עדכון אפליקציה
-
בס"ד
יש אפליקציה שנקראת BetaMidrash עם אייקון מרובע כחול עם אות B לבנה בתוכו (כיום אני כבר לא רואה אותה בחנות גוגל).
משום מה למרות שיש לי אינטרנט אני לא מצליח לעדכן את הספריה שלה, מישהו יודע אולי למה?
אני משתמש בסים של 019 נטפרי פלאפון מסוג סמסונג יאנג.
גם במחשב בתוכנה שמדמה לאנדרואיד שניתן להפעיל דרכה אפליקציות זה לא מצליח לעדכן לי את הספריה.
בפלאפון אחר של חבר כן הצלחתי לעדכן את הספריה ככה שזה לא בעיה באפליקציה עצמה.
במידה ולא יהיה מידע למישהו פה איך אני יכול לסדר את זה אשמח אם יש למישהו את הספריה של האפליקציה, שישלח לי אותה.
בתודה -
שלח פניה במערכת הפניות.
-
בס"ד
אוקיי, תודה.
אבל אני לא בטוח שזה קשור לנטפרי לכן העליתי את השאלה פה אם מישהו נתקל בזה או יודע משהו. -
@יהודה-1 תעשה גם הקלטת תעבורה (יש שם הסבר איך עושים)
ותבדוק אם יש חסימה כל שהיא, תוכל גם לצרף אותה לפניה שיראו אם זה קשור לנטפרי או לא -
@מעמד
קצת בעייתי לעשות הקלטת תעבורה בטלפון אבל אולי אני יעשה הקלטה תעבורה על התוכנה שמדמה אנדרואיד במחשב ואולי זה יעזור להם.
תודה בכל זאת -
@יהודה-1 אין בעיה
אתה מדלי הקלטה בדפדפן של המכשיר
עובר לאפליקציה התקועה
חוזר לדפדפן ושומר את ההקלטה -
@a0533057932
אולי זה אפשרי אבל בנתיים ביקשו ממני לעשות הקלטה על המחשב אז עשיתי להם על המחשב אני מקווה שזה יעזור.
בכל אופן אם יש למישהו ROOT על הפלאפון ויש לו את האפליקציה אני מאמין שהוא יוכל להעתיק את התיקייה של הספריה ולשלוח אלי ואז זה יהיה יותר פשוט -
בס"ד
אני יודע שאפליקציה זאת לוקחת את הנתונים שלה מאפליקציית ספריא למי שמכיר.
אני חושב שאפליקציית ספריא נותנת להוריד את מסד הנתונים שלה, אם מישהו יודע איפה אני אצטרך לשים אותו בפלאפון בשביל שזה יעבוד לי במידה ואני אצליח להוריד אשמח לדעת.
בתודה
יהודה