גוגל עולם לא מראה רחובות בנטפרי
-
-
@אריה-דבי-עלאי אמר בגוגל עולם לא מראה רחובות בנטפרי:
@a0533057932 בגלל שרואים שם אנשים?
לא מדוייק.
בתמונות שיש אנשים אפשר לעשות סינון, אלא כיון שהצורה של התמונות הוא בתלת מימד, ויש תמונות אסורות שמצפרפות רק עם עוד כמה תמונות -
אולי כדאי שנטפרי יעשו השקעה לפתוח את זה כי זה יכול להביא תועלת מרובה.
-
@פלורידה מדויק
יש בעיה שכל רחוב מורכב ממאות ואלפי תמונות וזה גורם לעומס בלתי נסבל על בודקי התמונות
בנוסף יש את הבעיה שיש תמונות שרק צירוף של 2 ביחד בעייתי (אבל זה אחרי שפותרים את הבעיה הראשונה) -
שום סינון בעולם שמשתמש עם סינון אנושי, לא יכול לפתוח את זה, כי בכמה דקו' שימוש ישלחו מאות אלפי תמונות לבדיקה, וזה לא יגמר לעולם...
סינון שזה פתוח והוא מצהיר שהוא משתמש עם סינון אנושי, הוא שקרן, כי טכנית זה לא הגיוני.. -
כל האדריכלים וכדו' שצריכים את זה מאד, יכולים להתאסף ולשלם על עובד מיוחד שיעשה סיור וירטואלי בכל הארץ, אחרי סיור אחד, ניתן לעקוב אחרי שינויים בקלות.
-
עיין כאן ותראו מה שדיברו ע"ז כבר
http://forum.netfree.link/topic/7547/הצגת-תמונת-רחוב-בgoogle-maps -
יש היום טכנולוגיות חדישות שמזהות אנשים בתמונות,
לדוגמה: https://teachablemachine.withgoogle.com/זיהוי עצמים בתמונות, זה טכנולוגיה די ותיקה. אבל בשנים האחרונות היא השתפרה מאוד ויש לה יכולת דיוק של כמעט 100%.
(מערכות ההגנה וההתראה של רכבים וכן הפיתוחים של הרכבים האוטונומיים שיפרו את זה מאוד)@magicode אולי אפשר להכניס את זה, שבאופן גורף התמונות עם דמויות יהיו תמיד מפוקסלות וכך יוכלו לפתוח את התמונות האחרות ללא בדיקה אנושית.
השאלה כמה נטפרי ירצו להשקיע בפיתוח כזה? -
@מטעמים
זה היה קיים מזמן הטכנולוגיה הזאת עוד בזמן שאני העלתי את הרעיון של נטפרי בפרוג זה היה קיים.
למעשה זה רלבנתי אבל לא למטרה שאתה מתעד אליה.
אני לא יכול לפרט כדי לא לתת רעינות אבל מהכרת המציאות זה לא פיתרון.
מה שכן אפשר להשתמש בזה כדי להגביר את הבטיחות. -
@magicode אמר בגוגל עולם לא מראה רחובות בנטפרי:
@מטעמים
למעשה זה רלבנתירלוונטי*
(סליחה מראש, פשוט הפריע לי בעיינים) -
@מטעמים
טכנולוגיות אלו גם מותאמות לא לזהות פרסומות כבני אדם גם אם יש בהן תמונות של אנשים. נטפרי, לעומת זאת, כן חייב לסנן פרסומות רחוב שיופיעו בתמונות.
בנוסף גם אמרו בעבר שתמונת בן אדם יכולה להיפרס על שתיים או יותר תמונות של תצוגת הרחוב ורק בהינתן ההרכב המלא של התמונות ניתן לזהות שיש בן אדם בתמונה.אני בעד שיפתחו משהו, אבל זה לא כל כך טריוויאלי.
-
בנתיב זה פתוח
ואיפה שיש אנשים רואים קוביה לבנה
אבל זה לא תמיד עובד -
למעשה זה רלבנתי אבל לא למטרה שאתה מתעד אליה.
אני לא יכול לפרט כדי לא לתת רעינות אבל מהכרת המציאות זה לא פיתרון.חבל שאתה לא יכול לפרט...
תודה בכל אופן על המענה הזריז.
-
@mתושלח אמר בגוגל עולם לא מראה רחובות בנטפרי:
@מטעמים
למעשה זה רלבנתירלוונטי*
(סליחה מראש, פשוט הפריע לי בעיינים)@mתושלח
*מתושלח
(סליחה מראש, פשוט הפריע לי בעיינים)
-
@GYM אמר בגוגל עולם לא מראה רחובות בנטפרי:
@mתושלח אמר בגוגל עולם לא מראה רחובות בנטפרי:
@מטעמים
למעשה זה רלבנתירלוונטי*
(סליחה מראש, פשוט הפריע לי בעיינים)@mתושלח
*מתושלח
(סליחה מראש, פשוט הפריע לי בעיינים)
אני יותר מאשמח אם תארגן לי אפשרות להשתמש בשם המשתמש הנ"ל...
מה לעשות, תפוס כבר.