וויז באייפון אפל. עובד בנטפרי?
-
@מאןדהו
אין שום הכשר, לא רשמי ולא מעשי על מכשירי אפל..
להחזיק אייפון פרוץ (כן! אין שום אפשרות לחסום אותו עקב כך ש-ios מבוססת קוד סגור) בשביל וייז, ובשביל לחסוך כמה שקלים עבור רכישת מכשיר מסונן??? ועוד להתדיין על כך בפורום נטפרי...
אני מאחל לך שבעזה"י הקב"ה יחון אותך בחכמה שתוכל להשכיל להבין איפה לשלם ואיפה לחסוך..אני חייב לדון אותך לכף זכות, שאין לך שום מושג מה זה אייפון, ואיך מכשירי אפל בנויים...
אחרת, לא מצליח להבין איך אדם עם מוח בראש מוכן לקנות סמארטפון בידיעה שאין שום אפשרות סינון, והכל בשביל לחסוך כמה שקלים עבור רכישת וייז מסונן... -
פוסט זה נמחק! -
@yzahn אמר בוויז באייפון אפל. עובד בנטפרי?:
@חיים-כהן איך אתה מדבר על ערכים ויהדות ב... אינטרנט!!?? אני מסופק אם מותר לי להתפלל עליך או שזו תפילת שווא. תחליט לאן אתה שייך. איזה חינוך קיבלת? האם זה פלא שמגיפת הקורונה הגיעה? הרי זה בדיוק בגלל אנשים כמוך. חסרי שכל. טפשים זו מילה עדינה מדי. רשעים. החלמה מהירה. בעצם לך לגהינום. לא רוצה שום קשר איתך.
אתה יכול להתעלם מנתונים ועובדות (שהנושא הוא סמארטפון פרוץ, בשביל לחסוך כמה שקלים עבור רכישת וייז מסונן), ולהתלהם ולצעוק.. אבל זה לא באמת יעזור לך...
-
@חיים-כהן אני מקוה שהיה מובן שרציתי רק להציב לך מראה... כך הדיבורים שלך נשמעים.
-
לא הבנתי, מה יש באפל שאין במחשב או באנדרואיד?
במחשב או באנדרואיד ניתן להגיע ליותר דברים מאשר באפל. (בעקבות האבטחה היותר גבוהה)
כמובן באם יש לך אינטרנט פרוץ.....
ואגב, כבר הערתי שזה לא בסדר להסיט את האשכול מהמטרה שלשמה נפתח. (כל תגובה שאינה מועילה, שולחת לי התראה לחינם, היות ואני פותח האשכול.) -
פוסט זה נמחק! -
@חיים-כהן אמר בוויז באייפון אפל. עובד בנטפרי?:
אין שום סינון ראוי על מכשירי אפל!!
יש בהחלט דווקא באפל אפשרויות מאוד חזקות (בלתי ניתנות לעקיפה לחלוטין - כמובן צריך לדעת איך לעשות את זה)
לחסום את כל האפליקציות חוץ מהרצויות (כגון וייז)
ולהגדיר סינונים מבחינת גיל (לא ככ יעיל לחרדים)ונטספרק באפל זה בלתי ניתן לעקיפה לחלוטין. נטספרק ניתן להגדירו על הרמה הכי גבוהה ללא יכולת להוריד, וזה די משתווה (בסינון תמונות בכל אופן) לרמה של נטפרי.
-
@chv אמר בוויז באייפון אפל. עובד בנטפרי?:
אין שום סינון ראוי על מכשירי אפל!!
יש בהחלט דווקא באפל אפשרויות מאוד חזקות (בלתי ניתנות לעקיפה לחלוטין - כמובן צריך לדעת איך לעשות את זה)
לחסום את כל האפליקציות חוץ מהרצויות (כגון וייז)
ולהגדיר סינונים מבחינת גיל (לא ככ יעיל לחרדים)ונטספרק באפל זה בלתי ניתן לעקיפה לחלוטין. נטספרק ניתן להגדירו על הרמה הכי גבוהה ללא יכולת להוריד, וזה די משתווה (בסינון תמונות בכל אופן) לרמה של נטפרי.
לא נכון!
לגבי האפשרות הראשונה; dfu אחד זריז, ואין זכר להגדרות הסינון שתגדיר במכשיר.
ולגבי נטספארק; זה עוד יותר פשוט...כמו שכתבתי, אני דן את פותח השרשור לכף זכות, שאין לו באמת מושג במה מדובר...
-
לגבי האפשרות הראשונה; dfu אחד זריז, ואין זכר להגדרות הסינון שתגדיר במכשיר.
טעות קשה...
ולגבי נטספארק; זה עוד יותר פשוט...
טעות עוד יותר קשה.....
כמו שכתבתי, צריך לדעת איך להגדיר את זה, אבל ברגע שאתה מגדיר בצורה הנכונה - אין מצב להסיר ולהחזיר הגדרות.
זה שונה בין מכשירים (השינוי הוא בעיקר בגרסת ה-iOS) אבל בערך בכל הגרסאות יש דרכים להגדיר חסימות לעד ללא יכולת שינוי. -
@chv אתה בדקת בעצמך, וראית שפירמוט מלא עם dfu ללא האפל id דרך האייטונס מבחוץ, ועדיין הגדרות המכשיר נשמרות??
אגב, ללא קשר להנ"ל, פותח השרשור לא התכווין לזה בין כה וכה..
-
@חיים-כהן אנחנו באמת סוטים יחסית מנושא האשכול.
ואין לי שום עניין לשכנע אנשים לקנות\לא לקנות אייפון.
אבל בנוגע לשאלתך - זה כלל לא קשור לפירמוט (DFU לא מביא אותך למצב של פירמוט אלא רק למצב של שחזור המערכת - לצורך הורדת גרסאות קודמות או מקרים של גרסאת בטא שנתקעה) ובהחלט לא משנה כלום בהגדרות המכשיר.
אם כבר אתה מחפש פירצות וביטולי הגבלות באפל, לא זו הדרך.
אבל כמו שכתבתי, זה סטייה מהנושא.יש מומחים לנושא באאוטנט בירושלים, ממליץ לכל מי שצריך טיפול בנושא כזה לפנות אליהם (בבית ישראל).
-
@chv יש לך מייל או טלפון שלהם?
והאם הם יסכימו לענות גם על דברים שאאוט נט לא תומכת בהם רשמית כמו ב-IOS? -
-
@מאןדהו אמר בוויז באייפון אפל. עובד בנטפרי?:
@chv יש לך מייל או טלפון שלהם?
והאם הם יסכימו לענות גם על דברים שאאוט נט לא תומכת בהם רשמית כמו ב-IOS?הטלפון שלהם לא סודי.. זה גוגל 0722-613-613
בנוגע להאם יסכימו לענות - אני מפנה אותך לסניף שבבית ישראל שם בטוח יטפלו, ויש שם מומחים לזה.
אם לא תסתדר פנה אליי ואפנה אותך אישית.@א-פושטער-איד חשוב להדגיש שמי שלא מספיק בעניינים בזה, יכול להגדיר הגבלה חלשה שהילד יעקוף בשני חיפושים בגוגל.
כדאי לפנות אליהם.