פרסומות באתר "כל רגע"
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@נטפריס אמר בפרסומות באתר "כל רגע":
@יותר אמר בפרסומות באתר "כל רגע":
נ.ב. חשבתי שהתחושה הזאת היא שלי בלבד, אבל האשכול הזה, ועוד כמה בפורום, הוכיחו לי שלא
תוכל לתת דגש מה באשכול הזה בלבד חיזק לך את התחושה?
המלל של הנציגים ש@אפשוטער-יוד ציטט או מה שנכתב פה ?המלל שצוטט
אם המדיניות לחסום פרסומות, אז למה ענו בהתחלה שזה בגלל פרסומות לא ראויות?
חוץ מזה, שאין מדיניות של נטפרי לחסום פרסומות, והרבה אתרים יוכיחו על כך
התשובה של "אין לנו דרך, בכל מקרה..." מביעה חוסר נכונות לעזור ללא סיבה -
@magicode אמר בפרסומות באתר "כל רגע":
אני אגיב לך תגובה בשלוף לא מחייבת.
בוא נתחיל מזה שהאתר המדובר הוא אתר מאוד בעייתי. בא נגדיר את זה ככה "אתר שעדיף שיהיה חסום".
ואני גם לא יודע אם זה לא יקרה יום אחד.
לכן חסימת הפרסומות באתר הזה מאפשרת איך שהוא להחזיק את הראש של האתר הזה מעל המים.וזה מצטרף לחסימות מהסוג שאתה אומר עדיף שיהיה חסום כבר ככה אין כמעט לאף אחד תועלת מזה שזה פתוח.
אז אולי במקום לחסום
לשים את הדברים הבעייתיים על השולחן ולגרום לכך שגם מי שלא נמצא בנטפרי שלא ייכשל עם תכנים בעייתיים?! -
@אפשוטער-יוד זה נשמע מתחילת האשכול שיש לך יד ורגל עם מה שקורה באתר.
אז אם ככה, אני מאוד מתפלא על התום של שאלה, אתה מכיר את הפרסומות? הם היו נכנסים להמודיע/המבשר/יתד?
ואם תאמר שיש הרבה דברים שלא היו נכנסים, יש שתי תשובות בדבר:
א. הם נצרכים במידה זו או אחרת (כמו למשל החדשות ולכן האתר פתוח), לא מדובר בפרסומות נטו.
ב. הם לא באתר חרדי המיועד לחרדים ומתיימר להיות פתוח בכל סינון כולל בסינון היוקרתי ביותר מבחינת איכות. -
תחושה של זלזול, התנשאות, ופטרונות
הרשיתי לעצמי להתפרץ
ועוד
ממש, עוד מעט צריכים טיפול רגשי, 'נפגעי נטפרי'.
אני הלכתי היום למכולת, והמלפפון חמוץ הוציא לי לשון, בכוונה! דווקא הוא עושה לי את זה!, הוא לא מסכים להיות מלפפון במלח.
נטפרי הוא מוצר, והוא מורכב בדיוק ממה שמי שיצר אותו הכניס בו. מי יאמר לו מה יעשה ומה יפעל? (ספוילר: גדול"י)
וככזה, אתה גם יכול לעבור לידו בחנות ולהמשיך הלאה. מי ביקש ממך לקנות אותו?**
אני מסתכל מהצד ושואל את עצמי איפה נטפרי ואיפה ה'מתחרים' מבחינת שירות
ומענה בנוגע לחסימות, והתייחסות בכלל.והיו"ר בכבודו ובעצמו משיב עוד באותו היום על 'שאלות' מתריסות.
ככה זה תמיד, כשאתה נחמד, ואתה משדר מלמטה למעלה
יש כאלו שמשתכנעים בכך.הכי אני נהנה מזה שבנאדם בטוח שהוא מבין הכי טוב, והמדיניות הזו טעות פטאלית, והדבר ההוא צעד שגוי, והמהלך השלישי קטסטרופה.
כולם יודעים הכל. -
@מעלה-ומוריד התגובה שלך חריפה ופוגענית.
@יותר מצפה הרבה מנטפרי דוקא בגלל ההיכרות איתם.
גם הפגיעה מתעצמת כשחברה מתייחסת אליך כאחרון לקוחותיה בו בזמן שאתעה לקוח ותיק ופטריוט.
זלזול התנשאות ופטרונות זה כאב, וזה לא משהו שאתה יכול למחוק ע"י השוואה לחברה אחרת או לדאעש -
@נטפריס אולי בגלל ש@מעלה-ומוריד ורבים נוספים לעולם לא נתקלו בכזאת הרגשה
-
רק דברים כהווייתם.
אינני יודע מיהו יותר וממילא אינני מתכוין לפגוע בו. ואני גם לא מדבר על משתמש ספציפי.מה שאין כן נטפרי, כולם יודעים מי הם.
ואני, לא רק שלא חשתי כך מעולם, וגם לא שמעתי ממישהו בסביבתי הקרובה והנטית,
אלא אינני מבין כלל וכלל על מה התלונה.
וכאמור.
מה גם שיש משתמשים שזה ההובי שלהם, להתלונן על נטפרי ולהסביר כמה נטפרי מרחיקה משתמשים. (מה שכולנו רואים שנכון כמובן)@נטפריס אמר בפרסומות באתר "כל רגע":
גם הפגיעה מתעצמת כשחברה מתייחסת אליך כאחרון לקוחותיה בו בזמן שאתעה לקוח ותיק ופטריוט.
בהחלט! אבל לגבי זה -
זלזול התנשאות ופטרונות זה כאב, וזה לא משהו שאתה יכול למחוק
אני לא רואה כאן זלזול התנשאות ופטרונות. ריבונו של עולם. אולי גם דיקטטורה ומונרכיה והון שלטון.
סך הכל ענייניות של נציג, שלא תמיד יודע ואף פעם לא אמור לנמק לכל לקוח את סיבותיה האידיאולוגיות והפיננסיות של החברה.אנשים שוכחים שזה מוצר, ולא חלה חובה חוקית לרכוש אותו.
ע"י השוואה לחברה אחרת או לדאעש
-
@יותר דוקא במקרה הזה קשה לראות את הבעיה שאתה אומר.
בהתחלה אמרו שהיו פרסומות לא טובות, לבסוף אמרו שאין דרך לדעת בדיוק אלו פרסומות לא טובות היו ולבקש את הסרתן.
הוסיפו לזה שכעת שזה כבר חסום קשה להאמין שיש מה לשאת ולתת כי מלכתחילא מסתכלים בנטפרי בעין חשדנית על פרסומות.
אמנם הוספתי פרשנות, אבל זה מראה שלא תמיד דברים סתומים וקצרים זה פטרונות והתנשאות, אני חושב גם שהעובדים חוששים לדבר כי הם לא יכולים לקחת אחריות - הם סה"כ עובדים, לכן עונים בכמה שפחות הרחבה אבל משתדלים לטובת הלקוח לרמוז על העובדות כפי שנראה להם. -
@מעלה-ומוריד אני אישית חשתי וגם קיבלתי תחושות דומות מכמה וכמה אנשים.
ייתכן שהתקשורת שלך עם נטפרי מסתכמת בדברים רגילים ולכן לא הייתה הזדמנות וייתכן וגם נראה לי ככה שגם המקרים האלו עליהם נסובים התלונות הם נדירים. אני מסכים שבמקרה הזה קשה להסיק מסקנות, תמיד תמיד מדיניות זה משהו עמום ולא שייך בזה שקיפות יתירה. -
אז אם ככה, אני מאוד מתפלא על התום של שאלה, אתה מכיר את הפרסומות? הם היו נכנסים להמודיע/המבשר/יתד?
א. הם נצרכים במידה זו או אחרת (כמו למשל החדשות ולכן האתר פתוח), לא מדובר בפרסומות נטו.
ב. הם לא באתר חרדי המיועד לחרדים ומתיימר להיות פתוח בכל סינון כולל בסינון היוקרתי ביותר מבחינת איכות.אז ככה אין לי יד ורגל באתר
אני רק מפרסם שמעוניין לחשוף את פרסומותיו לכמה שיותר קהל
אם נטפרי למשל היו מאפשרים לשים כאן את הפרסומות שלי היה פנטסטי
או בגוגל כמו שהיה פעם...
אבל היות שזה לא אפשרי אני צריך לחפש את האופציות לפרסם לקהל החרדי וקהל גדול מתוכם נמצאים בנטפרי
ועל כן כשנטפרי סוגר פרסמות באתר מסוים זה פגוע באפקטיביות של הפרסום
מכיוון שאני מפרסם הרבה אני נמצא בקשר עם מנהלי האתר ואוכל לבקש מהם להוריד פרסומות שגורמים לפרסומות להיות חסומות בנטפרי כי במקרה הזה זה פוגע גם בהם כי גם הם רוצים שהפרסומות שלהם ייחשפו כמה שיותר...
אם מישהו יש לו רעיון לפלפורמת פרסום חלופי ואטרקטיבי אשמח מאוד לשמוע... -
@אפשוטער-יוד יש את הפורום של פרוג לעניןת דעתי אפשר לפרסם שם...
-
אני מנסה להבין אם יש בעיה בפרסומות אז למה יש באתרים מסוימים ובעיקר בחיפוש גוגל פרסומות של נטפרי?
איפה ואיפה? -
@אפשוטער-יוד אמר בפרסומות באתר "כל רגע":
ב. הם לא באתר חרדי המיועד לחרדים ומתיימר להיות פתוח בכל סינון כולל בסינון היוקרתי ביותר מבחינת איכות.אז ככה אין לי יד ורגל באתר
אני רק מפרסם שמעוניין לחשוף את פרסומותיו לכמה שיותר קהל
אם נטפרי למשל היו מאפשרים לשים כאן את הפרסומות שלי היה פנטסטי
או בגוגל כמו שהיה פעם...
אבל היות שזה לא אפשרי אני צריך לחפש את האופציות לפרסם לקהל החרדי וקהל גדול מתוכם נמצאים בנטפרי
ועל כן כשנטפרי סוגר פרסמות באתר מסוים זה פגוע באפקטיביות של הפרסום
מכיוון שאני מפרסם הרבה אני נמצא בקשר עם מנהלי האתר ואוכל לבקש מהם להוריד פרסומות שגורמים לפרסומות להיות חסומות בנטפרי כי במקרה הזה זה פוגע גם בהם כי גם הם רוצים שהפרסומות שלהם ייחשפו כמה שיותר...
אם מישהו יש לו רעיון לפלפורמת פרסום חלופי ואטרקטיבי אשמח מאוד לשמוע...פעם הייתה פרסומת של נטפרי שאפשר לפרסם דרכם [אני כבר לא זוכר פרטים נוספים] אולי שמישהו כאן ירחיב בזה יותר
בהצלחה