סוף סוף הוא הגיע: אינטרנט בזק (כולל ספק בזק) ישירות מול נטפרי
-
פוסט זה נמחק! -
@zeevgros אמר בסוף סוף הוא הגיע: אינטרנט בזק (כולל ספק בזק) ישירות מול נטפרי:
@stc
תעביר את התשתית ל 019עצה גרועה ביותר
-
תכלית,
שווה לעבור לבזק סיבים??
כרגע אני ביוסי תקשורת רגיל ללא סיבים
האם לעבור לבזק סיבים עם ספק בזק, ויהיה יותר מהיר? -
עברתי לבזק תשתית וספק לפני שבועיים וחצי,
בימים הראשונים זה עבד יופי,
אחרי כמה ימים זה התחיל לעשות בעיה משונה:
הרבה אתרים במקום לעלות כותבים כך:Please wait while your request is being verified...
[חלקם עולים אחרי זמן וחלקם לא]
פניתי לנטפרי ואחרי בדיקה מייגעת הבהירו שאין להם מושג מה התקלה.
פניתי לבזק וגם הם טוענים שאצלם הכל נראה טוב ותקין.בשורה התחתונה נטפרי אומרים לי לעבור ספק.
מישהו נתקל בבעיה הזו?
יודעים מה ניתן לעשות עם התקלה הזו? -
@גברא-זוטא
אני מצהיר שאני בחו"ל ואין לי יכולת לבדוק את בזק
בכל אופן נא לא להגיב על מה שאני כותב רק מה שקשור לנטפרי
אני הייתי עם TECHLOQ זה חסימה שעובדת ע"י פרוקסי או VPN כמו נטפרי בחו"ל אבל מהירה מאוד - זה היעד שלהם, וזה גרם שהאתרים דרשו כל הזמן אימותים ווידואים שאני אנושי ולא רובוט וכדומה עד שנחסם לי גוגל בגלל עודף בקשות high traffic כל פעם לכמה שעות תבינו לבד כמה שזה הפריע לי, אבל בחו"ל אנו יודעים שעל כשרות משלמים כסף ומוותרים על נוחות ...ולא התייחסתי לזה כ"כ.
עברתי לנטפרי בגלל הכשרות וכל התופעות נעלמו כלא היו אבל האינטרנט הוא איטי ולפעמים להחריד (בטיפול ע"י נטפרי אין מה לדאוג) יש לי ציפור קטנה שלוחשת לי שכשנטפרי תגיע למהירויות גבוהות זה יחזור, בגלל עודף בקשות וצפיפות בקשות מיעד פרוקסי אחד זה מזכיר למערכות ההגנה של האתרים האקרים והם חוסמים את עצמם מגלישה כזו, למה למערכות סינון יש הרבה בקשות אני לא יודע איך זה עובד.
למומחים כאן אולי יקשרו בין הבעיה שלי ושלך וימצאו פתרון אולי. -
@אורח-פורח מה שמוזר זה שדרך הנטסטיק עם הקו הסלולרי זה עדיין תקין.
-
@גברא-זוטא הוא אשר דיברתי זה קשור למהירות החיבור הנטסטיק יותר איטי אתה רק מראה שהציפור יודעת מה שהיא לוחשת לי
-
@אורח-פורח אולי בכל אופן אני מתחבר לראוטר דרך סטיק ונמצא רחוק מאד כך שהקליטה די חלשה, וזה עדיין לא עובד.
[ניסיתי אתמול באוטובוס שיש שם וויפיי של נטפרי ושוב עבד חלק.] -
@גברא-זוטא אמר בסוף סוף הוא הגיע: אינטרנט בזק (כולל ספק בזק) ישירות מול נטפרי:
באוטובוס שיש שם וויפיי של נטפרי
שו הדא??
-
@אחד-תם קוים. (חברת אוטובוסים).
ביתר עילית, וכנראה עוד מקומות -
@אורח-פורח לא חושב שזה קשור למהירות הגלישה, הסיבה שבנטפרי זה לא נחסם היא כיוון שמפצלים כל X גולשים לכתובת IP אחרת
אם אינני טועה TECHLOQ זה תוכנה במחשב ולא סינון ברמת ספק, כנראה הם פשוט לא דאגו למספיק כתובות IP לשרתי הסינון שלהם
אמנם כשהאינטרנט מהיר יותר גולשים מהר יותר ותיאורטית כל גולש מעמיס יותר, אבל באותה מידה גם מצטרפים כל הזמן לקוחות חדשים -
@גברא-זוטא אמר בסוף סוף הוא הגיע: אינטרנט בזק (כולל ספק בזק) ישירות מול נטפרי:
עברתי לבזק תשתית וספק לפני שבועיים וחצי,
בימים הראשונים זה עבד יופי,
אחרי כמה ימים זה התחיל לעשות בעיה משונה:
הרבה אתרים במקום לעלות כותבים כך:Please wait while your request is being verified...
[חלקם עולים אחרי זמן וחלקם לא]
פניתי לנטפרי ואחרי בדיקה מייגעת הבהירו שאין להם מושג מה התקלה.
פניתי לבזק וגם הם טוענים שאצלם הכל נראה טוב ותקין.בשורה התחתונה נטפרי אומרים לי לעבור ספק.
מישהו נתקל בבעיה הזו?
יודעים מה ניתן לעשות עם התקלה הזו?גם אצלי הכיתוב הזה מופיע
גם אני בבזק
לא עלה בדעתי שזה קשור.... -
@צדיק-תמים
אני עובד דרך VPN אני בחו"ל עם WIFREE3 אז אין כל חילוק בין השיטות שתיהם הם חסימות ברמת מחשב עם דרך שרתי פרוקסי מה סאתה אומר שכל כמה לקחות מוקצה IP נפרד מסביר משהןא השאלה האם זה גם בVPN
אני מחכה לתגובה של מומחים ונראה לי שהגיע הזמן לפתוח נושא חדש על בעיה זו בנפרד הכותרת כבר לא קשורה -
כמה אתם מגיעים מהירות הורדה בפועל בבזק?
-
@net111 ?