גלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי
-
אליהו אפשר גם לקחת בחשבון שיש נציגים שלא יודעים או מתעלים מהוראה שלא לעשות את זה,
כי זה החלטה של אחראים בחברה, כמו שכתבתה בגלל שדרך בזק הם מרוויחים פחות.ואז בעצם ביום שתצטרך אותם יכול להיות לך בעיה.
ויכול להיות גם שזה סתם נציג שרוצה בונוסים ולכן הוא מעוניין להעביר את התשתית דרכם.
הכל יכול להיות, אולי כדאי לבקש מהאחראי להשיג תשובה רשמית של החברה.
-
אין ספק שזה לא הוראה של הנהלת החברה שאם כן הם היו חוסמים את האפשרות הזו לנציגים שההיגיון אומר שאם החברה לא מסכימה לזה אז הנציג לא יכול לעשות את זה כמו שבאוטובוס שאי אפשר להטעין רב קו הנהג גם אם הוא מאד רוצה לעזור לך הוא לא יכול כי האפשרות חסומה לו וגם שבזק לא היו מציעים את זה. לדעתי מדובר סתם בנציג שרוצה בונוסים על זה שאתה עובר אליהם ויודע שבכל מקרה להפסיד ממך הוא לא יכול רק להרוויח
וחוץ מזה מה הכוונה ביום שתזדקק להם אתה לעולם לא אמור להזדקק להם בזק הם הכתובת היחידה -
תודה, רציתי לדעת שתי דברים:
- למה שאייס אכן יתנו אפשרות זו אם הם לא מרוויחים כלום?
- מה זה יוזר?
-
@צריכה-עזרה אייס עושים את זה משום שיש להם רווח על זה מבזק אבל פחות מאשר מה שיש להם מלקוח ולכן הם ינסו תמיד לשכנע את הלקוח לעבור
יוזר זה בעצם כמו המספר טלפון של קו האינטרנט כדי לקבל אותו מתקשרים לבזק ושואלים אותם מה המספר יוזר -
אתה כל כך בטוח בעצמך שזה על דעת הנהלת החברה כנראה שיש לך קשר עם אנשים מהנהלת החברה.
אתה גם בטוח בעצמך שאף פעם לא תצטרך, וכל זה מניסיון של חודשיםרק אומר לך מניסיון זה שנציג יכול כרגע לעשות את זה, לא אומר שזה הדעה של החברה (ייתכן ומשקולים אחרים הם לא חסמו את זה).
אני הייתי שומר את הביטחון הזה לעצמי.
-
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
ואגב אני מאד מרוצה מבזק אני כבר חודשיים עם בזק ובנתיים לא היה לי תקלה אחת כך שאני לא חושב שאי פעם תזדקקי לשרות מהם והכי חשוב בבזק הכתובות IP מחולקות נכון נתקלתי פעם אחת בלבד עם האימות של אני לא רובוט
כתובת האיפי זה קשור לספק אייס ולא לבזק כלל.
ודרך אגב, נקודה חשובה מאד!!!! מי שמזמין אינטרנט של נטפרי מספק נטפרי יש לו מיד אינטרנט מסונן, משא"כ בדרך שלך יש בתחילה אינטרנט פרוץ בבית! עד שמצליחים לסדר זאת עם אייס!!. ואם זה מתעכב מעצלות וכו', ח"ו! ראוי לא לפרסם דרך זו.
-
למה?? אם אתה מתקשר לאייס באותו זמן שאתה מזמין את החבילה מבזק אז מה הבעייה מגיע אילך הכל כבר מסונן
-
@mashav אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
ואגב אני מאד מרוצה מבזק אני כבר חודשיים עם בזק ובנתיים לא היה לי תקלה אחת כך שאני לא חושב שאי פעם תזדקקי לשרות מהם והכי חשוב בבזק הכתובות IP מחולקות נכון נתקלתי פעם אחת בלבד עם האימות של אני לא רובוט
כתובת האיפי זה קשור לספק אייס ולא לבזק כלל.
ודרך אגב, נקודה חשובה מאד!!!! מי שמזמין אינטרנט של נטפרי מספק נטפרי יש לו מיד אינטרנט מסונן, משא"כ בדרך שלך יש בתחילה אינטרנט פרוץ בבית! עד שמצליחים לסדר זאת עם אייס!!. ואם זה מתעכב מעצלות וכו', ח"ו! ראוי לא לפרסם דרך זו.
צודק ב100%
ניסיתי את זה ויום שלם לא הצלחתי להשיג נציג שידבר איתי,
אז עברתי בחזרה חברה -
אני לא מבין מה הקשר שאתם רוכשים בזק ורק כשהבזק מגיע מבקשים מאייס לשים סינון
פשוט מאד מייד כשמסיימים את השיחה עם בזק מחייגים לאייס לשים נטפרי ואז זה מגיע הביתה כבר מסונן ומוכן לשימוש
אני התקשרתי לאייס באותו יום שהזמנתי מבזק וקיבלתי ראוטר באותו רגע כבר היה לי נטפרי על המחשב לטכנאי לוקח יומים שלוש להגיע למה צריך לחכות שיתקין ואז לחייג לאייס אפשר לדבר עם אייס במקום ואז מקבלים לבית רשת מוכנה עם נטפרי -
רציתי לדעת האם מישהו מחובר לאייס חיבור מלא ולא עם בזק מכיון שעם בזק זה יקר באופן משמעותי . אם מישהו יודע את איכות השירות של אייס+ איכות הגלישה .
תודה -
איכות השרות = לצערי הזמני המתנה שם בטלפון ארוכים מאד מאד מאד כשעה וחצי המתנה בזמני עומס
איכות הקליטה = גם כשאתה מחובר לבזק חיבור מלא אתה עומד על ספק אייס אם אתה בנטפרי.. כי אין לבזק נטפרי
רק שההבדל הוא שאם אתה עושה את השרות דרך בזק הם מטפלים לך בבעיות גם אם הבעיות קשורות לאייס
ואם דרך אייס אז השרות לא טוב כי הזמנים ארוכים אבל לא אמורים להיות הבדלים בקליטה -
השאלה כמה בעיות יש כי כרגע אני בבזק חודש ולא היו אף פעם בעיות. אז השאלה כמה תקשורת יש איתם?
-
לא צפוי שיהיה בעיות אבל קח בחשבון שבמידה וכן יהיה בעיות אתה תקוע
-
@אליהו-התלמיד-חכם למה להכניס ראש למיטה חולה?
לחכות שעות כדי להצטרף
לשלם מחיר הכי יקר בשוק
והכל למה? -
לחכות שעות מה אתה מתכוון למי בזק עונים תוך דקה שתיים
וגם זה למי שמעוניין לעבוד עם חברה נורמלית עם אותו תשלום והוראת קבע של הטלפון הביתי -
@a0533057932 אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@אליהו-התלמיד-חכם למה להכניס ראש למיטה חולה?
לחכות שעות כדי להצטרף
לשלם מחיר הכי יקר בשוק
והכל למה?יש חיסרון גדול בשוק הסיטונאי. אתה עלול ליפול בין הכיסאות- הספר זורק אותך לתשתית והתשתית לספק וחוזר חלילה. אני נתקעתי פעם עם 019 כמה ימים ללא שיחות טלפון [הטלפון שלי על האינטנרט] וללא אינטרנט כי כל אחד זרק אותי לשני. ברגע שזה במקום אחד אין את הבעיות האלו
-
@aiib עדין אין לך שיחות טלפון ואתה עדין בין שני אנשים
אולם לכל מי שמוכן לשלם את המחירים של בזק לבאנדל הפוך
ולקחת בחשבון שבמקרה ואייס למשל יניחו אותו על רשת רגילה יקח לו שעות במקרה הטוב לתפוס אותם מוזמן ללכת לשם -
@a0533057932 אמר בגלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי:
@aiib עדין אין לך שיחות טלפון ואתה עדין בין שני אנשים
נכון ששיחות טלפון אין [אא"כ אתה משלם לבזק גם על השיחות] אבל במקום להיות על 3 חברות אתה רק על 2 שעיקר הבעיות הם באינטרנט ובשיחות אין בעיות.
אולם לכל מי שמוכן לשלם את המחירים של בזק לבאנדל הפוך
לפעמים זה שווה
ולקחת בחשבון שבמקרה ואייס למשל יניחו אותו על רשת רגילה יקח לו שעות במקרה הטוב לתפוס אותם מוזמן ללכת לשם
בזה אתה צודק
-
לא הבנתי מה הולך פה וזה נראה שאתה מתכתב עם עצמך אני לא רואה את השם של מי שמגיב לך למה פשוט תעלה הכל לפוסט אחד
מה שכן אני יכול להגיד לך שלעולם לא תזדקק לאייס רק לבזק משום שבזק היחידים שדואגים לך גם על תקלות שקשורות לאייס כל עוד כל התשלום לבזק כל השרות מבזק ללא יוצא מן הכלל גם דברים שקשורים לאייס -
@אליהו-התלמיד-חכם בנקודה אחת צודק @a0533057932 שאם אייס שמים אותך על שרת שלא מסונן לא יעזור לך לפנות לבזק לכאורה. כי מבחינת בזק הספק שלך הוא אייס והספק עובד. זה שסיכמת עם אייס שיתנו לך יוזר של נטפרי לא מחייב את בזק כי זה לא רשום אצל בזק.