לחסוך בבדיקת התמונות המיותרות
-
@קטן
אוקיאי אפשר להכריח אף אחד לבחור בזה
וגם אי אפשר למנוע מאף אחד לבחור בזה מהטעם שכתבתכמה שיבחרו בזה כך זה יחסוך
וצריך לזכור את אלו שנכנסים למקומות שהם גם הראשונים וגם האחרונים שם
וגם את אלו שזקוקים להרבה תמונות
ולא רוצים להגיע ל'כמות חריגה' מידי מהר, וזו זכותם
(ואם זהו אותו 0.1 % מהלקוחות, אז זה יחסוך הרבה יותר באחוזים של התמונות)כך שבשורה התחתונה
תהא התוצאה אשר תהאזה רעיון מצויין
-
@אחד-תם בעצם אפשר להוסיף, שבסופו של דבר נטפרי ירוויח בזה גם המון לקוחות חדשות.
שלפי מה שאני שומע מאנשים זהו הסיבה שלא רוצים לעבור לנטפרי, בגלל ההמתנה על פתיחת תמונות - והיום אין לאנשים עצבים לשבת ולחכות מדי הרבה זמן - מדובר באנשי עסקים שמחפשים בתים וכו' לקניה או לכל מיני סחורה שצריכים לראות את התמונה, וכמובן באופן זה, שמורידים את העומס המיותר יהיה אפשר לכולם להנות וזאת מבלי להעלות את המחיר וזה יהיה לתועלת כולם. -
@מאירל אני מזדהה מאוד עם הבעיה ומתחנן בשם אלפי חברי נטפרי לפעול לפתרון בעיה זו בהקדם
ברוך מלונדון -
קשה לי להאמין שנטפרי אכן יפעלו לעשות זאת
למרות שזה רעיון מצוין שיכול לחסוך המון לכולם.אבל תראו ציטוט של מגיקוד כאן
ותיבנו שחבל להיתעסק בקטנות
בזמן שעובדים על פתרון הרבה יותר רחב
אולי זה פתוח שמתאים לטווח הקצר לא הארוך -
@nk
אני בדקתי במקור שהבאת מ-magicode ולא ברור כ"כ שעובדים אכן על פיתרון הזו, ונראה שמדובר שם על פיתוח רובוט שיהיה לעזר לבודקי התמונות. -
@ברוך-צבי
שלום לברוך מלונדון אכן ברוך תהיה!
אני חסיד לוהט מנטפרי ולדעתי נטפרי זוהו המסנן היחידי שקיים "ואין בכלל" סינון אחר בשוק! שכל מי שכבר ניסה רק במקצת כבר נכווה... שהם "היחידים" שבודקים כל תמונה!וזהו שאלת המליון, איך ייתכן שאחרי כ"כ הרבה שנים שנטפרי קיים, הם עדיין מקרטלים בעניין מהירות/כמות התמונות שנבדקות?! שזהו המעלה הראשונה על פני ה"מסננים" האחרים...
לדעתי לפני שמרחיבים את פעיליות התוכנה לעוד אפיקים, בראש ובראשונה מה שאמור לפעול - שיפעול כדבעי.
-
זה לא מיותר כל התמונות האלה
אחד הדברים החשובים של נטפרי שהחסימה לא פוגמת בניראות האתרים
זה חשוב שהאתר יראה נורמלי ולא חצי מהתמונות חסומות -
@מי-שמאמין אמר בלחסוך בבדיקת התמונות המיותרות:
זה לא מיותר כל התמונות האלה
אחד הדברים החשובים של נטפרי שהחסימה לא פוגמת בניראות האתרים
זה חשוב שהאתר יראה נורמלי ולא חצי מהתמונות חסומותלך זה חשוב, כנראה של @מאירל קצת פחות, השאלה היא האם @מאירל שלא צריך את התמונות יוכל לבטל את שליחת התמונות באתרים שאליהם הוא נכנס וכך יהיה לעובדים בהודו יותר זמן לבדוק את התמונות באתרים שאליהם אתה נכנס, וכך תקבל לכאורה בדיקת תמונות מהירה יותר.
מצד שני, יתכן שהוא גולש בדיוק באתרים שבהם תגלוש לאחמ"כ וע"י הבדיקה שגרמה הגלישה שלו תקבל את כל התמונות בדוקות כבר ברגע שתיכנס לאתר.
מאידך - טוען @מאירל - אין לי צורך בתמונות הללו, הבדיקה שלהן צורכת עבורי תעבורה מיותרת, ואין סיבה לכאורה שאעמיד את המשאבים שלי לרווחת משתמשים אחרים שכן רוצים לצפות בתמונות.
מקווה שהסברתי את הצדדים, ואתה וגם @מאירל מוזמנים בחום לתקן אותי.
-
על מה הוויכוח?
מי שרוצה יכול לעשות את זה כבר כיום
https://forum.netfree.link/post/120701 -
@ברצינות הסברת מצויין! אין מה להוסיף.
-
@מאירל אמר בלחסוך בבדיקת התמונות המיותרות:
@ברצינות הסברת מצויין! אין מה להוסיף.
גם אני מצטרף.
צריך רק להבהיר שבכל מקרה מדובר שכל אחד יוכל לבחור אם להשתמש בהשבתה או לא, כך שאת כל הטיעונים בעד או נגד כל אחד יכול להשאיר בסופו של דבר להחלטה שלו.
-
@צדיק-תמים אמר בלחסוך בבדיקת התמונות המיותרות:
על מה הוויכוח?
מי שרוצה יכול לעשות את זה כבר כיום
https://forum.netfree.link/post/120701צודק. זה עובד בינתיים!
גם הוספתי קיצור דרך שמקיל על ההעברה בין פעיל ללא פעיל.