לינק שנשלח אליי בהאנגהוט נחסם כקובץ שפורסם לציבור... לא מוגזם?????
-
שאלה של אחד לא מבין יותר מידי. איך זה עובד החסימה הזאת? איך נטפרי יודעים שהקובץ כן התפרסם במקום ציבורי או לא? ומה זה בדיוק מקום ציבורי?
@חיים-כהן לגופה של שאלה הרבה פעמים, הקובץ כן מתפרסם לציבור גם בלי ידיעתך.
ואגב, אם כוונת @נטפריס היא שכל קובץ שמופיע בהנגאוסט הרי הוא כנתפרסם בציבור, אני מבין מאוד את הדבר. שלא נדע, יש קבוצות ענק בהנגאוסט שולחים שם לינקים ל..... ואכמ"ל -
@מאןדהו כל קישור שהועבר באמצעות האנגאאוטס (כמובן מתוך רשימת אתרים מסויימים שמשמשים לשיתוף קבצים, ולא קישור מ-JDN נניח...), יחסם אוטומטית בשל עובדת פרסומו.
-
@חיים-כהן אמר בלינק שנשלח אליי בהאנגהוט נחסם כקובץ שפורסם לציבור... לא מוגזם?????:
@נטפריס לא זכיתי להבין...
מדובר בהאנגהוט פרטי לחלוטין, ולא בקבוצה או משהו.
טכנית, איך בדיוק הוא נחסם..? זה המייל הפרטי והאישי שלי
אף אחד לא אמור לסנן לי את המייל שלי אישית.זה לא המייל זה צ'אט, וזה שגוגל שמו אותו בצד המייל לא הופך אותו למייל.....
עצם זה שזה פתוח זה חידוש, הרי לא פותחים וואטסאפ ולא מסנג'ר וכו'. יש סינונים שהכל חסום.
מי שצריך לשלוח תמונות אישיות יכול לעשות זאת דרך המייל.
טעות זו הביאה לחוסר הבנה למה הצ'אט נחסם במסלול מייל בלבד, אבל שוב אין לזה קשר למייל. -
@חיים-כהן האם מדובר על קישור לגוגל דרייב? ייתכן שהוא הגדיר את השיתוף כשיתוף ציבורי, ולכן זה נחסם, ולא בגלל המעבר דרך ההנגהאוטס.
מעבר דרך הנגהאוטס לכאורה לא אמור לחסום. -
@dLive אתה אומר מידיעה? או מסברא?
-
@נטפריס אמר בלינק שנשלח אליי בהאנגהוט נחסם כקובץ שפורסם לציבור... לא מוגזם?????:
זה לא ממש פרטי, יש קבוצות גדולות.
הוא מדבר על שליחה בפרטי. לא לקבוצה.
צריך לעבוד על זה מבחינה טכנית להפריד בין אישי לקבוצה. מבדיקה שלי בהקלטת תעבורה, זה נראה שיש הבדל בין אישי לקבוצה. (בקבוצה זה עובר דרך כתובת שמתחילה ב https://hangouts.google.com/webchat/u/0/_) -
קובץ דרייב שנשלח בהנגאוט נחסם גם אם נשלח לאדם אחד
למה זה אני לא יודע אבל זאת המציאות -
@ר-חיים כי העובדה ששלחת קישור מעידה על זה שהוא משותף...
תוכל לקרוא כאן על ההבדל בין שיתוף ציבורי לפרטי. -
@משרדי אמר בלינק שנשלח אליי בהאנגהוט נחסם כקובץ שפורסם לציבור... לא מוגזם?????:
@חיים-כהן
אין דרך להפריד בין קבוצות לגיטימיות, לבין כאלו שלא. ולבין קבוצה, לצ'אט פרטי. -
@dLive הדברים בלינק שהבאת לא כל-כך מעודכנים...
כיום, גם אם אתה מגדיר בהגדרות השיתוף שכל מי שיש לו את הקישור יכול להציג, הקובץ נפתח בנטפרי, כל עוד הוא לא פורסם במקום ציבורי. וכאן הנושא הוא מה בדיוק מוגדר מקום ציבורי, ומהו מקום פרטי.
עריכה: עדיין יש הבדל בין שיתוף פרטי לבין שיתוף ציבורי. שבשיתוף פרטי, גם אם הלינק פורסם במקום ציבורי, הוא לא נחסם.