אנדרואיד בנטפרי בלי וויפרי - זה יקרה יום אחד ?!
-
@anks נטפרי לא יעשו זאת כי הם לא מעודדים שימוש באינטרנט ללא וויפרי
באם אתה רוצה להקים לבד?
אף אחד לא מפריע לך לעשות זאת
כך אני חושב -
@a0533057932 האמת שהייתי עושה זאת או לפחות הייתי מתחיל ושותף לכך באם היו לי הכלים הדרושים, בינתיים אני מתנהל אם פנטיום בן עשר שנים עם win7 וע”פ המדריך זה לא מתאפשר..
ע”כ ניסיתי לעניין את בעלי החסד המקומיים שמנסים לעזור ולסייע, וממילא מחצית מהבעיות המדוברות כאן הם בדיוק זה.. -
@a0533057932 לא נכון, החנות של ווי פרי זה חנות של אפליקציות מקוסטמות (לדוגמה האפליקציה ג'ימייל היא מבוססת דפדפן) איך שזכור לי, עיקר הבעיה כתבו איפשהו שלא ניתן לייצר תעודת אבטחה מאובטחת יותר ממה שיש כרגע. היות ונטפרי לא קשורה לספק האינטרנט אלא היא רק מתווכת באמצע.
ואולי באמת הגיע הזמן לעשות משהו בנדון על ידי נטפרי.
אגב, וויפרי לא מועיל להרבה מאוד אפליקציות (לא מניסיון, אלא ממה שכתוב כאן בפורום) כך שהפיתרון של וויפרי בכלל לא מושלם. -
@מאןדהו אז למה לא לעבוד על כל אפליקציה מבוקשת בנפרד אם זה אפשרי כמו שצוין?
-
@מאןדהו מה בדיוק ענית לי?
כלומר מה חלקת עלי? -
@anks לא את כל האפליקציות ניתן לערוך.
ורוב האפליקציות עושות בעיות אחרי עריכה, גם אם הצליחה העריכה. -
@מאןדהו אכן, חבל
-
@מאןדהו אמר באנדרואיד בנטפרי בלי וויפרי - זה יקרה יום אחד ?!:
@a0533057932 לא נכון, החנות של ווי פרי זה חנות של אפליקציות מקוסטמות (לדוגמה האפליקציה ג'ימייל היא מבוססת דפדפן) איך שזכור לי, עיקר הבעיה כתבו איפשהו שלא ניתן לייצר תעודת אבטחה מאובטחת יותר ממה שיש כרגע. היות ונטפרי לא קשורה לספק האינטרנט אלא היא רק מתווכת באמצע.
ואולי באמת הגיע הזמן לעשות משהו בנדון על ידי נטפרי.
אגב, וויפרי לא מועיל להרבה מאוד אפליקציות (לא מניסיון, אלא ממה שכתוב כאן בפורום) כך שהפיתרון של וויפרי בכלל לא מושלם.מה זה אומר מקוסטמת ולא ערוכות זה משנה ? כוונתי לשאול זה שהם מקוסטמות זה סיבה שהם לא יעבדו על מכשיר שאין עליו וויפרי
-
@בן-עמרם מקוסטמת וערוכה זה היינו הך.
והאפליקציות המקוסטמות עובדות גם בלי ווי פרי, (רק אם אין נטפרי) -
@מאןדהו אמר באנדרואיד בנטפרי בלי וויפרי - זה יקרה יום אחד ?!:
אגב, וויפרי לא מועיל להרבה מאוד אפליקציות (לא מניסיון, אלא ממה שכתוב כאן בפורום) כך שהפיתרון של וויפרי בכלל לא מושלם.
זה לא נכון. הכל עובד מצויין.
ישנה בעיה אחת, והיא, חשבון גוגל לא עובד.
חוץ מזה הכל פיקס. -
@חיים-כהן יש לך טאבלט עם ווי פרי?
אתה יכול להתקין כל אפליקציה? או רק אפליקציות שנמצאות בחנות המאושרת של נטפרי? -
@מאןדהו רק מה שנמצא בחנות
-
אכן. כמו שכתב @a0533057932
-
@חיים-כהן נא תקן את דבריך קודם, שמשאירים רושם מוטעה, כביכול כל האפליקציות פתוחות, אחרי ווי פרי.