אנדרואיד בנטפרי בלי וויפרי - זה יקרה יום אחד ?!
-
אני פונה יותר להנהלת נטפרי, האם אתם עובדים על תעודת אבטחה או אפליקציה שתתן מענה לבעית אבטחה באפליקציות של מעל אנדרואיד 7 בלי לעשות רוט או אפליקציה שחוסמת את המכשיר ?
ואם לא, האם אפשר להוסיף את זה להצעות לשיפור שאפשר להצביע שם ? -
@simcha123 לכאורה הפניה צריכה להיות לגוגל
שלפחות האפליקציות שלהם יסמכו על תעודת אבטחה חיצונית -
@simcha123
יש לי הצעה.. ובקשה..
אני מבין שישנה דרך לפתוח אפליקציות לאנדרואיד 7+ ע”י עריכת קובץ האפליקציה בצורה פרטנית בלינוקס יעויין בויקי..
וא”כ, אפשר לארגן מאגר אפליקציות דוגמת האתר של ר צבי רק שהאפליקציות יהיו ערוכות מחדש לתעודת נטפרי..
או שאני טועה -
@anks ניסו לעשות כזה מאגר, איפשהו פה בפורום. לא זוכר מה יצא עם זה בסוף. למישהו אולי יש קישור?
-
@a0533057932 אין סיבה שגוגל יעשו כזה דבר. היות ומבחינתם התעודת אבטחה הזאת פחות מאובטחת אין סיבה שהם יאפשרו למכשירים שלהם לסמוך על זה.
-
@מאןדהו כיון שהם נותנים את האופציה הזאת באופן רשמי
כלומר לתת את האוציה לסמוך לכל מפתח
מן הראוי שיהיה אופציה אולי ע"י פקודות ADB או שיוך מכשיר לרשת ארגונית
שגם האפליקציות שלהם יסמכו -
@מאןדהו מעניין מה שאתה אומר שניסו לעשות משהו כזה, מה שאומר שזה מעשי, וא”כ אני לא מבין למה אין לזה יותר קלא שהרי זה יכול לפתור כחצי מהבעיות שמועלות כאן בפורום?
כמובן שזה דורש זמן מהעוסקים בחסד שכאן שישקיעו מזמנם, צריך גם לשלב תעודות אבטחה לכמה ספקים.. אבל עדיין זה יכול להוות פתרון מוצלח להרבה מאוד.. -
@anks מסברא החנות של וויפרי היא כזאת
-
@a0533057932 ומה הבעיה לעשות את זה גם, בלי הצורך בהתקנת וויפרי?
-
@anks נטפרי לא יעשו זאת כי הם לא מעודדים שימוש באינטרנט ללא וויפרי
באם אתה רוצה להקים לבד?
אף אחד לא מפריע לך לעשות זאת
כך אני חושב -
@a0533057932 האמת שהייתי עושה זאת או לפחות הייתי מתחיל ושותף לכך באם היו לי הכלים הדרושים, בינתיים אני מתנהל אם פנטיום בן עשר שנים עם win7 וע”פ המדריך זה לא מתאפשר..
ע”כ ניסיתי לעניין את בעלי החסד המקומיים שמנסים לעזור ולסייע, וממילא מחצית מהבעיות המדוברות כאן הם בדיוק זה.. -
@a0533057932 לא נכון, החנות של ווי פרי זה חנות של אפליקציות מקוסטמות (לדוגמה האפליקציה ג'ימייל היא מבוססת דפדפן) איך שזכור לי, עיקר הבעיה כתבו איפשהו שלא ניתן לייצר תעודת אבטחה מאובטחת יותר ממה שיש כרגע. היות ונטפרי לא קשורה לספק האינטרנט אלא היא רק מתווכת באמצע.
ואולי באמת הגיע הזמן לעשות משהו בנדון על ידי נטפרי.
אגב, וויפרי לא מועיל להרבה מאוד אפליקציות (לא מניסיון, אלא ממה שכתוב כאן בפורום) כך שהפיתרון של וויפרי בכלל לא מושלם. -
@מאןדהו אז למה לא לעבוד על כל אפליקציה מבוקשת בנפרד אם זה אפשרי כמו שצוין?
-
@מאןדהו מה בדיוק ענית לי?
כלומר מה חלקת עלי? -
@anks לא את כל האפליקציות ניתן לערוך.
ורוב האפליקציות עושות בעיות אחרי עריכה, גם אם הצליחה העריכה. -
@מאןדהו אכן, חבל
-
@מאןדהו אמר באנדרואיד בנטפרי בלי וויפרי - זה יקרה יום אחד ?!:
@a0533057932 לא נכון, החנות של ווי פרי זה חנות של אפליקציות מקוסטמות (לדוגמה האפליקציה ג'ימייל היא מבוססת דפדפן) איך שזכור לי, עיקר הבעיה כתבו איפשהו שלא ניתן לייצר תעודת אבטחה מאובטחת יותר ממה שיש כרגע. היות ונטפרי לא קשורה לספק האינטרנט אלא היא רק מתווכת באמצע.
ואולי באמת הגיע הזמן לעשות משהו בנדון על ידי נטפרי.
אגב, וויפרי לא מועיל להרבה מאוד אפליקציות (לא מניסיון, אלא ממה שכתוב כאן בפורום) כך שהפיתרון של וויפרי בכלל לא מושלם.מה זה אומר מקוסטמת ולא ערוכות זה משנה ? כוונתי לשאול זה שהם מקוסטמות זה סיבה שהם לא יעבדו על מכשיר שאין עליו וויפרי
-
@בן-עמרם מקוסטמת וערוכה זה היינו הך.
והאפליקציות המקוסטמות עובדות גם בלי ווי פרי, (רק אם אין נטפרי) -
@מאןדהו אמר באנדרואיד בנטפרי בלי וויפרי - זה יקרה יום אחד ?!:
אגב, וויפרי לא מועיל להרבה מאוד אפליקציות (לא מניסיון, אלא ממה שכתוב כאן בפורום) כך שהפיתרון של וויפרי בכלל לא מושלם.
זה לא נכון. הכל עובד מצויין.
ישנה בעיה אחת, והיא, חשבון גוגל לא עובד.
חוץ מזה הכל פיקס. -
@חיים-כהן יש לך טאבלט עם ווי פרי?
אתה יכול להתקין כל אפליקציה? או רק אפליקציות שנמצאות בחנות המאושרת של נטפרי?