הורידו מהוויקי את רשימת המחירים
-
היה בעבר טבלאות מאוד מסודרות בוויקי השוואת מחירים מאוד ברורה שהקל מאוד על הלקוחות, משום מה הורידו את זה, חבל מאוד, זה היה מאוד יעיל.
אולי אפשר להחזיר את זה ? -
@רמיזא
@shraga אמר בלמה מחקו את דף השוואת מחירים???:אני מחקתי אותו, כי עד לזמן שמחקתי אותו התנדבתי לבדוק מול הספקים את המחירים העדכניים ולשמור על הדף מעודכן, זה נמאס לי באיזשהו שלב. דף כזה במצב שהמחירים לא מעודכנים עדיף שלא יהיה כלל.
-
@מעמד אמר בהורידו מהוויקי את רשימת המחירים:
@רמיזא
@shraga אמר בלמה מחקו את דף השוואת מחירים???:אני מחקתי אותו, כי עד לזמן שמחקתי אותו התנדבתי לבדוק מול הספקים את המחירים העדכניים ולשמור על הדף מעודכן, זה נמאס לי באיזשהו שלב. דף כזה במצב שהמחירים לא מעודכנים עדיף שלא יהיה כלל.
אני מבין אותך,
ובכל זאת אני חושב שלא צריכים לבדוק כל הזמן את המחירים עם הספקים, אפשר להוסיף הערה, שאין אחריות על המחיר, או להוסיף מעודכן לתאריך (...), ולדעתי מחובת הספקים לעדכן שינויים במחירים, זה הרי לטובתם,הדבר הזה שאין את הטבלה הזאת מקשה מאוד על מצטרפים חדשים או כאלו שמעונייים לבדוק אופציות אחרות, אתה מוזמן לבדוק למי מהספקים יש בכלל אתר אינטרנט, הכל רק טלפוני חוץ מיוסי תקשורת ו-019 אין לאף אחד אתר .
-
-
לדעתי אפשר לתת את אחריות העריכה לאחד מהסוכנים ותמורת אחריות זו הוא יהיה שם מפורסם בתור סוכן יחיד