מתי נחסם הקובץ בגוגל דרייב
-
שאלה לגבי המדיניות של נטפרי על קבצים אישיים בגוגל דרייב.
יש לי סרטון של חתונה.
כמובן שזה לא עונה על הכללים של נטפרי, אבל אני רוצה לשתף אותו רק עם קרובי המשפחה.באם אני אבחר בשיתוף אנשים ספציפיים, (ולא קישור פתוח לכולם) זה ייחסם מתישהו?
-
@מטעמים לכאורה לא
-
-
ראה כאן ביתר פרוט
http://wiki.netfree.link/wiki/שיתוף_והעברת_קבצים_בנטפרי#_Google_Drive -
@מטעמים באופן בסיסי, שיתוף פרטי, ישאר פתוח בוודאות. שיתוף לכל מי שיש לו את הקישור, גם אמור להשאיר את זה פתוח כל עוד הקובץ לא התפרסם. אלא שבדרך כלל קורה בזה תקלות, שאחד בטעות "מפרסם" את הקישור. (לדוג' אם מדביקים את הקישור בדף הכתובת, ולוחצים על חיפוש גוגל של הקישור, ולא על כניסה לקישור, הקובץ "מתפרסם" ונחסם.)
-
לא רוצה לסטות מהנושא יותר מדי.
האם יש הבדל איזה סוג קובץ זה?
האם יש היגיון שתמונה תיחסם אם פורסם לציבור, היה יותר נכון שישלח לבדיקה אנושית אוטומטית כמו בכל תמונה.
אני חושב שרק סרטון או קובץ שמע יכול להיות בעייתי בקובץ שפורסם השאר כמעט לא שכיח ולא נכון להקשות על המשתמשים.
אני כותב את הדברים חלקם ללא ידיעה האם יש הבדל או לא, מתוך ניסיון בקבצים שונים שלפי דעתי לא אמורים להיחסם גם אם מופצים ציבורית. (דוגמא apk אני חושב שאם האפליקציה לא חסומה זה יעבוד ואם לא לא יעבוד, ייתכן שבמקרה הזה ייתכן כן נזק לקחתי דוגמא מזווית ראייתי).
במחשבה שניה, כל אתר שחסום הנטפרי לכאורה אין מניעה שהקבצים יהיו חסומים אלא ישלחו לבדיקה, קובץ pdf גם אם עלה לכיכר השבת יכול להיות מסונן כמו כל אתר אחר, כמובן שמצריך לכאורה שינויים ולא ישתנה ברגע, אבל לא רוצה לסטות יותר מדי -
@by6199 בדיוק כמו שאמרת, מה שקורה אחרי שקובץ מתפרסם לציבור, זה שזה הופך להיות בדיוק כמו הכללים הרגילים של האינטרנט. דהיינו, תמונה נבדקת אוטומטית. הסרטה, שמע, וקובץ apk (יכול להיות בקובץ כזה בעיות רבות) ניתן לשלוח לבדיקה. כמו כל הסרטה והקלטה באינטרנט.
-
@מאןדהו לא נכון.
קובץ מפורסם לציבור לא נבדק אוטומטית.
צריך בקשה עם נקודה.
אני מדבר על תמונות או כל מה שלא חייב בדיקה אנושית שלא ייחסם אלא יהיה כמו דרייב רגיל שעובר סינון למי שמוגדר סינון תמונות וכו'. -
@מאןדהו גם אם לא פורסם בציבור, אם זיהו מספר הורדות הוא נחסם, מנסיון בתמונות חתונה משפחתית, ובפניה פתחו לו אבל כתבו במפורש שאם יהיו עוד כמה הורדות יחסם.
-
יש ארכיון תורני ציבורי שאני משתמש בו רבות.
כבר כמה פעמים הוא נבדק ונפתח, וכל פעם נחסם מחדש.
בגלל ההורדות?
מה הפיתרון? -
@מ-פינחסי ניסית לברר מול מערכת הפניות?
-
@mashav את האמת שלא...
קפצתי על האשכול פה לבדוק אם מישהו נתקל בבעיה כגון זו