אנדרואיד בנטפרי
-
@chv אני מדבר על סלקום
(אני לא רוצה לדבר על פרטנר) -
אני עכשיו בשדה אילן, וזה המהירות שהוא נותן
-
@a0533057932 ניסיתי בסלקום, פרטנר, הוט מובייל ופלאפון. פלאפון היחידים שמציגים ביצועים יפים, עם 10 מגה בדר"כ, ולעיתים מגיע עד קרוב ל30.
על 100 מגה בחיים לא שמעתי, ולא ראיתי בשום מקום, זה היה עכשיו או בתחילת הדרך של דור 4, כשבקושי היו משתמשים והיה אפשר לקבל מהירויות יפות? -
@חיים-כהן איזה אינטרנט, סלולארי? כתוב ספק בזק?!
-
@mashav אמר באנדרואיד בנטפרי:
על 100 מגה בחיים לא שמעתי, ולא ראיתי בשום מקום, זה היה עכשיו או בתחילת הדרך של דור 4, כשבקושי היו משתמשים והיה אפשר לקבל מהירויות יפות?
http://forum.netfree.link/topic/5350/סים-כשר-פרטנר-דיווחי-משתמשים-על-עומס-וכדו/144
-
@Chocolate גם עכשיו זה ככה בסלולר אצלך?
-
-
@mashav אמר באנדרואיד בנטפרי:
@חיים-כהן איזה אינטרנט, סלולארי? כתוב ספק בזק?!
אני עכשיו שם לב...
הבדיקה בוצעה מטאבלט עם סים של 019 בגלישה מהסים...
למה באמת כתוב בזק?אגב, בדקתי עכשיו שוב, והמהירות יותר גבוהה מאתמול בלילה, אך עדיין משום מה כתוב בזק...
8
-
@חיים-כהן זה מענין, אבל ברור שזה על רשת סלולרית לפי מהירות ההעלאה.
וד"א אצלך זה הגיוני כי בודאי האנטנות משועממות שמה....
ועוד משהו, הפינג מאד ארוך, תבדוק את זה, -
בני ברק על הבוקר (7:06 AM)
חזון איש - רבי עקיבא
מחשב נייד מודם סלולרי פנימי
פלאפון (תמיד כתוב בזק כשזה סלולרי ממחשב)76 מגהביט הורדה
https://www.speedtest.net/my-result/d/ab0a317c-c0d6-4a16-ab6e-7ff901033b1a
-
@chv מענין, לצערי אני לא זכיתי לחוות את זה אף פעם בשום חברה ובשום מקום, אולי זה בזכות המודם הפנימי? גם בסמארטפונים לא ראיתי את זה.
-
מה שהכי מוזר אצלי זה העובדה שעל אף שבמספרים מהירות ההורדה גבוהה, בתכלס זה ממש לא כך... יישום/קובץ של 30MB לוקח להוריד מעל דקה! ובחישוב פשוט עולה שאם מהירות הגלישה היא בממוצע 30mb, הקובץ היה אמור לרדת בסביבות ה-10 שניות לכל היותר...
-
@חיים-כהן תמיד ההורדה בפועל זה בערך 15 אחוז ממהירות ההורדה.
ז"א שאם יש לך 30 מגה תוריד בערך 4-5 מגה בשניה.
זה כך גם בקווי. -
@park לא קראת מה כתבתי...
-
@park @חיים-כהן המהירות נמדדת במגה ביטים, והקבצים במחשב במגה בייטים, כל בייט הוא 8 ביטים, וזה ההסבר הפשוט שלוקח פי שמונה זמן ממה שחשבת שיקח.
גם הרבה פעמים השרת שממנו אתה מוריד יותר איטי ממהירות הגחישה שלך.
עוד נקודה חשובה, ההבדל במהירות ההורדה, בין מהירות גבוהה לגבוהה הרבה יותר, משנה בעיקר בשביל הורדות גדולות, וכמעט לא מורגשת בגלישה רגילה, מה שכן משנה מאד לגלישה הוא הפינג, ואני לא מבין למה כל מי שמדבר על המהירות שלו לא מתייחס לנקודה חשובה זו.
-
@mashav אתה חוזר על אותה הטעות של park ?
אני יודע שכל 8mb שווה להורדה של 1MB.. וזה בדיוק מה שכתבתי..
אתם ממהרים "להסביר" איפה נראה לכם שאחרים טועים, עוד לפני שקראתם מה הם כתבו...אז אסביר: אני עם מהירות ממוצעת של 30mb.. דהיינו שאמור לרדת לי בפועל בסביבות 3-4MB בשניה. כך שקובץ ששוקל 30MB אמור לרדת תוך 8-10 שניות בלבד, ובפועל זה לוקח דקה-דקה וחצי....
-
@חיים-כהן אז על זה יש את התשובה השניה... ככה זה גם בהורדה מג'ימייל דרייב וכדו'?
-
חוזר לנושא המקורי
אפליקציית גימייל לא עובדת לי ולא חשבון כרום (סינכרון סיסמאות ודרייב) ישלמישהו פתרון?
תודה -
@iba ROOT
-
@iba אמר באנדרואיד בנטפרי:
חוזר לנושא המקורי
אפליקציית גימייל לא עובדת לי ולא חשבון כרום (סינכרון סיסמאות ודרייב) ישלמישהו פתרון?
תודהתסביר קצת יותר באיזה מכשיר ?