של אחראים בחברה, כמו שכתבתה בגלל שדרך בזק הם מרוויחים פחות.ואז בעצם ביום שתצטרך אותם יכול להיות לך בעיה.
ויכול להיות גם שזה סתם נציג שרוצה בונוסים ולכן הוא מעוניין להעביר את התשתית דרכם.
הכל יכול להיות, אולי כדאי לבקש מהאחראי להשיג תשובה רשמית של החברה.
-
אין ספק שזה לא הוראה של הנהלת החברה שאם כן הם היו חוסמים את האפשרות הזו לנציגים שההיגיון אומר שאם החברה לא מסכימה לזה אז הנציג לא יכול לעשות את זה כמו שבאוטובוס שאי אפשר להטעין רב קו הנהג גם אם הוא מאד רוצה לעזור לך הוא לא יכול כי האפשרות חסומה לו וגם שבזק לא היו מציעים את זה. לדעתי מדובר סתם בנציג שרוצה בונוסים על זה שאתה עובר אליהם ויודע שבכל מקרה להפסיד ממך הוא לא יכול רק להרוויח
וחוץ מזה מה הכוונה ביום שתזדקק להם אתה לעולם לא אמור להזדקק להם בזק הם הכתובת היחידה -
תודה, רציתי לדעת שתי דברים:
- למה שאייס אכן יתנו אפשרות זו אם הם לא מרוויחים כלום?
- מה זה יוזר?
-
@צריכה-עזרה אייס עושים את זה משום שיש להם רווח על זה מבזק אבל פחות מאשר מה שיש להם מלקוח ולכן הם ינסו תמיד לשכנע את הלקוח לעבור
יוזר זה בעצם כמו המספר טלפון של קו האינטרנט כדי לקבל אותו מתקשרים לבזק ושואלים אותם מה המספר יוזר -
אתה כל כך בטוח בעצמך שזה על דעת הנהלת החברה כנראה שיש לך קשר עם אנשים מהנהלת החברה.
אתה גם בטוח בעצמך שאף פעם לא תצטרך, וכל זה מניסיון של חודשיםרק אומר לך מניסיון זה שנציג יכול כרגע לעשות את זה, לא אומר שזה הדעה של החברה (ייתכן ומשקולים אחרים הם לא חסמו את זה).
אני הייתי שומר את הביטחון הזה לעצמי.
-
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
ואגב אני מאד מרוצה מבזק אני כבר חודשיים עם בזק ובנתיים לא היה לי תקלה אחת כך שאני לא חושב שאי פעם תזדקקי לשרות מהם והכי חשוב בבזק הכתובות IP מחולקות נכון נתקלתי פעם אחת בלבד עם האימות של אני לא רובוט
כתובת האיפי זה קשור לספק אייס ולא לבזק כלל.
ודרך אגב, נקודה חשובה מאד!!!! מי שמזמין אינטרנט של נטפרי מספק נטפרי יש לו מיד אינטרנט מסונן, משא"כ בדרך שלך יש בתחילה אינטרנט פרוץ בבית! עד שמצליחים לסדר זאת עם אייס!!. ואם זה מתעכב מעצלות וכו', ח"ו! ראוי לא לפרסם דרך זו.
-
למה?? אם אתה מתקשר לאייס באותו זמן שאתה מזמין את החבילה מבזק אז מה הבעייה מגיע אילך הכל כבר מסונן
-
@mashav אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
כתובת האיפי זה קשור לספק אייס ולא לבזק כלל.
ודרך אגב, נקודה חשובה מאד!!!! מי שמזמין אינטרנט של נטפרי מספק נטפרי יש לו מיד אינטרנט מסונן, משא"כ בדרך שלך יש בתחילה אינטרנט פרוץ בבית! עד שמצליחים לסדר זאת עם אייס!!. ואם זה מתעכב מעצלות וכו', ח"ו! ראוי לא לפרסם דרך זו.
צודק ב100%
ניסיתי את זה ויום שלם לא הצלחתי להשיג נציג שידבר איתי,
אז עברתי בחזרה חברה -
אני לא מבין מה הקשר שאתם רוכשים בזק ורק כשהבזק מגיע מבקשים מאייס לשים סינון
פשוט מאד מייד כשמסיימים את השיחה עם בזק מחייגים לאייס לשים נטפרי ואז זה מגיע הביתה כבר מסונן ומוכן לשימוש
אני התקשרתי לאייס באותו יום שהזמנתי מבזק וקיבלתי ראוטר באותו רגע כבר היה לי נטפרי על המחשב לטכנאי לוקח יומים שלוש להגיע למה צריך לחכות שיתקין ואז לחייג לאייס אפשר לדבר עם אייס במקום ואז מקבלים לבית רשת מוכנה עם נטפרי -
רציתי לדעת האם מישהו מחובר לאייס חיבור מלא ולא עם בזק מכיון שעם בזק זה יקר באופן משמעותי . אם מישהו יודע את איכות השירות של אייס+ איכות הגלישה .
תודה -
איכות השרות = לצערי הזמני המתנה שם בטלפון ארוכים מאד מאד מאד כשעה וחצי המתנה בזמני עומס
איכות הקליטה = גם כשאתה מחובר לבזק חיבור מלא אתה עומד על ספק אייס אם אתה בנטפרי.. כי אין לבזק נטפרי
רק שההבדל הוא שאם אתה עושה את השרות דרך בזק הם מטפלים לך בבעיות גם אם הבעיות קשורות לאייס
ואם דרך אייס אז השרות לא טוב כי הזמנים ארוכים אבל לא אמורים להיות הבדלים בקליטה -
השאלה כמה בעיות יש כי כרגע אני בבזק חודש ולא היו אף פעם בעיות. אז השאלה כמה תקשורת יש איתם?
-
לא צפוי שיהיה בעיות אבל קח בחשבון שבמידה וכן יהיה בעיות אתה תקוע