טאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen
-
@כתיבה-יוצרת אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
אז מה הקריטריונים של עובד או לא עובד? קצת מבלבל
אין שום קריטריונים... זה פשוט לא עובד.. כנראה אנחנו לא מדברים על אותו הדבר....
אני עם טאבלט אנדרואיד עם וייפרי, ולא עובד חשבון גוגל.
@mתושלח איך בדיוק אצלך עובד??
-
@חיים-כהן אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
איך בדיוק אצלך עובד??
כי אין לה וויפרי. זה למה.
@חיים-כהן אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
אולי מכאן תצא קריאה לר' @magicode על הוספת האנגהוט לחנות היישומים הייעודית של נטפרי.
הנגאאוטס במחשב יש צד לחסום, ואתה רוצה אותו כאפליקציה?
-
@מעלה-ומוריד שאלתי את @mתושלח וענית בלשון נקבה...
שאלתי למה לי לא עובד ולו כן עובד...
אגב, זה שיש כמה שמיותר להם האנגהוט, זו לא באמת סיבה לחסום אותו...
אין וואצפ, לפחות יש האנגהוט... גם את זה תחסום בגלל כמה נערות? -
זה נכון שאחרי התקנת wiifry אמורות להסתדר התקלות
-
@מעלה-ומוריד שאלתי את @mתושלח וענית בלשון נקבה...
מתושלח ענה לגב' הנכבדה ששאלה. על כל פנים, כאמור, ההבדל בינך לבין כולם הוא שאתה זכית להשתמש בWifree לאנדרואיד.
שאלתי למה לי לא עובד ולו כן עובד...
אגב, זה שיש כמה שמיותר להם האנגהוט, זו לא באמת סיבה לחסום אותו...
אין וואצפ, לפחות יש האנגהוט... גם את זה תחסום בגלל כמה נערות?אני לא חוסם שום דבר, ואגלה לך סוד, אף אחד גם לא שאל אותי.
העליתי השערה, כולנו שמים לב לחמיצות של נטפרי בפתיחת הצ'אט, (ומי שיודע, כל כך מזדהה עם זה), כך שאין כ"כ הסתברות שיפתחו את זה כאפליקציה.לכשתימצי, תוכל למצוא את מה שכתבתי כאן, גם בהודעה הקודמת שלי, אא"כ לא תהיה לך סבלנות לקרוא גם בפעם הזו.
-
@מעלה-ומוריד באמולטור זה עובד או לא?
אם עובד זה אומר שזה לא חסימה של נטפרי אלא בעיה בתעודת אבטחה -
אז מה עושים?
-
@a0533057932 אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
זה לא חסימה של נטפרי
בינתיים מי שלא עובד לו זה מי שיש לו ווייפרי (לכה"פ לפי האמור באשכול זה)
המשמעות של ווייפרי היא שאי אפשר להתקין אפליקציות, גם לא באופן חיצוני אלא מה שאושר בחנות היהודית של נטפרי.
בדיוק לכן לא שייך יישומי גוגל כשיש ווייפרי.מה שאין כן סתם אנדרואיד, על נטפרי, אין שום חסימה והכל טוב.
-
העניין הוא שעדיין לא הצלחתי להתקין את הwifree על הטאבלט (אין לי מושג למה)וכשאני מתחברת מהאינטרנט של נטפרי הרבה אפליקציות לא עובדות למרות שאין wifree וכשאני מתחברת דרך אינטרנט לא מסונן יש הכל,במחשב זה לא עושה לי ככה מישהוא יודע להסביר לי למה זה ככה??
-
@כתיבה-יוצרת מישהו יוכל להסביר לך, אם תסבירי את קודם - מה בדיוק השאלה בפוסט האחרון שלך?
תיארת את המצב הכי הגיוני בעולם (חוץ מזה שאין לך וייפרי.. לא במחשב ולא בטאבלט) -
במחשב יש לי ברוך השם והכל עובד מצויין
-
ניסיתי כעת שוב (לאחר שבעבר לא הצלחתי), וג'ימייל כן עובד. הגדרת חשבון גוגל עברה בהצלחה.
מה שצריך לעשות זה הגדרת imap ידנית, ולא הגדרה אוטומטית.אגב, מי שיש לו וייפרי עם החנות, האפליקציות עובדות הרבה יותר טוב ממי שאין לו וייפרי וחנות. חוץ מחשבון גוגל (שכעת עובד גם הוא) הכל עובד חלק, בשונה ממי שאין לו, שזה לא עובד כמו שצריך (עפ"י תלונות כאן בפורום). מה גם שבחנות יש פחות או יותר כל מה שצריך..
אני בכל אופן ממליץ כן להתקין וייפרי, גם בגלל עניין הכשרות, וגם בגלל החנות של נטפרי.
בהצלחה.
-
@חיים-כהן IMAP אינו חשבון גוגל
וד"ל
האם אחרי וויפרי המייל עובד ללא IMAP? -
איזה אפליקציות יש בחנות של נטפרי?
-
@a0533057932 אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
@חיים-כהן IMAP אינו חשבון גוגל
וד"ל
האם אחרי וויפרי המייל עובד ללא IMAP?imap זו הגדרת שרת.
כמובן שהמייל עובד עם וייפרי, הרי זה בדיוק היה הנושא.
-
@כתיבה-יוצרת אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
איזה אפליקציות יש בחנות של נטפרי?
-
תודה רבה
-
@חיים-כהן IMAP זה אולי הגדרת שרת
אבל לקרוא לה חשבון גוגל זה לא נכון
אבל לא הבנתי
אתה כעת עם וויפרי?
GMAIL עובד לך ללא IMAP אלא ע"י הוסף חשבון גוגל? -
עכשיו התקנתי אתwifree וכתוב לי שהאפליקציה נתקעת שוב ושוב מה עושים???
-
לא מצליחה להוריד כלווום