חיבור סמארטפון או נייד בWi-Fi
-
החסימה של רימון על סמארטפונים עובד עם vpn כך שכלל לא משנה איזה אינטרנט יש בראוטר, האינטרנט של המכשיר תמיד יישאר רימון.
-
@ליכט אמר בחיבור סמארטפון או נייד בWi-Fi:
החסימה של רימון על סמארטפונים עובד עם vpn כך שכלל לא משנה איזה אינטרנט יש בראוטר, האינטרנט של המכשיר תמיד יישאר רימון.
לא אמור להיות כך.
-
כאשר משתמשים במכשיר שכל התעבורה שלו עוברת על ידי vpn החסימה עובדת בצורה כפולה. גם החסימה של רימון וגם החסימה של נטפרי.
כלומר מה שפתוח ברימון ופתוח בנטפרי יפתח.
מה שפתוח ברימון וסגור בנטפרי יהיה סגור
מה שסגור בנטפרי ופתוח ברימון גם יהיה סגור. -
@mosh115 סתם שואל: אתה סתם מנסיון?
-
@DovidStroh יש לי סמארטפון שעובד עם חסימת vpn (לא של רימון) ובדקתי אצלי.
אם ניתן לקרוא לזה ניסיון אז כן...
הvpn בעצם מנטר את כל הפעילות במכשיר לשרתים שלהם ולכן גם אם תתחבר לנטפרי דרך wifi כל האינטרנט עדיין יעבור דרך הvpn. -
@mosh115
כמו שכתבתי, כשיש vpn כל התעבורה עוברת דרך ה-vpn בלבד, ולכן בסמארטפון שיש בו חסימה של רימון התעבורה היא של רימון בלבד, בדיוק כמו מחשב שיש בו vpn של נטפרי. -
@ליכט אמר בחיבור סמארטפון או נייד בWi-Fi:
@mosh115
כמו שכתבתי, כשיש vpn כל התעבורה עוברת דרך ה-vpn בלבד, ולכן בסמארטפון שיש בו חסימה של רימון התעבורה היא של רימון בלבד, בדיוק כמו מחשב שיש בו vpn של נטפרי.לפי מה שאתה אומר אז כל מי שיש לו נטפרי גם במחשב יכול לגלוש פרוץ עם וי פי אן?
לפי מה שנטפרי מצהירים אמור להיות לך טעות -
@shukiha נט פרי לא נותנת להתחבר לvpn
רימון כן נותנים להתחבר לנט פרי כשזה עובר דרך הvpn שלהם -
@5566NEWbrs אמר בחיבור סמארטפון או נייד בWi-Fi:
@shukiha נט פרי לא נותנת להתחבר לvpn
אבל אבל מה שמדובר פה שרימון עובר דרך נטפרי אז לפי מה שאתה אומר הוי פי אן של רימון אמור להיות חסום
רימון כן נותנים להתחבר לנט פרי כשזה עובר דרך הvpn שלהםלכאורה זה סתירה מה שאתה אומר
אם נטפרי חוסם למה דוקא דרך רימון -
@shukiha
נטפרי מבוסס על רשימה לבנה, כלומר כל מה שלא נבדק לא נפתח.
רימון מבוסס על בדיקה ממוחשבת בזמן אמת.
גם התחברות לvpn הוא התחברות ל'מספר טלפון' מסוים (ip), רימון (ברמה בינונית) לא חוסמים מספרים שאינם מזוהים, ואילו נטפרי חוסמים כל מספר שאין עליו מידע. -
אוקי. בדקתי שוב.
ואכן טעיתי קצת.
היות וכל התעבורה של המכשיר שלי עוברת לvpn. ונטפרי לא מכירים בכתובת של הvpn הזה. אז דרך ויפי אין לי בכלל גלישה.
יתכן ונטפרי לא מכירים ולא מאשרים גם את הכתובת של רימון. ולכן לפותחת האשכול אין אפשרות גם לגלוש דרך נטפרי. ובגלל זה היא גולשת דרך רימון.
שוב זו דעתי בלבד יתכן וגם בזה אני טועה. -
@mosh115
דברים של טעם