שאלת מדיניות בנוגע לפורומים מקצועיים
-
אני שלחתי לבדיקה פורום מקצועי חרדי שאני מנסה להקים, ובהתחלה אחת הבודקות פתחה אותו, ואחרי כמה דקות הוסיפו לו תגית של "בדיקת אתר 1", ואז החזירו אותו לסטאטוס של "לא נבדק".
חשבתי שאולי יש איזו בעיית מדיניות שאני לא עומד בה (האתר עדיין לא הוקם, רק ביקשתי פתיחה של הכתובת בהרוקו), אני שלחתי את הפניה עם 3 נקודות בבוקר ועדיין לא השיבו לי.
ניסיתי לחפש בויקינטפרי ולא מצאתי משהו רלוונטי, יש מדיניות לא לאפשר פורומים אפילו כשהם פורומים מקצועיים? זה עבור נושא מאוד ספציפי שעדיין לא קיים לו פורום מקצועי.עריכה: אני יודע שבעיקרון אין טעם לשאול לגבי המדיניות, אבל פה מדובר על "האם יש מדיניות", לא "מדוע המדיניות היא כך".
-
@hagai-w כמדומני שכרגע לא פותחים פורומים חדשים
-
@a0533057932 מאיפה המסקנא הזה?
על סמך מה ששמעת?
או אתה סתם חושב? -
-
@יהודי-פשוט-וטוב אמר בשאלת מדיניות בנוגע לפורומים מקצועיים:
ראית @a0533057932 ?
זה מקור!! עכשיו יש לנו מקור לדבריו
מעניין למה לא ענו גם ככה ל @hagai-w
מסתירים ממנו? -
למיטב הבנתי @hagai-w פנה לגבי פתיחת פורום מקצועי בנושא מאוד ספציפי, לעומת התשובה שהתקבלה במערכת הפניות היא לגבי "פורומים מקצועיים במגוון נושאים רחבים". כך שאין קשר בין הדברים.
-
למעיישה קיבלתי תגובה ממערכת הפניות שהם רוצים להבין יותר את אופי האתר, אז כנראה שיש איזושהי מדיניות יותר מחמירה בנוגע לפורומים כמו שהובא כאן.
-
@shraga אמר בשאלת מדיניות בנוגע לפורומים מקצועיים:
למיטב הבנתי @hagai-w פנה לגבי פתיחת פורום מקצועי בנושא מאוד ספציפי, לעומת התשובה שהתקבלה במערכת הפניות היא לגבי "פורומים מקצועיים במגוון נושאים רחבים". כך שאין קשר בין הדברים.
גם זה היה לנושא ספציפי,
כתבתי בהודעות הקודמות (לא העלתי לכאן)