נטפרי הופכו להיות אלמים ממש
-
@magicode אמר בנטפרי הופכו להיות אלמים ממש:
בגלל שגיחצי זה לא שם אמיתי אני יכול לספר שבדרייב שלו מעבירים גם סדרות וסרטים.
ולכן זה נחסם.
היה דרייב של החינוך העצמאי שגם הפיצו דרכו סרטים. ואמרנו להם שאם הם לא חוסמים את זה אנחנו נחסום להם את כל הדומיין.אני גיחצי המדובר
וצר לי לחלוק עליך
יש לי חשבון עיסקי שלי פרטי שאני שילמתי עליו
לא קשור לבית ספר או משהו זה א.
ב הדיבריים שאני מנהל כיום אין בהם שום תוכן לא כשר
יש כאלה של מוזיקה ועוד של תוכנות מחשבהדיברים שרושמים על הדומין שלי אין לי שום קשר עליהם ואני לא מנהל או מעלה או מפיץ שם תוכן
ואין לי לזה שום קשר חוץ מזה שזה יושב על השרת שלי
אין לי בעיה שתחסמו את הדרייבים העלו
אבל באתם וחסמתם דרייב של מוזיקה שמושקע בו המוןןןןןן בכל הבחינות
כספי זמן ממאמץ אנרגיה והכל
זה הופץ לאלפי אנשים ועזר למלא אנשים שלא צרוך חומר לא כשר או ללכת לטלגרם וכאלה
עשיתי את זה למטרה אחת ויחדה לעזור לאנשים
אין לי שם לא פרסומות ולא כלום
נטו עזרה לזולת ויעדו על כך המון אנשיםמבין שיש לכם בעיה עם עקיפה על התוכן
אבל זה לא צורה ככהפתרונות טכניות תעשו תיקיות מאושרות כמו שעשיתם ערוצי יוטיוב מאושרים אחרי התחיבות של בעלים לעלות תוכן כשר ונקי
בתקווה מאוד להבנה
-
בגלל שגיחצי זה לא שם אמיתי אני יכול לספר שבדרייב שלו מעבירים גם סדרות וסרטים.
ולכן זה נחסם.
היה דרייב של החינוך העצמאי שגם הפיצו דרכו סרטים. ואמרנו להם שאם הם לא חוסמים את זה אנחנו נחסום להם את כל הדומיין.אגב מה שעשייתה עכשיו זה הוצאת שם רע גדול
אולי זה לא שם אמיתי שלי אבל שם מאוד מוכר ברשת
ובגלל שמישהו אמר לך ואתה קיבלת את הוצאת שם רע וככה לפרסם את זה זה ממש לא צורה של בן אדם
מקווה שתבין את זה ותחזור בך
ופעם הבא תבדוק לפניי שאתה מאמין לכל אחד שמנסה לסגור עם מישהו חשבון בפלטפורמה שלך
אגב לא פעם ראשונה שזה קורה
עם אתה רוצה אני יזיכיר לך באישי עוד מקרים שקרה עם אותו רעיון של מושה שניסה לסגור חשבון דרכם
בסוף ברוך השם הבנתם את זה
אבל עד שזה קרה היה עוגמת נפש גדולהמעריך את המפעל שלך ואת מה שאתה עושה
אבל גם לזה יש דרכים
וגם פה מותר להיות רגיש -
במקרה הזה אני ראיתי את זה בעצמי וזה לא סיפורים.
אבל אני יבדוק את זה שוב. -
אבל אני יבדוק את זה שוב.אתה מוזמן לפנות אלי לפרטי לבדוק בדיוק מה מדובר
מה שאני אישית מנהל לא קים שם שום תוכן לא כשר
לא יודע מה יושב בתקיות שרשומים על הדומין שלי
מדבר על מה שאני מנהל וזה מיוזיק צ'אט התקיות העלו בלבד -
אבל אני יבדוק את זה שוב.אגב שחסמתם את הצאט גם אמרתם שראיתם בעניים שלכם
ואז היתברר שלא או שמישהו הטעה אותכם והראה לכם צאט אחר
כי מה שטענתים שראיתם לא היה קים בכלל בצאט
ורק אחרי ששלחו לכם עזרות פניות בדקתם שוב וראיתם שאין כלום
כי לא היה כלום
ובעזרת השם גם לא יהיה -
אנחנו מסתכלים על כל הדומיין בכללותו.
אם אתה אחראי לדומיין הכללי תשלח לי במייל שלי m@netfree.link את המספר טלפון שלך
אני יראה לך את זה בשליטה מרחוק. -
אנחנו מסתכלים על כל הדומיין בכללותו.
אם אתה אחראי לדומיין הכללי תשלח לי במייל שלי m@netfree.link את המספר טלפון שלך
אני יראה לך את זה בשליטה מרחוק.שלחתי
תודה רבה -
פוסט זה נמחק! -
לי פתוח דרייב שיתופי.
-
@magicode אתם עושים עבודה טובה. אבל לפעמים אתם פשוט ראש בקיר.
אני כבר חיכתי לראות מתי אתם תמחקו את הפרום הזה. והנה זה הגיע....
אתה פשוט מוציא שם רע על גיחצי ורק תזכרות עכשיו זה לפני יום כיפור והרסת פשוטו כמשמעו הרבה מאד. זה לא פעם ראשנה שזה קורה. אז אני מציע לך מנהל נכבד. תבדוק לפני שאתה חוסם טוב טוב. כי יש לך הרבה כוח ביידים ושליטה שלפעמים אתה עושה טעיות ואתה לא יודע מה זה גורם לאנשים שהשקיעו כל כך הרבה.
אני מצפה ממך שעכשיו תפתוח מיד את הדרייב של גיחצי כי הכל שם כשר וכשר וכשר.
לסיים הייתי גם מצפה ממך (באו נראה אותך גבר ולוקח אחריות) לקבל התצלנות לקבוצה הזה. שעשית להם המן עגמות נפש. -
@יעחח אמר בנטפרי הופכו להיות אלמים ממש:
אתה פשוט מוציא שם רע על גיחצי ורק תזכרות עכשיו זה לפני יום כיפור והרסת פשוטו כמשמעו הרבה מאד. זה לא פעם ראשנה שזה קורה. אז אני מציע לך מנהל נכבד. תבדוק לפני שאתה חוסם טוב טוב. כי יש לך הרבה כוח ביידים ושליטה שלפעמים אתה עושה טעיות ואתה לא יודע מה זה גורם לאנשים שהשקיעו כל כך הרבה.
לסיים הייתי גם מצפה ממך (באו נראה אותך גבר ולוקח אחריות) לקבל התצלנות לקבוצה הזה. שעשית להם המן עגמות נפש.כשהתחברת לנטפרי (ואני יכול להתחייב לך שאתה לא התחברת לנטפרי בעצמך אלא אתה משתמש בחיבור של הורה/חבר שכן שנגד רצונך מחובר לנטפרי) סימנת שאתה מסכים למה שכתוב כאן
ואני לא יודע לגביך אבל אנחנו רוצים הכשר בד"ץ מהדרין ואם אתה רוצה רבנות (וכאמור אני מתחייב לך שאתה רוצה רבנות ומישהו תקע אותך עם בד"ץ) יש לך המון חברות סינון בהכשר רבנות צוהר ומטה -
@beri-zip אמר בנטפרי הופכו להיות אלמים ממש:
@יעחח אמר בנטפרי הופכו להיות אלמים ממש:
לסיים הייתי גם מצפה ממך (באו נראה אותך גבר ולוקח אחריות) לקבל התצלנות לקבוצה הזה. שעשית להם המן עגמות נפש.כשהתחברת לנטפרי (ואני יכול להתחייב לך שאתה לא התחברת לנטפרי בעצמך אלא אתה משתמש בחיבור של הורה/חבר שכן שנגד רצונך מחובר לנטפרי) סימנת שאתה מסכים למה שכתוב כאן
ואני לא יודע לגביך אבל אנחנו רוצים הכשר בד"ץ מהדרין ואם אתה רוצה רבנות (וכאמור אני מתחייב לך שאתה רוצה רבנות ומישהו תקע אותך עם בד"ץ) יש לך המון חברות סינון בהכשר רבנות צוהר ומטהלמי חסרה המלחמה הזו כאן עכשיו בפורום?
די לנו בזה שהדו שיח הזה הוא ציבורי במקום בשיח אישי במייל -
@beri-zip יש לי חדשות בשבליך אני התקנתי את הנטפרי ואף אחד לא חייב אותי לדיעתך.
ונטפרי כשהם מתחלים לחסום תוכן כשר זה לא סינון טוב.
ואל תשווה את נטפרי לבד"ץ כי יש להם הרבה מה להשתפר . ולהיות יותר רגיש לכאלו דברים.
זה קבוצה שהושקע המון המון כוחות בזה אתה לא יכול לדמיין. ואז בא נטפרי שאני מעריך אותם מאד את מה שהם עושים. אבל לא שהם יחסמו דברים כשרים וגם לא לקבל כל דיווח שמישהו רוצה לסגור חשבון על הקובצה ולחסום את הצט למשל. סיפור שהיה שבוע. ולהגיד שהם ראו ובדקו את הקובצה והיה דברים שלא כשרים. ככה הם אומרו .ראש בקיר. ואחרי כמה שעות ראו שזה שטיות ופתחו את זה.(בלי התנצנות למנהל של הקובצה... עדיין מחכה לזה. )
אז לסיכום נטפרי עושים עבודת קודש אבל יש ביקרות עליהם ומותר להשמיע את זה. ובתקווה שהם יהיה קצת יותר רגיש לדברים האלו. -
@ברצינות בשיח אישי הם לא עונים.
-
אמרנו פה בעבר שקבוצה שאתה לא יודע מכיר את האנשים שמה היא מקור לבעיות. ולכן אם מישהו מדווח גם אם הוא רוצה לסגור חשבון זה בסדר מבחינתנו כי אל תכניס אנשים לקבוצה שלך שיסגרו איתך חשבון. זה מסמל על קבוצה פרטית.
אם יש מישהו שיכול לסגור איתך חשבון זה כבר הופך לקבוצה ציבורית.
הסיבה שפתחו כי ראו שהרבה צריכים את זה ובדקו שבאמת אין בעיות ויש מישהו שאחראי על זה.כרגע אנחנו יודעים בוודאות מוחלטת שיש סרטים וסדרות בתוך הדומיין של גיחצי ואנחנו בודקים לפי דומיין. לא לפי תקיה. דומיין שיש שמה תכנים אסורים נחסם כולו כולל כל התקיות.
ולכן גם אם יש תקיה שהיא נקיה זה לא מעניין. מעניין מה בעל הדומיין יכול להכניס. -
ואנחנו בודקים לפי דומיין. לא לפי תקיה. דומיין שיש שמה תכנים אסורים נחסם כולו כולל כל התקיות.
ולכן גם אם יש תקיה שהיא נקיה זה לא מעניין.ואנחנו בודקים לפי דומיין. לא לפי תקיה. דומיין שיש שמה תכנים אסורים נחסם כולו כולל כל התקיות.
ולכן גם אם יש תקיה שהיא נקיה זה לא מעניין.אולי תסביר לנו למה?
אולי תמצאו פיתרון לפתוח את התקיה שכן כשר??? -
@beri-zip אמר בנטפרי הופכו להיות אלמים ממש:
ואני לא יודע לגביך אבל אנחנו רוצים הכשר בד"ץ מהדרין ואם אתה רוצה רבנות (וכאמור אני מתחייב לך שאתה רוצה רבנות ומישהו תקע אותך עם בד"ץ) יש לך המון חברות סינון בהכשר רבנות צוהר ומטה
אי אפשר לעצום עניים בהשווה בין הרבנות לצוהר, רבנות זה כשר ומנוהל ע"פ גדולי הת"ח, הרב יצחק יוסף שליט"א והרב לאו שליט"א, ולהבדיל צוהר הם רפורמים. עצם זה שאתה לא אוכל, לא אומר שזה לא כשר.
-
כרגע אנחנו יודעים בוודאות מוחלטת שיש סרטים וסדרות בתוך הדומיין של גיחצי ואנחנו בודקים לפי דומיין. לא לפי תקיה
ייש"כ על היחס
אנחנו סומכים על נטפרי (למרות שאני מחובר לצ'אט הנ"ל) אם יש משהו בעייתי שייחסם
יחד עם זאת ככל ויש בעיה רצוי שייחסם
@apunpv-gmail-com סומך עליך שאתה לא רוצה להחטיא את הציבור
ואם יש בעיה אתה תמחק -
@יעחח @magicode @beri-zip @וכל השאר
אני בכלל לא מבין מה הדיון
זה הסינון
שרוב המשתמשים מרוצים ממנו
מי שלא מרוצה יכול לעבור
אין אף חברה שתתיחס בצורה כזאת למי שמדבר אליה בכזאת צורה
רק תשימו לב
נטפרי לא חסמו את הדרייב מהאינטרנט החופשי אלא ממשתמשי נטפרי
שנותנים לנטפרי את המפתחות לשמור עליהם מהאינטרנט
כל מי שמחובר (או לפחות רוב) יודע שיתכן שיפסיד כמה דברים נצרכים אבל ירוויח במקום זה, שיוכל לשוטט באינטרנט בלי להפגש בדברים אסורים
נ.ב. תנו לייקים על ההודעה הזאת ממשתמשים מרוצים
כדי להוכיח כמה מרוצים מנטפרי -
מצטער להודיע לכם
אבל אחרי שראיתי מה שנעשה כאן הייתי חייב להגיב
אני אישית היה לי גישה לאינטרנט פרוץ וכל פעם הייתי נכנס להשיג שיר חדש וכדומה
מאז שחיברו אותי לדרייב של גיחצי קיבלתי ע"ע ללכת לחנויות של חותם ולהוריד משם את הדברים החדשים
אגב תקופה ארוכה היה אצלי אפשרות להיכנס למייל דרך נטפרי שהיה שם צ'אט פתוח והייתי גם בצ'אט שלו
ומעולם!!!!! פשוט מעולם לא קרה שמישהו ביקש שיר לא כשר או של זמר לא כשר שגיחצי לא הזהיר אותו בהעפה מהקבוצה.
הוא תמיד בדק כל קליפ וכל שיר שהעלה אני אישית פניתי אליו פעם אחת לגבי קליפ שכולו ללא בעיות חוץ משניה אחת (קליפ בהופעה) שראו נשים והוא לא שם לב ופחות מדקה לאחמ"כ הוא מחק את הקליפ משם.
אגב גם לטלגרם לצערי היה ועדיין יש לי גישה לפעמים (דרך חברים ) המחסום שלי תמיד היה זה שיש לי את גיחצי
ואני מאמין שיש עוד כמוני
הוא דאג בראש ובראשונה לכשרות התוכן בקבוצה כולל הדיבורים וכו'
והכל ללא פרסומות וללא שום רווח רק לטובת הציבור שרוכש מוזיקה כשרה
ואם נטפרי רוצים שאני ועוד כמוני (שאני מאמין שקיימים ורק לא לכל אחד יש את הזמן לכתוב כאן ולא כולם מודעים למקום כאן) נתחיל להשתמש גם בפרוץ בשביל הדברים הכשרים שמגיעים לנו בכשרות ובאיכות ללא פשרות כיאה לציבור שרוצה להישאר נקי מטכנולוגיה שאיננה מסוננת אז שיהיה להם בהרבה הנאה
ואני לא בא חלילה לזלזל בנטפרי (הם עושים עבודת קודש) רק שכמו שכבר הזכירו שהסינון בא לסנן את הדברים הרעים ולא הטובים אחרת הוא לא נקרא סינון.
וכמו כן אני בא להפריך את כל ההתכתבויות לעיל בנוגע לסרטים אצל גיחצי או בנוגע לכשרות האיש
שאנשים לא מפחדים לפני ראש השנה לכתוב כך על אדם שכל מגמתו הייתה לטובת הציבור החרדי
ואפילו בלי להכירו וכן להודות לו על כל מה שעשה בשבילי ובשביל עוד אנשים כמוני
מקווה שתחשבו על כך ושהדברים יועילו