איך מתחברים בטאבלט לנטפרי
-
@מיציבושי תנסה בנקודת גישה לרשום רק netazi בשם והכל להשאיר פתוח, חוץ מהכניסה PAP שתשאיר אותו שם
-
@מיציבושי לפי הידוע לי ולפי מה שניסינו עובד מעולה סימים שלנו בטאבלטים.
איזה טאבלט זה? אנדרואיד?
-
@מיציבושי כזה פוסט פופולרי, וטרם מתויג?! אתמה.
-
לא יש לו וינדוס וזה עדיין לא עובד
אני יש לי אנדרואיד ועובד מצויין אבל חסר לי המון דברים בסיסייים שאין תמיכה בנטפרי
אפשר ליצור איתו קשר במייל הפרטי שהוא פרסם למעלה בפוסט
-
@יהודי-פשוט לא צריך להיות מתויג
עדיין אין בשורות טובות לנושאים הנידונים
-
@משה-זוכמיר למה נראה לך שרק פוסט עם פתרון הוא פוסט מועיל???
-
@בן-של-מלך טאבלאט וינדוס לא עובד עם סים כשר של 019 אולי עם סים שלכם יעבוד
-
@מיציבושי זה לא מדוייק. יש הרבה שיש להם טבאלט ועובד מצויין. יש איזה תקלה ולא מוציאים את המקור....
-
@frize37 איזה הרבה ואיזה מצוין זה הטאב לאט היחיד בוינדוס שאפשר להכניס בו סים
ולא עובד והבעיה או בנטפרי או ב019
ואני לא יודע למה כשיהיו מתחרים ואולי כשיהיו מתחרים ויבואו אוט מובייל ואורנג וכו' לנטפרי אז יהיה לי -
@מיציבושי יש מחשבים שיש להם סים מובנה ועובד...... וג''כ לנובו.
-
@frize37 נו אז מה אתה מציע בא נשמע
וזה מאוד מאכזב כשמחפשים מכשיר העונה לכל הצרכים להיות בנטפרי
ובסוף.... -
@בן-של-מלך אתם נותנים שירות של פרטנר או פלאפון
-
@frize37 אף אחד לא אמר שלו
אני משתמש בטבלט לנובו ועובד דיי מצוין
הבעיות הן רבות אבל
כדוגמה אביא בעיה מרכזית
בכדי להוריד/לעדכן אפלקציה או אפילו לעדכן מקלדת של גוגל אני צריך כל פעם לבקש מחנות/חבר וייפי לא נטפרי -השם ירחם לכמה דקות ופעמים להתקין תעודת אבטחה של סינון אחר בכדי לקבל את הדבר הבסיסי הזה.
לכן מבררים כאן על טבלט וינדוס עם סים מובנה שבמערכת וינדוס נטפרי נותנים תמיכה מלאה.
אבל אנחנו רוצים משהו עם סים מובנה כי אם לא כל ה'עוקץ' של נוחות טבלט אינה נמצאת עם משדר שבתוכו נמצא הסים וכדומה.
עד לרגע זה אף אחד לא הביא פתרון
-
@מיציבושי פלאפון
-
@משה-זוכמיר יש אתר שאפשר להוריד קבצי APK (קבצי התקנה לאנדרויד).
האתר פתוח בנטפרי, אך צריך לשלוח כל קובץ לבקשה במרכז הפניות, אך אני משתמש בזה וזה מצוין.וכאן המקום להציע ל @zvizvi ול @מרדכי להעלות גם קבצי APK שעברו אישור וסינון של מרכז הפניות לאחד האתרים המבורכים שלהם.
ואסביר מדוע. האתר הנ"ל הוא אתר יתוף קבצי APK מה שאומר שאם חיפשתי אתמול מפות גוגל ומרכז הפניות פתח לי את הורדת הקובץ, ובעוד שבוע אדם אחר יחפש שוב, סביר להניח שאדם אחר (בעולם) כבר העלה קובץ APK אחר יותר מעודכן והקובץ הזה עדיין לא נבדק.
כלן מומלץ שיהיה אתר שיהיה ניתן להוריד את קבצי הAPK כמו האתרים של @מרדכי ו @zvizvi. -
@mendy (@ואו כל אחד אחר) תיכנס לאתר ותשלח לי (ביצירת קשר עם מנהל האתר)רשימה עם כתובות של קבצי APK מאושרים ואני אעלה אותם לאתר בעז"ה
-
@מרדכי אולי כדאי להעלות את הקבצים עצמם, ולא את הקישורים שלהם
-
@mendy אין בעיה תשלח לי את הקישורים ואני אעלה את הקבצים
-
@mendy אני לא מצליח להבין איך אני שולח בקשה ממה שאתה מציע נסתי להוריד כאן http://www.apkmirror.com/?s=Excel&post_type=app_release&searchtype=apk אפלקצית אקסל בסיסית וללא הצלחה.
דבר נוסף אם לא ידעתם: בקשה אפשר לשלוח גם מגוגל פליי ולא צריך להגיע לאתר שהצעתה.
אני שלחתי היום בקשה כזאת וחזרו אלי עם העלאה מיוחדת לשליחת קבצים גדולים של נטפרי שאוכל להתקין-הבעיה שהתקנתי אבל האפלקציה אינה מעודכנת ולכן חוזרים להתחלה....
אשמח בכל מקרה להבין איך בדיוק אני שולח בקשה.
איזה קישורית בדיוק לשלוח
-
@משה-זוכמיר לגבי הקישור שהעלת, תבחר גירסה ולחץ הורדה עד שתגיע לדף חסימה ושם תשלח פניה.
לגהי עדכונים, ייקח הרבה זמן לדעתי עד ש @administrators יצליחו לאפשר עדכון מגוגל פליי או לחילופין לפתח חנות כשרה, וזה משום שעם כל הכבוד, אנחנו (משתמשי אנדרויד) מיעוט קטן בנטפרי, ויש סדר עדיפויות שונה.נשלח מהאנדרואיד שלי. :-; :-;